as putea fi insarcinata?

15-12-2011
maracris
Nu este medic/terapeut
maracris
buna.am si eu o problema.am facut sex cu prezervativ acum vreo doua saptamani si problema e ca imi cam intarzie.trebuie sa spun ca prezervativul n-a fost pus pana la baza penisului, dar partenerul n-a ejaculat.oricum cred ca sansele sunt mici, dar ma streseaza un pic treaba asta.Acu aproape 2 luni am folosi yasmin, apoi n-am mai luat.e posibil sa imi intarzie si de la pastile ?sau poate din cazuza stresului?sau e posibil sa fiu insarcinata?
4 comentarii
0
16-12-2011, ora 11:28
Dan101
Nu este medic/terapeut
Dan101
Sansele dupa cum ai spus si tu..sunt mici.. Insa de ce nu mergi la farmacie si cumperi un test de sarcina si il faci de dimineata la prima urina ca sa fie ceva mai eficient din cate am auzit. Un test costa 12-15 lei.. ceva de genul.. Un test si scapi de stres
0
17-12-2011, ora 14:20
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
cel mai probabil nu esti insarcinata.
0
17-12-2011, ora 15:50
c_a91
Nu este medic/terapeut
c_a91
am si eu o problema...menstruatia terbuia sa-mi vina in data de 6 dec dar nu mi-a venit..am toate semnalele : dureri abdominale, de mijloc, aparitia cosurilor..in zi-a a 9-a de intarziere mi-a facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar suntem in data de 17 si tot nu mi-a venit..durerile continua, dar tot nu mi-a venit..ce sa fac?am sanse sa fiu gravida sau racita?va multumesc
0
21-12-2011, ora 17:51
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Sa mai faci un test de sarcina, nu prea este relevant cel facut pe data de 9, era mult prea devreme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •