sint insarcinata?

de curind am o viata sexuala normala, un ciclu regulat.mi-a intirziat menstruatia cu 4 zile.e posibil sa fiu insarcinata sau se poate intirzia datorita stresului?
2 comentarii

Atât sarcina, cât şi stressul sunt cauze care pot duce la lipsa menstruaţiei. Fiind greu de apreciat dacă stressul este cauza, cel mai simplu este să faceţi un test de sarcină.

Am 50 de ani si un copil de 24 de ani...dupa nastere am avut o problema si una din trompe mi-a fost extirpata...la analize a rezultat si faptul ca am endometrioza...a trecut mult timp de atunci.
Luna trecuta am facut sex in perioada fertila si acum au trecut 10 zile si nu mi-a venit ciclu...mentionez ca am ciclul regulat de 23-26 zile. Este posibil sa fiu insarcinata sau s-a instalat menopauza?
Se poat instala menopauza deodata fara nici un simptom?
Luna trecuta am facut sex in perioada fertila si acum au trecut 10 zile si nu mi-a venit ciclu...mentionez ca am ciclul regulat de 23-26 zile. Este posibil sa fiu insarcinata sau s-a instalat menopauza?
Se poat instala menopauza deodata fara nici un simptom?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 4as putea fi insarcinata?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 0sunt gravida?
- 0exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Sunt insarcinata?
- 0Valori beta hcg
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: