Soacra mea m-a distrus sufleteste.

79 comentarii 1 23 Înainte ›
0
19-04-2011, ora 23:08
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
mulumesc pentru sfat.Sper sa am intelepciunea de a face ceea ce trebuie.
0
24-04-2011, ora 16:59
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
salut!LA MULTI ANI TUTUROR SI UN PASTE FERICIT!!!
0
06-05-2011, ora 18:05
ralu_raluca
Nu este medic/terapeut
ralu_raluca
Buna raisamea, citindu-ti povestea ma regasesc intru totul in tine, la fel s-a intamplat si cu mine. ani de zile m-a stresat soacra la cap cu problemele si sfaturile ei, acum am ajuns in pragul disperarii, plang de fiecare data cand imi amintesc cate mi-a facut. Sfatul meu pt tine este sa pleci oricat de repede poti, caci numai asa ramai intreaga la cap. Eu din fericire am plecat de la soacra de 6 luni, dupa o convietuire de 4 ani... acum sunt terminata psihic, am avut depresii si inca mai am foarte puternice, am si eu un copil de aproape 2 ani, te inteleg perfect prin ce treci. Da-i sotului tau un ultimatum, daca te iubeste pe tine si pe copilul vostru, sa vina cu tine, daca nu, tie iti va fi mai bine oriunde dar nu in casa soacrei tale... si eu am stat cu sotul doar de dragul lui si de al copilului, cum sa las copilul fara tata? dar te termina psihic, nu poti sa mai fi un om normal dupa toate astea. eu nu mai stiu sa rad, sa ma bucur de viata, as sta toata ziua ascunsa in casa, asa stres a bagat in mine femeia aia. ai grija de tine, asteptam vesti
0
06-05-2011, ora 18:51
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
Salut Raluca!..si eu sunt terminata psihic, de ras chiar ca nu mai stiu de cand nu am mai ras cu pofta! prezenta soacrei imi da fiori!...parca nu mai am rabdare cu fetita mea (care are un an si jumatate)...nu ma bucur de viata asa cum ar trebui acum cand am o familie, un copil, o varsta, 26 ani.
0
07-05-2011, ora 10:00
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
este bine ca ai avut taria si curajul sa pleci din casa soacrei!Ma intreb cand o voi face si eu?...cand voi avea curajul!..Pana acum m-am gandit sa sa nu plec, sa stau cu sotu si copilul, dar oare pana cand ?..ca la mine nu se gandeste sotu cum sufar, la mine nu se gandeste ca mama lui mi-a distrus sufletul meu optimist pe care il aveam, aveam planuri de viitor, aveam aspiratii !.dar soacra m-a distrus sufleteste, psihic.pana in ziua cand voi pleca.Tu cum te-ai hotarat Raluca sa pleci?.ce te-a determinat sa pleci intr-un final?Sotul a mers cu tine?
0
10-05-2011, ora 01:31
ralu_raluca
Nu este medic/terapeut
ralu_raluca
Buna! eu m-am hotarat sa plec dupa foarte mult timp, aproape 4 ani am stat cu soacra, iar pe sot nu a fost foarte greu sa il conving, i-am spus ca plec, daca vrea sa vina cu noi sa vina, daca nu, nu o sa ne mai vada niciodata. si a venit cu noi, nu ne-a lasat, oricum eu eram hotarata sa plec cu si fara el.
Am suferit foarte mult, mai ales dupa nasterea copilului, caci soacra se baga mult prea mult in viata noastra, ne controla tot timpul, cand sa iesim afara cu copilul, daca ieseam si stateam cateva ore ne certa ca de ce stam asa mult, ma punea sa ii dau copilului de la o luna gris cu lapte, supa de pui, etc... eu am mai avut frati mai mici, nepoti, pe care i-am crescut, plus ca am citit foarte multe carti de pediatrie si cresterea copilului si stiam ca la copii asa mici nu le trebuie decat lapte, dar nu aveam cu cine sa ma inteleg... eu mi-am alaptat copilul pana la 4 luni, caci apoi din cauza stresului pe care il provoca, am pierdut laptele. cand avea copilul 3 luni m-a luat deoparte, sa nu auda sotul, si mi-a zis ca copilul meu e rahitic, caci laptele meu nu e bun, si ca sa ii dau lapte de vaca... plus foarte multe sfaturi pe care ea le considera bune, dar nu imi faceau decat rau. si greseala mea a fost ca tot timpul am tacut, nu am indraznit niciodata sa ma cert cu ea, mereu am lasat-o sa spuna ce a vrut, si rareori ii dadeam replica, dar intr-un fel sa nu o jignesc. poate daca aveam mai mult curaj sa ma cert cu ea si sa ii dau peste nas cum s-ar zice, ma linisteam si nu ma mai incarcam cu atatea energii negative.
oricum, acum cand ma gandesc la toate cate mi-a facut, simt ca nu pot sa o iert niciodata, desi au trecut cateva luni de cand nu am mai vorbit cu ea.
cand am nascut, ea de bucurie a plecat in concediu, nu s-a gandit la fiu-su sa ii dea si lui o farfurie de mancare cat am stat eu in spital, plus perioada cat am fost lauza, la fel... nu mi-a facut nici o supa, sau macar o omleta... tot ea manca din mancarea pe care o faceam eu, cocosata de durere dupa operatie...
sau altadata, avea copilul vreo 10 luni si soacra a tot insistat sa il ia sa il plimbe pe afara. eu l-am imbracat adecvat pt vremea de afara, era primavara, dar nu f cald. si cand vine inapoi cu el ii daduse geaca jos, era in plovaras descheiat, fara caciula pe cap. in noaptea aceea a facut copilul febra 41, a vomat, a doua zi tusea ca un fumator inrait, am mers cu el la urgenta si ne-am internat o saptamana in spital caci nu ii mai scadea febra...
si dupa ce ne-am intors din spital, tot eu eram de vina, caci am imbracat copilul prea gros si a transpirat, de aceea l-a dezbracat ea...
plus multe altele, daca le-as scrie pe toata, nu as termina nici pana maine.
acum stam cu chirie, nu pot sa spun ca o ducem prea bine cu banii, dar slava domnului suntem linistiti si incercam sa fim si fericiti...

raisamea, sper ca nu te-am plictisit cu povestitul, sa stii ca si soacra mea m-a placut la inceput, m-a vazut ca sunt fata de casa, cuminte, dar acum nu ma mai suporta, si ma invinovateste ca i-am luat baiatul...
tot ce conteaza e linistea ta si a copilului, sotul poate fi sau nu, el alege ce vrea, pe voi sau pe ea. nu ai posibilitatea sa stai la parintii tai, desi ideal ar fi sa stati doar voi 3, chiar si cu chirie, sa stii, nu e o rusine. mai bine sa fiti voi linistiti si sa va iubiti. eu asa ma bucur ca acum suntem singuri... la soacra in casa toata ziua faceam curat, nu era fir de praf. acum stau vasele in chiuveta pana a doua zi si nu ma mai cearta nimeni, le fac pe toate cum vreau eu...
0
10-05-2011, ora 17:31
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
Salut.Raluca sa stii ca nu ma plictisesti deloc.Dar intradevar povestile noastre sunt foarte asemanatoare.La inceput soacrele ne-au placut, cred ca pentru faptul ca le eram supuse, apoi cand am nascut nu le-a mai convenit nimic, mai ales ca sotii nostrii stateau mai tot timpul cu noi.Avem niste soacre mincinoase, ascunse, posesive, egoiste etc.;Ce noroc am avut !
0
11-05-2011, ora 13:32
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
Desi in primii 2 ani de casnicie nu ii intorceam soacrei o vorba inapoi, nu indrazneam sa ma cert cu ea, faceam singura curatenie generala in fiecare sambata prin toata casa, faceam mancare impreuna, aveam serviciu, zi de zi, veneam obosita si tot mai vroia sa stau pe langa ea si sa o mai ajut la diverse nimicuri..tot nu era multumita.In al 3 lea de casnicie cand am nascut a inceput sa se comporte ca o dobitoaca, intra in camera mea si a copilului cu zgomot ca sa trezeasca si copilul si pe mine, nu mi-a facut mancare, doar a ajutat la imbaierea bebelusului pana pe la vreo 3 luni, ca pe urma mi l-am imbaiat singura.Mi-a reprosat ca am facut copilul ca sa-l leg pe sotu de mine si multe alte mizerii.Ea imi facea reprosuri si eu plangeam langa patutul copilului meu si il leganam.Atunci s-a comportat ca o catea cu mine, nu ca mama ce era si ea.De atunci plangeam si ziua si noaptea, nu mai mancam mare lucru, nu dormeam prea bine.si depresia se instala mai puternic.De am zis ca NU O VOI IERTA NICIODATA PENTRU CUM S_A COMPORTAT CU MINE IMEDIAT CE AM NASCUT.Acum degeaba inceraca sa se dea pe langa mine, eu nu o mai suport, si mai se da acum ca ii este drag de nepoata ei, acum vrea sa stea cu ea, acum vrea sa se joace cu ea, dar cand am nascut nu stia cum sa ma mai scoata din sarite.ACUM M_AM SCHIMBAT EU!ACUM E DOAR UN DUSMAN PENTRU MINE.NU E MAMA SOTULUI MEUE O SIMPLA STRAINA!care mi-a vrut raul.EA nu vrea sa fim noi fericiti eu cu sotul si copilul, ea vrea ca noi sa ascultam de ea si atat.
0
14-05-2011, ora 22:06
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
uneori simt ca nu mai pot, simt ca nu pot merge mai departe, simt dureri cumplite da cap
0
14-05-2011, ora 22:11
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
imi simt sufletul mult prea trist, mult prea greu, mult prea mult pentru mine si mult prea dureros.
0
25-05-2011, ora 10:52
the eye :)
Nu este medic/terapeut
of, Raisa, ... mi-ar trebui mai mult timp sa citesc totul cu atentie; nu vreau sa gresesc afirmand fara sa citesc... Dar, ..am auzit si eu povesti asemanatoare...Soacrele sunt si ele oameni...(?)

Unele au inima doar pt puiul lor - daca nu au citit in viata lor o carte e si mai rau. Nu ai ce sa astepti... Of, si sunt unii dintre asa zisi barbati ( si soti ai nostri ) care inca nu si-au rupt cordonul ombilical.. e mult de spus; nu stiu cat sta in puterea noastra...insa cat sta sa facem tot ce putem;

Daca simtiti ca vi se transmit unde negative -- nu veti rezista -- Trebuie sa iesiti de sub influente de acest fel.Doamne ajuta !
0
25-05-2011, ora 17:39
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
M-am purtat foarte frumos cu soacra, am tratat-o ca pe mama:ii ceream sfaturi, o pensam, o ajutam la mancare, faceam doar eu curatenie in toata cas pentru ca ea se ocupa de gradina, Dar de cand mi-a zis de ce am facut copilul eu nu pot sa o mai suport!Ea este pentru mine un dusman care nu stie sa-si ceara scuze pentru ce mi-a zis...iar eu nu am insultat-o cu nimic doar o contraziceam ca nu are dreptate cu afirmatiile aduse la adresa mea.MI_A fost o 'mama' de nadejde care de fiecare data cand gasea un vas nespalat ii spunea sotului meu ca nu fac nimic.Ce sa mai zic, nu mai am cuvinte.ACUM se da cea mai iubitoare bunica, dar cand am nascut nu m-a ajutat cu o farfurie de mancare.E o scorpioanca geloasa ca i-am furat puiul de langa ea!este bolnava mintal cred.
0
26-05-2011, ora 11:39
Nu este medic/terapeut
va cred si va inteleg pt ca cunosc; mai mult nu am timp sa scriu acum si pt mine e un subiect total neplacut ; stiti ce e mai rau ? ca "puiul" batran este dependent de aceasta scorpie.of
este rugaciunea aceea:
Doamne da-mi puterea sa ma bucur de cee ce / nu pot schimba / da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot / schimba si / da-mi intelepciunea sa le pot deosebi.

Doamne preamareste-te in inimile noastre ! Doamne ajuta !

PS ( maine 27 mai - am intalnirea de...un nr de ani cu profesorii si colegii de liceu ; nu m-am pregatit inca cu nimic si acum plec la job )
0
26-05-2011, ora 21:30
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
multumesc pentru acea rugaciune.Mult succes la intalnirea cu profesorii si colegii din liceu!.Eu abia peste 2 ani ma intalnesc cu colegii(intalnirea de 10 ani)
0
27-05-2011, ora 14:48
mirelamire26
Nu este medic/terapeut
mirelamire26
buna draga mea raisamea, pot sa spun k sunt in aceleasi probleme k si tine, dar eu nu am cu cine le discuta si imi este enorm de greu.Sunt casatorita de 3 ani, am locuit la oras, acolo am crescut, pana l, am cunoscut pe el fiind de la tara.L-AM CUNOSCUT PRIN CUMNATUL MEU, LA INCEPUT IMI VENEA SA IL MANANC DAR ACUM BLESTEM ZIUA CAND AM CALCAT PE OGRADA ASTA.aTAT IMI ESTE DE GRU DE INEBUNESC, PARINTII MEI SUNT LA 300 DE KM DEPARTARE DE MINE, DECI SUNT SIONGURA CUC.MIAM LASAT FAMILIA, LOCUL DE MUNCA DE LA ORAS SI AM VENIT DUPA EL, GREseala cea mai mare din viata me, neam casatorit doar la primarie, dupa 1 an de zile a aparut copilutu, eu nu am vrut sa fac k am zis k e prea devreme dar el mia spus k poate k sunt stearpa si de aia nui fac copil, iam facut si copil dar cel mai rau de de soacra mea.Nici nu am cuvinte si nu stiu ce sa zic dar inebunesc cu totu, dak nu aveam copilasul cred k eram in stare de ce era mai rau, numai sa nu o mai vad si sa nu o mai aud.ia murit sotul si sa imbolnavit cu nervii, si de cand iam calcat pe curte ma face in toate felurile, k imi trebuie casa ei, k iam luat baiatul, k de aia am facut copil sa il leg pe fiuso de mine, k de ce fac mancare pe ograda ei, k e curtea ei, k nu stiu ce.nu mai pot si nu stiu ce sa fac, are 2 baieti ia imbolnavit si pe ei k face crize de zice tot cei vine la gura.as vrea sa plec in lumea larga, dar cum, unde, ce sa fac?tot din cauza asta am plecat o saptamana la mama si ma suna el k sa vin inapoi k nu stiu ce, dar nu mai rezist imi vine sa ma omor cateodata k nu o mai rabd, nimik nu e bine ce fac, ma trezesc dimineata de la 6 si le fac pe toate dar nui convine k pe ograda ei sa nu fac si dak nu fac zice k nu fac nimik
cum sa fac, ce sa fac?ITI DORESC SI TIE RABDARE, LINISTE SI CURAJ, FA CE E MAI BINE PT TINE, GANDESTETE IN PRIMUL RAND LA COPIL SI LA TINE...K TU LE TRAGI SI NU SE MERITA, TE PUP SI ASTEPT SI PAREREA VOASTRA, O ZI FRUMOASA
0
27-05-2011, ora 17:58
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
Salut!Tu trebuie sa fii puternica!...Fa-t un plan in care sa ai grija doar de tine si copil!Ignor-o pe soacra cat poti, nu o baga in seama!(in gandul tau fa-o in toate felurile, si cand esti singura la fel zii in toate felurile si asa te poti descarca si te poti pregati pentru un plan.Daca poti merge la parintii tai du-te!...dar muta-te cu serviciul intai!apoi daca vrea sa mearga si sotu e totul ok.Aceiasi situatie e si la mine, dar cu timpul am reusit sa fiu cat mai nesimtita, trec pe langa soacra mea prin curte si nici macar nu o bag in seama!nu merita sa stea cu mine de vorba.Si nu-mi pasa daca sotului meu nu-i convine cum ma port cu maicasa.PUR SI SIMPLU nu imi mai pasa parerea lui.DE MINE CUI I_A pasat cand eream lauza si soacra nu-mi facea o oala de mancare!Nimanui!...aaaaaa.imi mai facea sotu cand era acasa, in rest eu:si cusuta si lauza si fara pofta de mancare!PENTRU cum s-a comportat ea atunci cu mine nu o iert toata viata!INTELEGI?...Acum degeaba se face ca ii e drag de fetita, degeaba, eu nu ma mai schimb in fata cuminte, tacuta, respectoasa si ascultatoare.NU M_A respectat atunci nici eu nu o mai respect toata viata.IN ochii mei este o cretina!un gunoi!care zicea ca i-am furat si inrait baiatul!GATA! Acum m-am facut a naibii rau:am grija doar de mine, copil...si sot...cu toate ca nu merita100%...cam 50%...ACUM IGNOR SOACRA LA maxim, imi fac mancarea preferata, ma mai cert cu sotu din cauza ei dar nu-mi pasa, Cand plecam la o nunta o cheama sotu sa stea cu fata, eu nu ma duc s-o chem.SOtu e la inaintare.Can o-i lasa fata la mama mea, ma duc eu s-o duc.PUNCT.FII tare, fii o femeie puternica care se respecta, care merita iubire, ingrijire si independenta!Succes.(Apropo:si eu imi fac un plan de plecare in toamna, cand incep serviciul, cu sau fara sot)
0
27-05-2011, ora 18:03
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
.si mie imi trecea princap tot felul de chestii dupa nastere(sinucidere)dar Dumnezeu m-a intarit.Nu as face asa ceva niciodata!Pentru fata mea merita sa traiesc si sa muncesc!O mama are si nimeni nu s-ar purta cu ea asa cum o fac eu!ASA ca gandurile alea mi-au trecut repede, nu se merita cand ai un copil, care te striga mami!nu merita copilul ala asa ceva..
0
27-05-2011, ora 18:04
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
scuze ptr.greselile gramaticale, am scris fff repede.Te pup, mai vorbim
0
27-05-2011, ora 22:56
mirelamire26
Nu este medic/terapeut
mirelamire26
au o adresa de mess?te pup si mai vorbim, ai grija de tine si de ingeras
0
11-07-2011, ora 23:05
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
simt ca o sa ma imbolnavesc
0
11-07-2011, ora 23:06
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
inainte sa o cunosc pe soacra mea vedeam viata mai limpede, dar acum vad viata mea in negru, nu stiu cat o sa mai suport, nu mai am forta sa merg mai departe...
0
27-09-2011, ora 12:19
me_67
Nu este medic/terapeut
me_67
buna ziua
intru de ceva vreme pe acest site, dar nu stiam ca exista si discutii despre soacre
citind pe forum, am vazut comentariul d-nei aym.felicitari! daca e asa cum spuneti dvs...
credeam ca e un mit soacra -nora dar se pare ca majoritatea nurorilor au probleme cu soacrele
eu, dupa ce am auzit o discutie mi-am schimbat parerea
e oare posibil sa ai o problema si sa nu te adresezi parintilor? fie ei si socrii?
si soacra sa rada de nora?
pai in primul rand rade de copilul ei, ca impreuna formam un cuplu
asa e mamele de baieti sunt geloase
si eu am 2 copii fata si baiat si poate o sa ajung soacra, insa sper sa-mi fie invartare de minte
normal ca nu poti iubi viitoarea nora ca pe copilul tau, dar macar arata-i recunostinta pentru ca iti iubeste copilul, ca se inteleg!
sunt foarte suparata din cauza soacrei care e o femeie cu 2 fete
nu ma asteptam
credeam ca am gasit intelegere la ea, dar se pare ca imi e dusman! si o urasc!
0
11-10-2011, ora 00:03
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
am o soacra egoista, prefacuta, care se plange tot timpul fiului ca nora ei nu o respecta.Am respectat-o 2 ani de zile, apoi am vazut de ce in stare si nu ii mai dau un gram de respect, nu-l merita.M-a jignit in toate felurile:ca nu o mai ajut la bucatarie, ca nu o mai intreb de vorba, ca nu ii spun unde plec etc.Imediat dupa ce am nascut soacra mi-a zis de ce am facut copilul?..mi-a mai zis ca am facut copil ca sa il leg pe sotu de mine.si multe altele.
0
13-10-2011, ora 22:41
mantalina
Nu este medic/terapeut
mantalina
buna ziua.va inteleg perfect deoarece si eu trec printr-o situatie identika numai ca la mine este un pic mai rau deoarece "sotul" trage cu mama lui si eu niciodata nu am dreptate.singurul lucru pe care cred eu ca il puteti face este sa plecati departe de ea sa va mutati in alta parte altfel ea nu o sa inceteze.numai atunci cand nu o sa o mai vedeti nu o sa va mai intereseze si atunci nu o sa va mai chinuiti si sa suferiti din cauza ei.este geloasa pe dvs deoarece i-ati luat baiatul si poate acum sotul dvs nu se mai comporta cu ea la fel ca inainte deoarece acum va are pe dvs si inainte de dvs se ducea la ea.SOACRELE NU SE INTELEG CU NURORILE SI INVERS.trebuie sa plecati si sa aveti intimitatea dvs cu sotul dvs cu familia voastra adika voi 2 si copilul nu si ea sau altii.si daca este genul sa afle totul la fel ca soacra mea o sa va distrugeti psihic.plecati pentru ca asa nu o sa va gasiti linistea niciodata femeiile de genul asta niciodata nu se schimba oricat ati incerca este inzadar si tot dvs o sa suferiti mai mult toate cele bune
0
13-10-2011, ora 23:04
mantalina
Nu este medic/terapeut
mantalina
eu ce sa mai zic ca la inceput cand ne vedea impreuna ca eram fericiti se prefacea ca o doare nu stiu ce, ca se simte rau ca o ia ameteala si al meu o lua repede in brate ca pe o printesa si pleca de langa mine si se ducea cu ea la doctor.zile in care intra peste noi in casa fara sa ciocane la usa noastra poate faceam si noi ceva...daca stateam in curte amandoi statea si ea pitita dupa usile casei ei.si la mine trebuie sa stie ea totu nu cumva sa ii scape ceva ca face rau de tot.ba chiar odata vorbeam in curte cu al meu mai incet si a deschis usa si la intrebat pe al meu ce sosotim.cand am renovat casa lu al meu si am cumparat totul nou avea pretentii sa cumparam ce vrea ea ca na daca eu nu muunceam si erau banii lu fisu ea vroia ca fisu sa faca dupa placu ei ca de obicei dar al meu a luat asa cum am vrut eu si sa suparat tun si zicea ca ce ne trebuia noua frigider cu doua usi de parca era la ea in casa sau frigideru meu ii cerea ei sa il umple.in fata lu al meu vorbeste frumos depre mine si la toti ceilalti ma judeca si ma barfeste asa cum ii vine doamna ce este ea.din pacate insa este o ratata care la varsta ei in loc sa fie matura si sa judece normal se vede ca judeca ca un copil egoista si geloasa.problema la mine ste ca al meu este foarte mamossi o vede sfanta pe mama lui draga care joaca teatru in fata lui.nii eu acum nu mai vorbesc cu ea, ba nici nu o mai salut trec ca si cum e invizibila si nu o vad imi vad de treaba mea si acum este mai bine pt ca a inteles ca nu o suport si ca nu vreau sa am de aface cu ea si nu imi mai intra deloc in casa numai atunci cand lipsesc ca sa cotrobaie ea sa le stie pe toate ca am zis ca o sa pun o poza cu unu dezcracat cand mai cauta prin dulape sa o vada poate se linisteste daca tot cauta sa gaseasca ceva interesant.incepusem sa o iau rasna si inca tot ma mai macina pt ca faptu ca nu o respect si ca nu sunt apropiata de ea il deranjeaza pe al meu si ne-am c-am indepartat
0
13-10-2011, ora 23:22
mantalina
Nu este medic/terapeut
mantalina
cred ca daca ii faceam curat ca la inceput in gradina sa ii ud floorile sa mai mai duc si ceva ture pe la ea prin casa ca o menajera ma iubea asa oleaka da vazand ca ii arat in fata ca cu mine nu ii merge se zgaraie pe ochi.o soacra ca soacra mea nu doresc nici la dusmanii mei. si acum cand am un copil sa vezi ce mamaie buna este ea, nu mai pot de ea!!NU E BUNA DE NIMIC!!in primul rand nu o las cu fata daca nu e in preajma mea pt ca cumnata mea a lasato pe fata ei si a prinso cu tata in gura fetei si pt ca oricat de buna se da ea acum cand am fost gravida cu nimic nu ma ajutat EXEMPLU: NU MA LASA SA DAU DRUMU LA AER CONDITIONAT CHIAR DACA PLATEAM CURENT (casa noastra nu are curent separat) si era foarte cald am prins toata vara si ce faceam?? MA UDAM CU APA RECE SI MA PUNEAM IN FATA LA VENTILATOR ASA TOATA NOAPTEA CU BURTA LA GURA si multe altele..nu o mai suport este un nimic pt mine aveam pretentii la o femeie asa ca de varsta ei dar mai bine stau de vorba cu un copil de 5 ani decat cu ea asa ca nu mai vb cu ea ca sa nu ma mai inervez eu si sa ma consum ca am un copil de crescut si ea moare ca de mine nu este respectata si ca nu ii fac pe plac si ca in fata mea e un mare c*cat.cu al meu cum am mai spus nu suntem noi avem si alte lipsuri in relatie nu numai maicasa dar deocamdata pana o sa ma gandesc ce o sa fac, pana voi lua o decizie trebuie sa ne suporte vrea nu vrea si daca nu ii convine ca din pacate toata viata mea nu o sa mai am la suflet pe femeia asta sa se duca la ea sa ramana la mami lui aia "buna" si perversa si sa uite de noi doua
0
21-11-2011, ora 21:12
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
Povestile noastre sunt foarte asemanatoare, avem acelasi specimen de soacra!Eu am noroc ca sotul s-a mai schimbta in bine fata de mine si fetita, si s-a distantat de soacra, de "mami'! Pentru mine fiecare zi devine un cosmar cand imi vad soacra!...si chiar in fiecare zi o vad!.am o viata.albastra!
0
21-11-2011, ora 21:16
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
si soacra mea intra in camera noastra fara sa bata etc..si la cate certuri am avut cu ea, s-a mai potolit, vine foarte rar la noi in camera.
Daca as avea curajul, maine as pleca de aici.
Incerc sa ma conving ca viata mea va fi un cosmar daca raman in casa soacrei si a socrului.
0
27-12-2011, ora 23:37
buze23
Nu este medic/terapeut
buze23
buna, am citit aproape tot ceea ce s-a scris aici... nu am avut rabdarea sa citesc totul, nu sunt nici in masura sa dau sfaturi, sunt prea mica pentru asta(22 ani), am un iubit cu care sunt impreuna de 2 ani, ii cunosc mama, ba chiar locuiesc cu ei, momentan nu pot sa spun ca am probleme, desi ma astept la asta, iubitul meu m-a cerut in casatorie, dar l-am refuzat, nu pot sa accept asa o cerere fara sa-l cunosc, desi il iubesc enorm de mult, si el pe mine, stiu ca el nu e genul de persoana care sa considere o foaie de hartie sau un om care canta(preotul), lucrul care ne tine 'legati', eu sunt o fire foarte libertina(spre surprinderea mamei sale), care i-a batut apropoul fiului sau sa se aseze la casa lui. ceea ce il face pe el mamos..., cam atat, am si eu mici probleme cu presupusa soacra, dar din fericire nu sunt genul de om care pune la suflet (sunt zodia fecioara= am invatat din proprie experienta sa nu pun la suflet), deci, in concluzie, am o singura intrebare pentru voi: de ce acceptati o cerere in casatorie dupa un an sau 2? atunci la inceput iubirea dtr voi e puternica, mai tarziu devine ceva normal, abia atunci va puteti cunoaste cu adevarat(parerea mea), iar daca totusi acceptati acesta cerere, dc faceti copii la un interval atat de scurt, poate ca sunt eu prea logica aici, dar sa faci un copil doar fiindca sotul zice... nu mi se pare corect, mai intai tu ca femeie trebuie sa fi pregatita(mai ales sufleteste), dupa care te gandesti la viitor, pe copil trebuie sa-l educi sa-l cresti, cei 7 ani de acasa, etc. Un copil eun pas mult prea mare ca sa-l faci, doar findca sotul zice sau isi doreste, de exemplu si eu imi doresc un copil, si iubitul meu la fel, dar suntem amn2 de acord ca in momentul acesta nu putem...
sper ca nu va simtiti jignite de abordarea mea, sper totusi ca felul meu de a vedea lucrurile va ajuta, intr-un fel sau altul!
A da, inca ceva, sunteti femei, asta va face cele mai puternice finte de pe planeta, sunt sigura ca fiecare din voi ati fi in stare de orice, din iubire (fie pt copil, fie pt sot), iubirea va da putere.
bafta
0
31-12-2011, ora 15:31
raisamea
Nu este medic/terapeut
raisamea
Multumesc pentru sfat, intradevar ai dreptate, noi femeile ar trebui sa nu ne grabim sa ne casatorim, sa facem copii etc.DAr eu deja am facut niste pasi gresiti, trebuie sa i-au alte masuri, nu mai pot da timpul inapoi.SArbatori fericite tuturor si un an mai plin de bucurii si intelepciune!
Adaugă un comentariu / răspuns
79 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Impactul monitorizării parentale asupra comportamentelor și experiențelor adolescenților
  • O relație apropiată între copil și părinte este benefică pentru sănătatea mentală și relațiile sociale ale copilului la maturitate
  •