Pot sa fiu însărcinată?

Buna ziua, întrebarea mea pentru dumneavoastră este următoarea : am făcut ddragoste cu iubitul meu dar am făcut-o neprotejati, dar nu cred ca a scăpat in mine pentru ca a ejaculat pe mine nu in mine si nu cred ca s-a scăpat deoarece cred ca s-ar fi agitat si el, ţin sa Menţionez ca are 28 de ani. Nu am simptome specifice doar o Greaţa dar eu am si probleme cu stomacul si deaceea nu stiu ce concluzie sa iau, am mai avut câteva dureri minore de burta vreo 2 zile dar altceva nimic mai mult. Se poate sa fi rămas însărcinată?
5 comentarii

Buna Oanamariacimpean,
Raspunsul scurt este: da, poti ramane insarcinata. Practic ai avut contact sexual neprotejat, iar metoda coitului intrerupt (ejaculare in afara) este o metoda "preistorica" si nu este indicata cuplurilor pentru care o sarcina ar fi incomoda/nedorita/catastofa din cauza eficientei scazute. Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact. Sunt atat de multe metode contraceptive la indemana oricui, de ce sa stai cu stresul asta dupa fiecare contact?
Raspunsul scurt este: da, poti ramane insarcinata. Practic ai avut contact sexual neprotejat, iar metoda coitului intrerupt (ejaculare in afara) este o metoda "preistorica" si nu este indicata cuplurilor pentru care o sarcina ar fi incomoda/nedorita/catastofa din cauza eficientei scazute. Un test de sarcina la 3 saptamani de la contact iti va da raspunsul exact. Sunt atat de multe metode contraceptive la indemana oricui, de ce sa stai cu stresul asta dupa fiecare contact?

cam, care ar fi sansele de a ramane? pe moment nu m-am gandit ca e foarte mare riscu din moment ce nu a ejacukat in mine, dar dupa am luat in calcul aceasta "posibilitate" si imi e tare frica sa nu fi ramas insracinata, ce as putea face. am avut contactul de aproximati o saptamana jumate, va multumesc!

Acum nu mai ai ce face decat un test de sarcina la momentul potrivit. E greu sa estimez un risc in procente (x%), dar care ar fi diferenta intre 5% sau 50% daca chiar tu esti intre cei 5% la care se instaleaza o sarcina?

Cam cand ar trebui sa fac testul de sarcina ?

La 3 saptamani de la contactul respectiv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul seminal?
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 6sunt insarcinata?
- 3speriat de moarte.. a ramas insarcinata?
- 3o posibila sarcina?:(( :-ss
- 4lichidul preejaculator
- 4Nu stiu ce sa mai cred?!
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 39sunt oare insarcinata?
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 0este adevărat ?
- 0Care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 2Sunt insărcinată ?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Cum pot sa aflu????
- 3Posibil sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: