A folosit cineva crema cu extract din melc?
Buna ziua, as vrea sa stiu daca a folosit cineva crema cu extract din melc (indiferent de firma) si daca a observat rezultate in ceea ce priveste acneea. Multumesc :)
3 comentarii
Buna ziua,
Cel mai corect este sa consultati un medic dermatolog pentru a va sfatui in aceasta metoda.
O zi frumoasa!
Cel mai corect este sa consultati un medic dermatolog pentru a va sfatui in aceasta metoda.
O zi frumoasa!
eu am folosit acum 2 ani o crema cu extract de melc, dar pentru niste cicatrici de la niste operatii. la mine n-a avut niciun efect. pentru acnee insa nu stiu... crema de galbenele cu propolis am auzit ca ar fi buna, dar cred ca depinde de la persoana la persoana. cred insa ca ar trebui totusi sa mergi la un dermatolog, el este cel mai in masura sa-ti spuna ce ti se potriveste.
Nu am folosit dar iti pot spune ca rezultate impotriva acneei vei obtine cu anticonceptionale si dermatocosmetice.
Pilulele contraceptive ( anticonceptionalele) fac minuni in ceea ce priveste acneea.
Pilulele contraceptive ( anticonceptionalele) fac minuni in ceea ce priveste acneea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cosuri in zona pubiana
- 13Urgent! Acnee la 27 ani
- 2Foliculita-cosuri-iritatie-pete rosii
- 17Cosuri.
- 5cosuri nu mai suport
- 3cosuri micute pe spate...
- 2cosuri dureroase pe spate
- 6bubite pe fata grupate, ca niste cosuri
- 8Mici cosuri pe maini
- 3Cosuri pe sani!
- 5:In urma cu o luna de zile mi-a aparut un cos in barbie.. acum sunt mai multe si se extind
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet
- 1cred ca o infectie a scalpului
- 1Cosuri in piele in zona genitala
- 1Acnee, cosuri purulente pe fata si spate, mai ales in zona cefei
- 0Vase sparte si cosuri piept
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 1Coșuri mici pe picioare
- 1Coș inflamat lângă ochi
Mai multe informații despre: cosurile Acneea la adulti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: