Probleme cu viitoarea soacra
O să încerc să scriu cât mai pe scurt. Într-o zi am decis eu cu iubitul meu sa nu mergem la școală, adică, el a spus sa nu mergem, eu am zis ca să mergem, dar într-un final am fost de acord. Totul bine și frumos, pana ma suna mama lui. Nu ii răspund în ideea ca vorbesc mai întâi cu el. Îl sun și îmi răspunde maica sa. Începe sa mi se plângă ca el e a 12a, are școală, nu învață, deși el în cursul săptămânii nu iese ca să învețe și merge la ore în particular la geografie, istorie și romana, din ce da bacul. Ma rog, îmi tine morala normal. Sunt de acord cu ea într-o anumita măsură, oricum am început sa devin stresata. Ca sa nu mai spun ca am avut antecedente. Iubitul meu iubește mașinile și de obicei banii merg pe motorina. Iar mama lui a spus ca nu ii ajung 100 de lei pe zi și ii interzice sa ma mai vadă, insinund faptul ca sunt întreținută de el. Deși eu i-am plătit motorina de câteva ori, tocmai în ideea de a nu se certa cu maica sa, ii plătesc sucurile, ma rog, chestii de genul sa evitam scandalul. Și m-am abătut puțin de la subiect. Revenind, după ce trec vreo 2 ore în care el e obligat sa învețe. Deși stabilisem cu maica sa ca va vorbi cu el și îl va face sa înțeleagă, ea îl pune direct sa învețe. Menționând faptul ca mama lui vorbește doar de școală cu el. Oricum, trec orele respective și primesc un mesaj de la el în care îmi spune ca fata de care i-a plăcut înainte și eu tind sa cred ca ea îl place, deși are iubit, i-a scris la maica sa ca a chiulit și s-a văzut cu mine și eu l-am chemat. Normal ca să nu fie scandal și sa nu îl lase sa iasă afara, din nou tac și înghit faptul ca el a dat toată vina pe mine și a spus ca eu l-am chemat. Tipa a început sa ma bârfească cu maica sa si am impresia ca vrea sa ne despartă prin intermediul mamei sale. Încep sa fiu stresata si paranoia si mă simt foarte nedreptățita pentru tot. Nu sunt responsabilă pentru acțiunile lui și plus de ce s-a băgat ea. M-am gândit sa ies cu mama sa să discutam despre asta, dar cum sa fac asta dacă ea crede ca eu i-am propus sa chiulim? Problema asta începe sa îmi mănânce tot mai mult din timp. Și sunt foarte nervoasa și as vrea sa rezolv problema, dar nu știu cum. Si nu as vrea sa las acea fata sa se bage între noi...
1 comentarii
Comunicați cu iubitul și stabiliți de comun acord care sunt limitele relației voastre și totodată aveți grija ca acestea sa nu va afecteze viața personală, în cazul vostru școala. În ceea ce o privește pe mama lui, încercați ca in convorbirile cu ea sa nu discutați despre relația dintre tine și iubit, sau sa te justifici. Cert este ca iubitul nu este matur din moment ce nu își asuma anumite acțiuni și da vina pe tine în fata mamei. Respectați o și concentrati-va amandoi sa aveți rezultate bune la scoala și astfel și mama va fi mulțumită.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5soacra ma distruge din punct de vedere moral
- 14soacra soacra, poama acra
- 2relatia cu socrii
- 4soacra o problema
- 18Casnicia impreuna cu socrii!
- 79Soacra mea m-a distrus sufleteste.
- 1Probleme cu viitoarea soacra si cumnata care ma termina psihic!
- 6O problema nu tocmai noua - Soacra
- 1Locuitul cu socrii
- 7Soacra, educatie, atasare
- 2Probleme cu soacra
- 14Probleme cu soacra
- 8Lupt sau cedez? Socri o vor pentru ei.
- 3Am senzația ca mama iubitului meu nu ma place, sunt disperata
- 1Este adevărat ca mamele de băieți se schimba după ce aceștia se căsătoresc?
- 2Conflict cu soacra
Mai multe informații despre: