Migrare molar peste implant
![Ileana Silvia](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
In iulie 2020 am optat pentru un implant pe premolar sus. Ieri, cand am fost descoperita, s-a dovedit ca molarul din spate s-a deplasat spre implant si au facut corp comun, astfel incat doctorul nu mai are acces sa il desurubeze. Momentan sunt in stand by, medicul nu a stiut ce sa faca.
Care sunt solutiile pe care le vedeti? Dansul intr-o prima instanta mi a spus urmatoarele optiuni: pilirea molarului, aparat dentar, scoaterea implantului si introducerea unuia mai mic. Considerati ca este eroarea medicului ca nu m-a descoperit mai devreme?
Multumesc,
In iulie 2020 am optat pentru un implant pe premolar sus. Ieri, cand am fost descoperita, s-a dovedit ca molarul din spate s-a deplasat spre implant si au facut corp comun, astfel incat doctorul nu mai are acces sa il desurubeze. Momentan sunt in stand by, medicul nu a stiut ce sa faca.
Care sunt solutiile pe care le vedeti? Dansul intr-o prima instanta mi a spus urmatoarele optiuni: pilirea molarului, aparat dentar, scoaterea implantului si introducerea unuia mai mic. Considerati ca este eroarea medicului ca nu m-a descoperit mai devreme?
Multumesc,
1 comentarii
![Dr. Dragomir (Parnia) Alina](/arata_img.php?img=cont_147331.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Probabil au migrat dintii. Un aparat ortodontic macar pe segmentul respectiv este varianta optima. Aveti vreo radiografie initiala si una actuala?
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39Am nevoie de implant dentar
- 4dental pins
- 5Parodontita marginala cronica profunda - coroana sau implant
- 5transplant de os mandibular
- 9costul unui implant dentar
- 5Implant molar de minte
- 2hematom dupa implant dentar
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 4Implant dentar Straumann sau punte
- 1implanturi neaceptate
- 3tipuri de implante
- 1Punte sau Implant
- 2Ce efecte negative poate avea scoaterea unui implant pus acum 10 ani ?
- 2Proteză pe capse pe implanturi
- 3Intrebare.. vreau să renunț la implanturi
- 1Efecte secundare implanturi
- 2Implant dentar la 0.5 mm de nervul alveolar inferior
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: