Roacutanne sau nu impotriva cosurilor?
salut, fac 20 de ani in cateva luni si.. tot ma lupt cu aceasta problema, am folosit destul de multe creme, pastile..tratamente, am ajuns la dermastyle dupa 2 sedinte, asta timp de 6-7 luni nu pot sa spun ca diferenta este vizibila dar totusi ma simt altfel, la inceputul tratamentului chiar ma simteam super bine, acum au inceput iar sa-mi apara, din cate am observat sunt anumite mancaruri care trebuiesc excluse din masa zilnica (uleiuri, dulciuri, sucuri acidulate..) Intrebarea mea este.. dupa 1 an de tratament ce nu prea da rezultate, dupa 2 ani in care m-am saturat de acnee pot sa iau roacutanne? Acele deprimari pe timpul tratamentului exista? Sunt sanse de 50% sa aiba reactie adversa? Succes tuturor celor ce trec prin aceasta perioada a vieti.. Multumesc !
5 comentarii
cel mai bun tratament, cred ca-i ascuns la prietena ta
mersi sornutu, o sa tin cont de sfatul tau :D in legatura cu asta conteaza daca faci sex protejat sau neprotejat?
asta-i treaba ta.daca-ti cunosti prietena bine, lasa-l draq balonul.efectul este mai" accentuat " neprotejat.stai linistit, ca toti am trecut prin asta. Apuca-te de treaba.Bafta multa.
Fa un tratament de detoxifiere cu argila, foloseste zilnic o masca de argila si o sa scapi de problema asta. Eu asa am scapat
dupa ce am luat diane 35 m-am umplut de cosuri si nu de orice fel din alea noduloase urate rau, nici nu-mi mai venea sa ies din casa.Asa ca m-am dus la medic, mi-a dat roacutanne 10mg.De cand iau nu mi-au mai aparut decat 1-2 cosuri, cred ca sunt bune pastilele, sunt abia in a doua saptamana, iar efecte adverse nu sunt decat ca mi se usuca buzele.Sper ca dupa ce termin tratamentul sa nu-mi mai apara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Roacutanne
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 7acnee si roaccutane
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 16acnee
- 1stafilococc aureus si cosurile
- 3contraceptie si tratament acnee
- 3Acneon - Imi recomandati acest produs ?!
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 4Acnee de trei ani
- 14Acnee pe fata si corp, tratamente fara rezulatate
- 0iritatie pe obrazul stang si 2, 3 cosuri pe cel drept
- 31Hidrosadenita supurativa se transmite?
- 2Roaccutane, acnee agravata
- 6Probleme cu acneea; recomandare doctor dermatolog foarte bun
- 9Tratament dermatologic acnee
- 4Cosuri in cap
- 4Ajutati-ma va rog - o multime de cosulete rosii pe spate si umeri si nu stiu ce sa ma fac
- 1Din nou acnee
Mai multe informații despre: cosurile roaccutane tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: