cosuri nu mai suport
-fata mea niniodata nu a aratat bine, cosurile sunt o povara pt mine, pielea fetei se irita imediat si cu toate ca folosesc creme de fata speccifice tenului, nu pot face ca acneea sa dispara ma puteti ajuta in vreun fel va rog?
5 comentarii
Daca e bacteriana, cremele nu ajuta la nimic.Eu am scapat cu abur de ceai de galbenele, masaj al fetei cu malai si masca cu argila facuta atunci dupa care, o cremahidratanta, sau fara.Nu folosi acelasi prosop de fata, iar daca se impune, foloseste prosoa[e de hartie, de unica utilizare. succes!
am avut acnee acum 2 ani am fost la derma si am luat un antibiotic si mi-a dat zynerit si skinoren dupa 1 an mi-au trecut si le-am folosit in continuare dar akum 4 luni acneea a revenit am fost din nou la alt derma mi-a dat klacid 7 zile vit b6 pt 1 luna sh gelul de curatare de la avene si doua creme din aceeasi gama pt acnee precum si isotrexin seara le folosesc de doua luni dar mari schimbari n-am obtinut nu stiu ce sa mai fac ce mi-ati putea recomanda?
Si eu am avut in adolescenta probleme cu tenul. Pe mine m-au ajutat unele regimuri alimentare, solutii de curatare/tratare a fetei (destul de scumpe), infuzii, comprese si cel mai tare m-au ajutat, cred eu, anticonceptionalele. Eu is de parere ca cel mai bun tratament ii cel pe care-l faci intern (pe langa medicamente, trebuie sa gandesti pozitiv si sa ai grija ce si cum mananci), bineinteles tratamentul intern trebuie completat de cel extern (solutii, infuzii, comprese). Pe internet sunt o groaza de articole referitoare la probleme pe aceasta tema, eu sunt pentru tratamentele naturiste. Numai bine.
si eu am avut probleme cu tenul de la o virsta mica, am incercat tot ce a fost posibil, acum folosesc zynerit si am citeva zile dar se vede rezultate, desi am incercat si skinoren dar fara nici un folos, incearca si tu zynerit ca e bun.
salut...am si eu aceeasi problema :(
sa nu folosesti skinoren...eu te rog...mai bine foloseste zynerit...
am folosit si eu skinoren din kontra apar mai multe kosuri.sunt satula de ele... :(
zynerit e unika rezolvare...in orice caz asa e pentru mine...nu o sa-ti para rau...
sa nu folosesti skinoren...eu te rog...mai bine foloseste zynerit...
am folosit si eu skinoren din kontra apar mai multe kosuri.sunt satula de ele... :(
zynerit e unika rezolvare...in orice caz asa e pentru mine...nu o sa-ti para rau...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosuri pe spate-cum pot scapa de ele?
- 6acnee poliforma- cer ajutor concret si vizibil
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 3Zynerit - problema ?
- 3Cosuri pe fata cu puroi
- 5fetita mea (2 ani si 4 luni) are spatele plin de bube!
- 14Acnee - Daca problema este in interior, nu la exterior?
- 3tratament naturist pentru acnee
- 3Cosuri pe sani!
- 1tinctura?
- 6acnee si cicatrici
- 2acnee provocata de mercilon?
- 1De la cosuri
- 6cum pot scapa de acnee?
- 6Acnee care nu mai trece
- 1acnee si lipsa ciclului
- 2Galma langa lobul urechii
- 2Acnee
- 3Pro/contra tratament IPL împotriva acneei