simptome ciudate stare lesin+lipsa aer+contractii musculare puternice / panica ?
Buna dimineata. am nevoie de putin ajutor.
Saptamana trecuta, stateam linistit si m-a apucat o stare de lesin + lipsa aer + contractii musculare puternice + durere stomac. Am crezut ca este cadere de calciu. Mi am facut toate analizele. Am crezut ca este ceva de la stomac.
Problema este ca in fiecare zi de cel putin 2 ori ma apuca aceasta stare de lesin + panica + lipsa aer + usor frison. Nu am mai avut niciodata astfel de probleme si nu imi explic. Pot fi atacuri de panica ? Mentionez ca noaptea dorm fara probleme ziua sunt ok. Starea apare de obicei dupa ora 16:00. Am verificat si tiroida este ok. Sa fac analize si la suprarenale / neurotransmitatori ? Deja m am saturat ca nu ma pot duce la servici si nu mai am chef de viata.
Multumesc !
Saptamana trecuta, stateam linistit si m-a apucat o stare de lesin + lipsa aer + contractii musculare puternice + durere stomac. Am crezut ca este cadere de calciu. Mi am facut toate analizele. Am crezut ca este ceva de la stomac.
Problema este ca in fiecare zi de cel putin 2 ori ma apuca aceasta stare de lesin + panica + lipsa aer + usor frison. Nu am mai avut niciodata astfel de probleme si nu imi explic. Pot fi atacuri de panica ? Mentionez ca noaptea dorm fara probleme ziua sunt ok. Starea apare de obicei dupa ora 16:00. Am verificat si tiroida este ok. Sa fac analize si la suprarenale / neurotransmitatori ? Deja m am saturat ca nu ma pot duce la servici si nu mai am chef de viata.
Multumesc !
2 comentarii
Posibil atacuri de panica. Test anxietate gratuit pe net, evaluare psihiatru, psiholog.
Eu va recomand sa va adresati unui medic neurolog. Acesta va va consulta si va va conduce investigatiile pe care trebuie sa le faceti.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu stima:
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie de 9 ani
- 4Nu ma pot relaxa din cauza gandurilor negre...
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 3disperare-panica
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 4Xanax cu alcool
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 40atat de rau am ajuns?
- 5Tulburari de anxietate si atacuri de panica
- 17Atac de panica
- 0puls stomac inima
- 3Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
- 12Tulburare de panica - tratament
- 5Atac de panica cu cauza ORL
- 25Atac panica, stare de panica cand ma indepartez de casa
- 3Stari de rău, simptome diferite
- 10Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer
- 1Anxietate
- 2Sindrom anxios cu atacuri panica
Mai multe informații despre: Tulburarea de panica Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: