Slăbire la fața

15-02-2023
Angelwings
Nu este medic/terapeut
Angelwings
Acum 2 ani am avut 11 dinți extrași și de atunci am slăbit foarte mult la fața. Momentan am o proteza dentara dar totuși nu mă simt foarte ok când mă uit în oglindă. Idea E că, costă foarte mult implant dentar și dacă nu am gingiile formate destul de trebuie sa fac? implant de os? Mi.as dori enorm sa fac ceva in privința asta. Va rog sa mă ajutați.
2 comentarii
0
04-03-2023, ora 09:26
Bogdan.Ro
Nu este medic/terapeut
Bogdan.Ro
Gândește-te de doua ori înainte sa.ti faci aceasta intervenție, în al doilea rand sunt o grămadă de banii și nici un medic implantolog nu știe sa-ti spună rată de succes a implanturilor dentare, ce spun ei pe site-uri sunt doar niște povesti sa atragă clienți. Succes!
0
19-03-2023, ora 06:26
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

în ceea ce privește opțiunile de tratament, implanturile dentare sunt una dintre cele mai eficiente și durabile soluții pentru înlocuirea dinților lipsă. Cu toate acestea, prețurile implanturilor dentare pot fi destul de ridicate, în special dacă este necesară și o procedură de augmentare osoasă pentru a întări osul maxilar înainte de a instala implantul.

În cazul în care gingiile nu sunt formate suficient pentru a susține un implant dentar, este posibil să fie necesară o procedură de augmentare osoasă pentru a întări osul maxilar. Aceasta poate fi efectuată prin adăugarea de os artificial sau natural în zona afectată pentru a îmbunătăți densitatea osoasă și pentru a oferi suport suplimentar pentru implantul dentar. Cu toate acestea, această procedură poate fi costisitoare și poate necesita o perioadă de recuperare mai lungă.

Înainte de a decide asupra unei proceduri, este important să discutați cu un medic dentist sau cu un specialist în implantologie pentru a vă evalua situația și pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni de tratament. Aceștia vă pot explica mai detaliat procedurile și costurile implicate, precum și orice riscuri sau complicații potențiale.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Estetica feței
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •