Roacutanne sau nu impotriva cosurilor?

salut, fac 20 de ani in cateva luni si.. tot ma lupt cu aceasta problema, am folosit destul de multe creme, pastile..tratamente, am ajuns la dermastyle dupa 2 sedinte, asta timp de 6-7 luni nu pot sa spun ca diferenta este vizibila dar totusi ma simt altfel, la inceputul tratamentului chiar ma simteam super bine, acum au inceput iar sa-mi apara, din cate am observat sunt anumite mancaruri care trebuiesc excluse din masa zilnica (uleiuri, dulciuri, sucuri acidulate..) Intrebarea mea este.. dupa 1 an de tratament ce nu prea da rezultate, dupa 2 ani in care m-am saturat de acnee pot sa iau roacutanne? Acele deprimari pe timpul tratamentului exista? Sunt sanse de 50% sa aiba reactie adversa? Succes tuturor celor ce trec prin aceasta perioada a vieti.. Multumesc !
5 comentarii

cel mai bun tratament, cred ca-i ascuns la prietena ta

mersi sornutu, o sa tin cont de sfatul tau :D in legatura cu asta conteaza daca faci sex protejat sau neprotejat?

asta-i treaba ta.daca-ti cunosti prietena bine, lasa-l draq balonul.efectul este mai" accentuat " neprotejat.stai linistit, ca toti am trecut prin asta. Apuca-te de treaba.Bafta multa.

Fa un tratament de detoxifiere cu argila, foloseste zilnic o masca de argila si o sa scapi de problema asta. Eu asa am scapat

dupa ce am luat diane 35 m-am umplut de cosuri si nu de orice fel din alea noduloase urate rau, nici nu-mi mai venea sa ies din casa.Asa ca m-am dus la medic, mi-a dat roacutanne 10mg.De cand iau nu mi-au mai aparut decat 1-2 cosuri, cred ca sunt bune pastilele, sunt abia in a doua saptamana, iar efecte adverse nu sunt decat ca mi se usuca buzele.Sper ca dupa ce termin tratamentul sa nu-mi mai apara.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De la un cos la o coaja care nu mai dispare
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 2acnee, va rog un tratament
- 4acnee pe cap
- 17Cosuri.
- 4roaccutane si pregatirea pt sarcina
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 4Acnee de trei ani
- 1cosuri pe frunte
- 18Acneea - o mare problemă!
- 2acnee provocata de mercilon?
- 5Cosuri - Rezolvare ?
- 5De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta: semne si cosuri pe fese
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 0Cosuri pe frunte
- 0Tratament acnee Yasmin+Verospiron(50mg)
- 0Multi Gland Caps pentru acnee hormonală
- 1Acnee DUREROASA!!
- 1Durere de cap urmata de acnee
Mai multe informații despre: cosurile roaccutane tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: