Gingii umflate și dureroase după implantul dentar
buna ziua. in 6 februarie Am avut operatie de implant dentar 2 buc. azi la mai bine de 2 săptămâni de la acea operatie încă mai am dureri și sensibilitate deși am urmat cu sfințenie regulile de igiena și medicația prescrisă de chirurgă. implanturile au dimensiunile de 13 respectiv 16 mm sunt de la firma mis mf7 am și o radiografie retroalveolară la ele, Am făcut-o la câteva zile după implant și sunt foarte stresat daca operația a fost un succes sau un eșec. eu nu am probleme in general cu vindecarea... dar sunt îngrijorat că nu mi-au trecut simptomele de durere și deranj la atâtea zile de la operatie. vreau sa trimit și radiografia și aștept un răspuns de la un chirurg. va mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
De cele mai multe ori dupa interventia de inserare a implanturilor dentre durerea este moderata si este tinuta sub control cu ibuprofen. Faptul ca mai simtiti ceva dupa 2 saptamani poate sa fie ceva normal. La urma urmei aveti 2 suruburi din titan in os. Cel mai bine pentru dumneavoastra este va adresati medicului care a realizat implanturilor pentru o reevaluare.
Zi buna!
De cele mai multe ori dupa interventia de inserare a implanturilor dentre durerea este moderata si este tinuta sub control cu ibuprofen. Faptul ca mai simtiti ceva dupa 2 saptamani poate sa fie ceva normal. La urma urmei aveti 2 suruburi din titan in os. Cel mai bine pentru dumneavoastra este va adresati medicului care a realizat implanturilor pentru o reevaluare.
Zi buna!
mulțumesc de răspuns, apreciez, dar deși am vorbit cu dna doctor și m-a asigurat că implantul a fost pus bine eu sunt oarecum sceptic deoarece uneori simt in gingie niste ușoare pulsații mai ales când mă aplec. toată problema asta mi-a apărut imediat după ce mi-a scos firele, tot atunci am făcut și radiografia. este posibil sa fie vorba de o infecție? Am avut tratament cu Augmentin 10 zile și probabil că antibioticul nu a fost suficient de puternic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 21implant dentar... help!
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 7riscuri la implanturi
- 3Dinte provizoriu
- 1opinii despre implantul dentar?
- 1implanturi dentare multiple
- 1Implant dentar - sfaturi, informatii
- 1probleme cu dinti
- 2Culoare implant
- 5lipsa masea
- 3tipuri de implante
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 4Respingerea implanturilor dentare
- 5bonturi implant