Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?

16-09-2011
Yuris93
Nu este medic/terapeut
Yuris93
azi am facut sex cu iubita mea nu mi-am dat drumu in ea dupa ce am terminat de facut sex am mai stat 10 minute si am facut iar si as dori sa va intreb daca ar fii posibil sa ramana insarcinata daca eu nu am fost la baie sa fac un dus dupa prima partida si am asteptat 10 min si am facut iar fara sa ma duc la baie sa fac un dus sau am facut neprotejat astept raspuns
6 comentarii
0
16-09-2011, ora 19:52
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Este posibil, mai ales ca ai facut a doua oara..spermatozoizii raman pe canal, din prima ejaculare, si de aceea este recomandat sa urinezi, ca sa se spele locul, spermatozoizii sunt luati de val de catre lichidul tau preejeculator care apare in timpul excitatiei, si a contactului sexual..asa ca data viitoare protectie..
0
16-09-2011, ora 19:54
Yuris93
Nu este medic/terapeut
Yuris93
am urinat.dupa ce mi-am dat drumu prima data
0
16-09-2011, ora 20:01
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Exista un risc, pt ca si lichidul preejeculator, poate contine spermatozoizi..daca ii intarzie menstra, sa faca un test de sarcina..
0
16-09-2011, ora 20:13
Yuris93
Nu este medic/terapeut
Yuris93
ok ms mult:) eu sper sa nu fie nevoie:)
0
16-09-2011, ora 20:35
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
buna seara
luna trecuta am facut dragoste neprotejat, am luat pilula de a doua zi dar am ajuns pe data de luna asta cand trebuia sami vina... ieri am facut dragoste si a ramas din nou inauntru. acum refuz sami iau test. un raspuns va rog
0
17-09-2011, ora 02:28
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Eu nu inteleg, de ce ai mai riscat sa faci sex neprotejat, dat fiind faptul ca nu poti lua tot timpul pilule de a doua zi, dupa fiecare contact sexual, produc dereglari hormonale, si de aici intarzierea menstrei..dar in momentul de fata, nu am ce-ti spune decat sa astepti menstra, iar daca nu vine, sa faci un test de sarcina sau oricum e indicat, dupa 3 saptamani de la contact..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •