Parintii si iubitul
Buna ziua! Am aproape 18 ani si sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani si jumatate, el fiind mai mare cu 5 ani decat mine. Avem o relatie foarte frumoasa: certuri minore, nu suntem gelosi, totul bazandu-se pe incredere. Chiar si din punct de vedere intim totul merge bine, tinand cont ca el pentru mine a fost primul.
Iubitul meu din cand in cand mai vrea sa facem cate o iesire, la care sa participe si parintii lui. Ai mei nu prea sunt cu iesirile la gratare sau ce tine de asta, asa ca de fiecare data cand prietenul meu i-a invitat, au refuzat. Problema este urmatoarea: parintii prietenului meu nu sunt usi de biserica, sa spun asa, in sensul ca lumea care ii cunoaste nu ii vorbeste tocmai de bine, iar acest lucru a facut=o pe mama mea sa imi interzica sa mai ies cu prietenul meu la iarba verde, daca vin si ai lui. Sunt pusa intr-o situatie destul de complicata: nu as avea cum sa ii explic vreodata prietenului meu ca nu mai merg cu el la gratare din cauza ca mama are o parere preconceputa despre ce se vorbeste despre parintii lui. Ce pot face? sunt destul de trista deoarece este vacanta, ieri au fost la strand, maine se vor duce din nou si evident ca pe mine nu ma lasa mama... am incercat sa vorbesc cu mama, cu frumosul, dar nu intelege, spune ca ea se simte prost in fata persoanelor care ii spun ca m-au vazut cu parintii iubitului meu... intr-adevar nu sunt niste oameni tocmai sfinti, dar nu sunt nici cei mai mari criminali, sau ceva de genu'... iar eu n-as putea niciodata sa ii spun prietenului meu sa aleaga intre mine si ei, doar sunt parintii lui... Nu stiu cum s-o mai dau. Pe de o parte daca nu ma duc, mama e multumita, dar pe de alta lor cum le explic: nu m-a lasat mama si evident ca urmeaza intrebarea-raspuns: de ce?... Cum s-o fac pe mama sa inteleaga ca sunt si ei oameni si sa nu mai puna la suflet parerea lumii... ca daca parintii lui sunt asa, nu inseamna ca si eu o sa fiu... si ca multe lucruri care se spun nu sunt adevarate? cum sa-l fac pe prietenul meu sa inteleaga ca mama e o fire mai dificila si ca daca i se implementeaza un lucru in minte, cam greu sa i-l mai scoata cineva? cum?
Iubitul meu din cand in cand mai vrea sa facem cate o iesire, la care sa participe si parintii lui. Ai mei nu prea sunt cu iesirile la gratare sau ce tine de asta, asa ca de fiecare data cand prietenul meu i-a invitat, au refuzat. Problema este urmatoarea: parintii prietenului meu nu sunt usi de biserica, sa spun asa, in sensul ca lumea care ii cunoaste nu ii vorbeste tocmai de bine, iar acest lucru a facut=o pe mama mea sa imi interzica sa mai ies cu prietenul meu la iarba verde, daca vin si ai lui. Sunt pusa intr-o situatie destul de complicata: nu as avea cum sa ii explic vreodata prietenului meu ca nu mai merg cu el la gratare din cauza ca mama are o parere preconceputa despre ce se vorbeste despre parintii lui. Ce pot face? sunt destul de trista deoarece este vacanta, ieri au fost la strand, maine se vor duce din nou si evident ca pe mine nu ma lasa mama... am incercat sa vorbesc cu mama, cu frumosul, dar nu intelege, spune ca ea se simte prost in fata persoanelor care ii spun ca m-au vazut cu parintii iubitului meu... intr-adevar nu sunt niste oameni tocmai sfinti, dar nu sunt nici cei mai mari criminali, sau ceva de genu'... iar eu n-as putea niciodata sa ii spun prietenului meu sa aleaga intre mine si ei, doar sunt parintii lui... Nu stiu cum s-o mai dau. Pe de o parte daca nu ma duc, mama e multumita, dar pe de alta lor cum le explic: nu m-a lasat mama si evident ca urmeaza intrebarea-raspuns: de ce?... Cum s-o fac pe mama sa inteleaga ca sunt si ei oameni si sa nu mai puna la suflet parerea lumii... ca daca parintii lui sunt asa, nu inseamna ca si eu o sa fiu... si ca multe lucruri care se spun nu sunt adevarate? cum sa-l fac pe prietenul meu sa inteleaga ca mama e o fire mai dificila si ca daca i se implementeaza un lucru in minte, cam greu sa i-l mai scoata cineva? cum?
20 comentarii
Cu vorba nu poti schimba oamenii. Trebuie sa o ajutati sa-si vindece un pic sufletul de care depinde si intelegerea si multe alte lucruri.
Exista o solutie care functioneaza si pe care am pus-o in aplicare de nenumarate ori deja si anume
sa-i gasiti remediul homeopat al mamei care o s-ao schimbe im bine, atat d.p.d.v fizic cat si psihic.
Acest lucru il puteti face in felul urmator:
1. aflati cu ajutorul unui homeopat ce remediu homeopat (constitutional) i se potriveste mamei, ca doar o cunoasteti f. bine. Ii povestiti toti ce stiti despre ea, inclusiv boli fizice care le are si homeopatul ii va gasi remediul
2. mergeti cu mama la un homeopat sub pretextul vindecarii unro simptome fizice pe care le are dar mai inainte vorbiti si cu homeopatul ca el sa stie si sa se axeze mai mult pe simptomele psihice.
Remediul care va consta din 1-2 granule ii puteti da ca bomboana, in apa, ca medicament pt. ceva ce are, sau in cazul 2 il va lua singura.
3. Cautati si cercetati remediile florale Bach, sunt multe din ele care se potrivesc la astfel de oameni si ii pot schimba la fel de bine, dar nu asa de repede ca si remediile homeopate, caci si ele actioneaza la nivel sufletesc. Trebuie sa-i spuneti ca i le dati pt. simptome fizice care si ele vor fi vindecate paralel cu schimbarea firii.
In felul acesta ii veti face bine si mamei si si dvoastra. Oameni nu se schimba cu vorba, dar se schimba cand sunt vindecati. Toate insusirile negative ne arata ca sufletul este bolnav.
Nici Dzeu nu v-ar putea da un sfat mai bun... caci alta posibibiltate asa de rapida si eficienta si in plus cu urmari numai pozitive nu mai exista.
Urmati si o sa vedeti ca am dreptate.
Exista o solutie care functioneaza si pe care am pus-o in aplicare de nenumarate ori deja si anume
sa-i gasiti remediul homeopat al mamei care o s-ao schimbe im bine, atat d.p.d.v fizic cat si psihic.
Acest lucru il puteti face in felul urmator:
1. aflati cu ajutorul unui homeopat ce remediu homeopat (constitutional) i se potriveste mamei, ca doar o cunoasteti f. bine. Ii povestiti toti ce stiti despre ea, inclusiv boli fizice care le are si homeopatul ii va gasi remediul
2. mergeti cu mama la un homeopat sub pretextul vindecarii unro simptome fizice pe care le are dar mai inainte vorbiti si cu homeopatul ca el sa stie si sa se axeze mai mult pe simptomele psihice.
Remediul care va consta din 1-2 granule ii puteti da ca bomboana, in apa, ca medicament pt. ceva ce are, sau in cazul 2 il va lua singura.
3. Cautati si cercetati remediile florale Bach, sunt multe din ele care se potrivesc la astfel de oameni si ii pot schimba la fel de bine, dar nu asa de repede ca si remediile homeopate, caci si ele actioneaza la nivel sufletesc. Trebuie sa-i spuneti ca i le dati pt. simptome fizice care si ele vor fi vindecate paralel cu schimbarea firii.
In felul acesta ii veti face bine si mamei si si dvoastra. Oameni nu se schimba cu vorba, dar se schimba cand sunt vindecati. Toate insusirile negative ne arata ca sufletul este bolnav.
Nici Dzeu nu v-ar putea da un sfat mai bun... caci alta posibibiltate asa de rapida si eficienta si in plus cu urmari numai pozitive nu mai exista.
Urmati si o sa vedeti ca am dreptate.
0
31-07-2009, ora 21:21
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
EXPLODEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!
Scarface, tu chiar nu ai putin bun-simt??????????????????????????????????????????????????????
Te crezi ATOTSTIUTOR, OMNIPOTENT, 100% DREPT, SFANT etc.????? Cum iti permiti sa spui, citez:
"Nici Dzeu nu v-ar putea da un sfat mai bun... caci alta posibibiltate asa de rapida si eficienta si in plus cu urmari numai pozitive nu mai exista. "????????????????????????
Nu pot sa cred.ce ai spus mai sus este o afirmatie foarte grava si eterodoxa!
Cine il jigneste direct sau indirect pe Dumnezeu, ma jigneste pe mine, in concluzie, ai face bine sa-i ceri iertare lui Dumnezeu pt nesimtirea de care ai dat dovada!
Scarface, tu chiar nu ai putin bun-simt??????????????????????????????????????????????????????
Te crezi ATOTSTIUTOR, OMNIPOTENT, 100% DREPT, SFANT etc.????? Cum iti permiti sa spui, citez:
"Nici Dzeu nu v-ar putea da un sfat mai bun... caci alta posibibiltate asa de rapida si eficienta si in plus cu urmari numai pozitive nu mai exista. "????????????????????????
Nu pot sa cred.ce ai spus mai sus este o afirmatie foarte grava si eterodoxa!
Cine il jigneste direct sau indirect pe Dumnezeu, ma jigneste pe mine, in concluzie, ai face bine sa-i ceri iertare lui Dumnezeu pt nesimtirea de care ai dat dovada!
Nu cred ca mama este chiar atat de irecuperat incat sa ajunga la pastile doar pentru faptul ca nu ne intelege sau nu vrea asta. As dori totusi un sfat de la cineva care sa imi spuna cum sa procedam, eu si prietenul meu... cum sa vorbim cu ea, cum sa o facem sa inteleaga ce am descris mai sus.
Nick: fraza aia am pus-o special pt tine ca stiam ca te va enerva la culme...
:-)
:-)
Va multumesc pentru raspunsurile care au fost total offtopic...
0
01-08-2009, ora 14:01
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, pai te rog frumos sa nu mai faci asa ceva, nici macar in gluma. Te rog!
Cand spui-scrii o gluma care cuprinde numele lui Dumnezeu trebuie imperios sa-ti ceri iertare, indiferent de conjunctura...fa cum iti dicteaza credinta!
Andrushka, fa cum iti dicteaza inima!
Cand spui-scrii o gluma care cuprinde numele lui Dumnezeu trebuie imperios sa-ti ceri iertare, indiferent de conjunctura...fa cum iti dicteaza credinta!
Andrushka, fa cum iti dicteaza inima!
andruschka: globulele homeopate nu trebuie confundate cu "pastilele". Si nici arta de vindecare si intarrie cu un tratament medicamentos. Se pare ca nu ai inteles ce am scris, desi am incercat sa-ti explic. Dar nu face nimic. Nu stiu daca ai remarcat, dar nimeni nu cred ca iti vai ma da vre-un sfat..
scarface, nu conteaza, nu ma intereseaza remediile homeopate de care tu imi spuneai pentru ca nu cred ca mama are nevoie de asa ceva si nici nu ar fi vreodata de acord sa ia asa ceva :) si nu stiu de ce imi spui tu mie ca daca am remarcat ca nu imi va mai da cineva vreun sfat, nu oblig pe nimeni sa faca asta.. evident cand am deschis subiectul eram constienta ca poate sa nu-mi raspunda nimeni, asa ca nu ma afecteaza cu nimic asta... voi cauta raspunsuri in alta parte, unde vor fi oameni bine-voitori sa mi le dea, si daca se gasesc si aici sunt liberi sa o faca... nu am nevoie de tratamente homeopate sa o fac pe mama sa inteleaga ceva ce oricine ar putea sa o faca, fara prea multe batai de cap... mie imi trebuie doar procedura verbala ca sa spun asa, adica felul in care sa vorbesc cu ea. atata tot... nu am nevoie de lucruri complicate
0
02-08-2009, ora 18:20
Andrushka, in primul rand nu ai niciun drept sa-i vb asa lui Scarface, cu atat mai mult cu cat ti-a intins o mana de ajutor, ca nu-ti place tie alternativa lui, este alta treaba; ar fi trebuit sa-i rsp frumos si cu bun-simt, tine de cei 7 ani de acasa (stie mama ta ce stie si de aceea nu te lasa)...Aversiunea fata de o recomandare data cu drag denota clar NESIMTIRE! Daca nu-ti place ceva, sp multumesc si nu dai curs recomandarii, in niciun caz nu dai un astfel de rsp.
In al doilea rand, vb serios si sincer cu prietenul tau si spune-i adevarul...eludarea intarzie rezultatul scontat intotdeauna...
Atat mama ta cat si tu aveti nevoie de terapie cognitiv-comportamentala, dar mai mult tu decat ea.
Toate cele bune si mult bun-simt!
In al doilea rand, vb serios si sincer cu prietenul tau si spune-i adevarul...eludarea intarzie rezultatul scontat intotdeauna...
Atat mama ta cat si tu aveti nevoie de terapie cognitiv-comportamentala, dar mai mult tu decat ea.
Toate cele bune si mult bun-simt!
Nick tu imi vorbesti mie de bun simt cand tu ce faci? imi zici ca nu am niciun drept sa ii vorbesc asa lui Scarface, dar tu, cu ce drept ma judeci tu pe mine? ne cunoastem de undeva sa imi spui ca nu am cei 7 ani de acasa si ca sunt nesimtita? in primul rand nu l-am jignit in niciun fel pe Scarface, i-am spus ceea ce trebuia si anume faptul ca nu ma intereseaza acele remedii. Si pana la urma tu cine esti sa vii sa il aperi pe el ? ar fi frumos sa ma apuc acum sa iti vorbesc si eu tie asa cum tu mi-a vorbit mie, dar nu am de gand pentru ca nu ne comparam in niciun fel. Limbajul tau denota mult mai multa nesimtire decat probabil a rezultat din ceea ce i-am scris eu lui Scarface. Nu va obliga nimeni sa postati aici. Nu am nevoie de critici de la niste oameni care nu ma cunosc, nu stiu ce fel de persoana sunt. Asa cum eu nu v-am judecat pe voi, nici voi nu aveti dreptul sa o faceti in niciun fel. Ii multumesc lui Scarface pentru ajutorul lui, dar nu am nevoie de asa ceva, eu am cerut cu totul altceva, nu cred ca l-am jignit in niciun fel si nici pe tine, asa ca va rog frumos incetati cu tot felul de insulte la adresa mea pentru ca nimeni, in afara de Dumnezeu nu are dreptul sa o faca.
0
04-08-2009, ora 13:27
Eu nu te-am judecat in totalitate, nu-mi permit, dar cuvintele din ultimul mesaj al tau.Ma rog, imi cer scuze. Toate cele bune!
Hai mai Nick, nu mai incerca sa pari ceea ce nu esti... cum sunt cuvintele mele? am insultat? am folosit injurii? nu cred... am vorbit cat se poate de politicos cu cineva care m-a tratat asa cum ai facut-o tu.. dar in fine, nu are rost sa ma complic... asta e viata, ceri o vorba buna si primesti total opusul...
0
04-08-2009, ora 15:59
Eu par ceea ce sunt...ceri o vb buna si dupa o primesti, dar nu-ti convine!
In primul rand eu i-am spus frumos lui Scarface ca nu e ceea ce vreau, ca nu ma intereseaza un anume tratament pentru mama cat mai mult un fel de a vorbi...dupa care el mi-a zis ca nimeni nu imi va mai da vreun sfat... buuun, iar eu i-am spus foarte calm (poate ca in scris nu se intelege, dar era un ton calm) faptul ca nu asta ma intereseaza si ca am nevoie de altceva. Te-as ruga sa recitesti toate raspunsurile de pana acum si ai sa vezi ca nu am avut nicio rea intentie, doar am cerut altceva si tu ai venit si m-ai facut nesimtita pentru simplul motiv ca nu ma intereseaza remediul dat de Scarface. Eu cred ca aici daca vrei sa raspunzi cuiva, nu stai sa dai lectii de bune maniere si de vocabular celui care are nevoie de ajutor, pentru ca se poate intampla ca tu sa fii mult mai putin manierat decat persoana respectiva. Se presupune ca e un forum medical, deci trebuie tratat ca atare. Am mai spus-o si o spun: nu am nevoie de critici nefondate din partea unor persoane care nu stiu nimic despre mine. Prin urmare, te-as ruga, draga Nick sa nu mai faci pe avocatul nimanui si sa nu-mi mai dai raspunsuri de tipul celor de mai sus, unde nu faci altceva decat sa aduci critici nefondate la adresa mea. Evident ca nu ma mai astept ca cineva sa mai raspunda aici, din moment ce s-au strans niste raspunsuri. Mai bine punem punct discutiei. Oricum problema mea e ca si rezolvata... nu mai are rost sa povestesc, dar mama nu a mai fost asa dura.
Nick, vad ca s-a aplanat conflictul cu scarface si a inceputul unul nou cu andrushka! :D
andrushka, tu nu ai cum sa o convingi pe mama ta niciodata!!Ea trebuie sa se convinga singura, ca acele persoane nu sunt chiar asa cum se spune!!Cel mai usor mod ar fi comunicarea si daca ar reusi sa discute personal cu pers.respective, poate isi schimba parerea sau poate se va agrava situatia!Oricum, un lucru este sigur:lumea va continua sa vorbeasca indifrent, pt ca asa este omul, iar gura lumii nu o va astupa decat pamantul...
andrushka, tu nu ai cum sa o convingi pe mama ta niciodata!!Ea trebuie sa se convinga singura, ca acele persoane nu sunt chiar asa cum se spune!!Cel mai usor mod ar fi comunicarea si daca ar reusi sa discute personal cu pers.respective, poate isi schimba parerea sau poate se va agrava situatia!Oricum, un lucru este sigur:lumea va continua sa vorbeasca indifrent, pt ca asa este omul, iar gura lumii nu o va astupa decat pamantul...
0
05-08-2009, ora 19:19
Bv Andrushka, bine ca ti s-a rezolvat problema, toate cele bune!
Jackie, asa, INVATARE DE MINTE, de acum incolo in mai intru in conflict cu absolut NIMENI...te pup
Jackie, asa, INVATARE DE MINTE, de acum incolo in mai intru in conflict cu absolut NIMENI...te pup
Da jaquelinne, ai dreptate si stiu si eu asta: gura lumii n-o sa taca niciodata. Cred ca incepe sa se convinga singura, dupa cateva dispute si apoi o gandire la rece, a inteles oarecum. sper sa fie din ce in ce mai bine. Multumesc pentru raspuns!
Andrushka,
Felicitari pentru o relatie atat de indelungata, la o varsta atat de inocenta si totusi plina de resurse!
Proveniti din sisteme diferite, prin urmare este normal ca la intrepatrunderea lor sa existe nepotriviri si sa apara la suprafata atitudini care inainte nu erau decat latente. Fiecare are acum un nou rol, din care decurg anumite responsabilitati care necesita o readaptare si uneori o reconfigurare in elementele personalitatii.
Cum anume isi intelege mama ta acest nou rol - ca mama a fiicei ce are o relatie cu fiul unor oameni care nu sunt respectabili - nu este treaba ta de rezolvat. Acorda-i timp, informatii cat mai multe, incredere si apoi las-o sa decida. Abia apoi sa te intrebi ce faci tu cu decizia ei - o accepti sau incepi runda de negocieri??
La fel, cum decide prietenul tau sa-si joace rolul - iubitul fetei a carei mama nu vrea sa aiba de-a face cu parintii lui - este problema lui de rezolvat.
In mod similar, toti cei implicati in aceasta "intriga" au propriile lor obstacole de trecut si modul in care o vor face va lasa o amprenta puternica asupra actiunilor lor viitoare.
Inclusiv tu ai propriul tau rol, lectia ta de invatat, ocazia ta de a deveni mai priceputa in a rezolva astfel de situatii.
Mult succes si de aici inainte!
Simina Munteanu,
psiholog clinician
Felicitari pentru o relatie atat de indelungata, la o varsta atat de inocenta si totusi plina de resurse!
Proveniti din sisteme diferite, prin urmare este normal ca la intrepatrunderea lor sa existe nepotriviri si sa apara la suprafata atitudini care inainte nu erau decat latente. Fiecare are acum un nou rol, din care decurg anumite responsabilitati care necesita o readaptare si uneori o reconfigurare in elementele personalitatii.
Cum anume isi intelege mama ta acest nou rol - ca mama a fiicei ce are o relatie cu fiul unor oameni care nu sunt respectabili - nu este treaba ta de rezolvat. Acorda-i timp, informatii cat mai multe, incredere si apoi las-o sa decida. Abia apoi sa te intrebi ce faci tu cu decizia ei - o accepti sau incepi runda de negocieri??
La fel, cum decide prietenul tau sa-si joace rolul - iubitul fetei a carei mama nu vrea sa aiba de-a face cu parintii lui - este problema lui de rezolvat.
In mod similar, toti cei implicati in aceasta "intriga" au propriile lor obstacole de trecut si modul in care o vor face va lasa o amprenta puternica asupra actiunilor lor viitoare.
Inclusiv tu ai propriul tau rol, lectia ta de invatat, ocazia ta de a deveni mai priceputa in a rezolva astfel de situatii.
Mult succes si de aici inainte!
Simina Munteanu,
psiholog clinician
Multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra. Asa cum m-ati sfatuit, si eu si prietenul meu am cazut de comun acord sa o lasam pe mama un timp sa isi puna ordine in ganduri.. si poate si noi la fel. Cred ca pentru moment spiritele s-au mai calmat. Sper sa ramana asa. Inca o data va multumesc pentru cuvinte.
Numai bine !
Numai bine !
alooooooooooo ce aveti lumeeeeeee?????????????andruscha intra sa ceara un sfat o parere si totii repede care mai decare cu pastile pt maicasa tampenii etc voua cand nu va place o persoana luati pastile??????dc scarface ii spui asa ceva?tu asa faci????? dak chiar vreti sa ajutati un om care nu stie ce sa faca da-ti sfaturile de care un om chiar are nevoie ca nu degeaba apelam la forum nu sa va apucati repede pastile comflicte jigniri etc ca nu de asta avem nevoie cei care povestim povestile noastre.daka te simti instare cu un sfat ce il poate ajuta peacest om spune-l dar decat sa intri sa faci baza de necazul altuia si comflicte mai bn nu mai scrie ca alea nus sfaturi ca nare cei 7 ani de acasa?nici no cunosc dar nu cred ca avea nevoie sa-i spui asta cred ca era altul subiectul...nu daka are sau nu cei 7ani de acasa ca normal ca a raspuns dak ea intreaba cum so faca pe maicasa sa accepte situatia si voi raspundeti pastile si alte tampenii care chiar nu vad rostul va abateti de la subiect si de la problema ei daka crezi ca poti da un sfat da-l dar nu te apuca sa jignesti etc ma refer la toata lumea de pe acest forum ca am vazut multi care intra si se abat de la subiect asa cine crede ca am gresit spunand astea nare decat sa ma contrazica eu cred ca nu am gresit cu nimic ca am spus ceea ce ma deranjaza
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 11Dezorientare in viata de cuplu - regasirea de sine
- 12Am nevoie de ajutor! depresie
- 5am nevoie de un sfat intr-o relatie de amicitie
- 19Masturbarea sotului...motiv de divort?
- 4Un iubit confuz - menstruatie intarziata
- 18HELP ME PLEASE!!Sunt nebuna!!!
- 8relatia cu soacra
- 0Părinţii buni - Părinţii răi
- 3nu ma mai iubeste, un sfat va rog
- 7dragoste sau ura
- 5depresie si efecte asupra relatiei de cuplu
- 5mama greseste si nu realizeaza
- 8De ce ma tot gindesc mereu la fosta iubita a prietenului meu?
- 12Indiferenta doare
- 11Este terapia de cuplu utila?
- 13Sa fie monotonia de vina? Cum ne putem salva relatia?
- 23Parintii nu sunt de acord cu relatia mea.
- 6Divort dupa 25 de ani
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu relatia cu parintii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: