Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
azi am facut sex cu iubita mea nu mi-am dat drumu in ea dupa ce am terminat de facut sex am mai stat 10 minute si am facut iar si as dori sa va intreb daca ar fii posibil sa ramana insarcinata daca eu nu am fost la baie sa fac un dus dupa prima partida si am asteptat 10 min si am facut iar fara sa ma duc la baie sa fac un dus sau am facut neprotejat astept raspuns
6 comentarii
Este posibil, mai ales ca ai facut a doua oara..spermatozoizii raman pe canal, din prima ejaculare, si de aceea este recomandat sa urinezi, ca sa se spele locul, spermatozoizii sunt luati de val de catre lichidul tau preejeculator care apare in timpul excitatiei, si a contactului sexual..asa ca data viitoare protectie..
Exista un risc, pt ca si lichidul preejeculator, poate contine spermatozoizi..daca ii intarzie menstra, sa faca un test de sarcina..
buna seara
luna trecuta am facut dragoste neprotejat, am luat pilula de a doua zi dar am ajuns pe data de luna asta cand trebuia sami vina... ieri am facut dragoste si a ramas din nou inauntru. acum refuz sami iau test. un raspuns va rog
luna trecuta am facut dragoste neprotejat, am luat pilula de a doua zi dar am ajuns pe data de luna asta cand trebuia sami vina... ieri am facut dragoste si a ramas din nou inauntru. acum refuz sami iau test. un raspuns va rog
Eu nu inteleg, de ce ai mai riscat sa faci sex neprotejat, dat fiind faptul ca nu poti lua tot timpul pilule de a doua zi, dupa fiecare contact sexual, produc dereglari hormonale, si de aici intarzierea menstrei..dar in momentul de fata, nu am ce-ti spune decat sa astepti menstra, iar daca nu vine, sa faci un test de sarcina sau oricum e indicat, dupa 3 saptamani de la contact..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 3sunt oare insarcinata?
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 7oare sunt gravida?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 0insarcinata sau dereglare?
- 7Sarcina?
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 4S-a rupt prezervativul! Risc de sarcina?!
- 0Risc de sarcina?
- 1sarcina fara dezvirginare ?
- 0Sarcina?
- 2Posibila sarcina?
- 2Sarcina nedorita
- 0Oare am ramas insarcinata?
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: Actul sexual propriu-zis sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: