Lucrare sau implant?
Buna seara
Sotul meu are dintii incisivi lipsa cu tot cu radacina de la un accident. Pana acum a avut proteza dentara iar acum ne am hotarat sa facem ceva. Am mers la un medic stomatolog si a zis ca ii pune lucrare pe structura zirconiu dar i a slefuit doar 2 dinti in lateral..credeti ca ar sustine 2 dinti o lucrare de 4? Mi se pare cam imposibil..n a vrut sa i slefuiasca si caninii sa fie totusi 2 intr o parte 2 in alta ??? Va rog sa ma ajutati cu o parere
Sotul meu are dintii incisivi lipsa cu tot cu radacina de la un accident. Pana acum a avut proteza dentara iar acum ne am hotarat sa facem ceva. Am mers la un medic stomatolog si a zis ca ii pune lucrare pe structura zirconiu dar i a slefuit doar 2 dinti in lateral..credeti ca ar sustine 2 dinti o lucrare de 4? Mi se pare cam imposibil..n a vrut sa i slefuiasca si caninii sa fie totusi 2 intr o parte 2 in alta ??? Va rog sa ma ajutati cu o parere
3 comentarii
Buna seara,
Din pacate alegerea acelor dinti ( incisivii laterali) ca fiind stalpi pentru viitoare lucrare protetica este o eroare mare. Incisivii laterali sunt dintii cu cea mai mica valoare protetica.
Varianta ideala: implanturi in locul incisivilor centrali si coroane individuale
Varianta buna: punte de la canin la canin
Rezolvare in situatia actuala: implanturi pt dintii lipsa si coroane dentare individuale pe toti 4 dinti.
Seara buna!
Din pacate alegerea acelor dinti ( incisivii laterali) ca fiind stalpi pentru viitoare lucrare protetica este o eroare mare. Incisivii laterali sunt dintii cu cea mai mica valoare protetica.
Varianta ideala: implanturi in locul incisivilor centrali si coroane individuale
Varianta buna: punte de la canin la canin
Rezolvare in situatia actuala: implanturi pt dintii lipsa si coroane dentare individuale pe toti 4 dinti.
Seara buna!
Va multumesc din suflet...asa m am gandit si eu dar mai vroiam o parere..multumesc mult! O seara frumoasa si noapte buna
Cu stima
Crina P
Cu stima
Crina P
Buna ziua,
Raspunsul colegului meu este foarte bun.
Ar fi bine sa ii urmati sfatul.
Raspunsul colegului meu este foarte bun.
Ar fi bine sa ii urmati sfatul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anodontie de incisivi
- 4dental pins
- 4os rupt din cauza implantului
- 1Recomandare proteza..va rog..
- 4Implant?
- 1implant-locul caninului..
- 2implant cu 'dinte natural'
- 6durere de la proteza fixa
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 1amanare descoperire implant
- 2Implant dentar