de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica

30-11-2009
oanamadalina
Nu este medic/terapeut
oanamadalina
buna ziua, am 22 de ani si de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica.!!!totul a inceput la un soc emotional si de atunci aveam mereu nod in gat, senzatia de frica, de moarte, tremoretc.am mers la neropsihiatru si mia recomandat magne b6, distonocalm si xanax!!!mentionez k pe atunci eram anemica...40 kg!!!dupa tratament in maxim o luna de zile am luat cam 10 15 kg in greutate.pina in prezent am ajuns sa fiu obeza.am 80 kg!!!mam confruntat in toti acesti ani cu aceste atacuri de panica, medicii imi spuneau k am spasmofilie!!!problema care ma ingrijoreaza este urmatoarea.de ceva timp simt in tot corpul furnicaturi, maini picioare, spate..mai ales pe pielea capului simt furnicaturi puternice carfenu le pot explica.apar ca niste amorteli, ca niste frisoane cateodata.mentionez k nu ma doare capul dar ma supara foarte tare aceste furnicaturi pe pielea capului.mai ales daca ma emotionez putin imediat simt cum ma ia ca un frison pe pielea capului, sau daca ascult o melodie care ma emotioneaza sau trecere brusca la frig.parca este ceva pe fond de sensibilitate!!!mentionez k am si dereglari de menstruatie, sunt luni in care nu am menstruatie(ma gandesc sa fie si asta o cauza nu stiu)...In fine si cum sunt panicoasa imediat ce simt furnicaturile ma gandesc la tot felul de boli, imi factot felul de ganduri rele si incep atacurile de panica cu care mam obisnuit, nu mai reprezentau o asa mare problema pina cand au inceput furnicaturile astea in cap daca le pot numi asa(chiar si frison in cap il pot numi).o mare prostie a mea a fost k am luat o saptamana capsula de slabit si de atunci aceste senzatii in cap sau accentaut, parca le simt incontinuu.
VA IMPLOR SA IMI DATI UN SFAT K NU MAI STIU CE SA FAC!!!VA MULTUMESC DIN SUFLET SI ASTEPT RASPUNS
3 comentarii
0
10-12-2009, ora 19:54
nexenta
Nu este medic/terapeut
nexenta
Draga Oana. Si eu am o gramada din simptomele tale. La ele as mai adauga si un tremol general imperceptibil dar pe care il constientizez si o oboseala cronica. Si eu ca si tine am facut TONE de analize, investigatii, mers la doctori incluziv biorezonate si alte terapii complementare. Tot de la o perioada cu socuri emotionale a pornit totul alaturi de o raceala urata si probleme ale aparatului respirator superior cu care inca ma lupt de aproape 4 ani. Fiecare zi e un calvar si performantele la locul de munca sunt aproape invizibile. Si eu am aceleasi simptome de "frisoane" pe cap si intepaturi in picioare. Ce ma speriat cel mai mult e ca medicii au dat din umeri si au pus totul pe seama unei neurastenii si a stresului. Cel mai rau lucru e ca am devenit ipohondru, cautand zilnic solutii la simptomele mele pe internet. Nu fa acest lucru pentru ca nu e nimic mai rau. Pe mine m-a ajutat foarte mult sportul - pentru increderea in sine - si terapia prin muzica, religie. Daca ai un servici stresant e cazul sa schimbi sau sa iei o pauza de jumate de an. Stiu ca e greu mai ales daca ai rate sau chirie dar trebuie sa gasesti o solutie acum cat esti tanara. Daca familia e un factor stresant atunci cauta sa iesi afata din mediu cat mai mult. E clar ca sunt simptome de anxietate si neurastenie si astea se rezolva doar in timp... in mult timp. Medicii tind sa te indoape imediat cu xanax sau alte otravuri. Nu ti-as recomanda. Incearca sa mergi sa vorbesti cu un preot (nu e gluma si nu sunt un om de rit vechi) dar e incredibil ce poate face Dumnezeu atunci cand ii ceri ajutorul. Iar daca vrei sa stai linistita, mergi si fa un CT / RMN (se poate face prin casa de asigurari) cerebral si o radiografie de coloana sa nu ai cumva vre-o spondiloza - asta ca sa inlaturi orice dubiu organic. Iti doresc multa sanatate!
0
27-12-2009, ora 22:14
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Buna Oana!Si eu am avut si mai am simptome asemanatoare.Iti sugerez sa-ti faci analizele pt tidoida, si o astfel de problema poate da aceste simptome(in special ca ai zis ca ai probleme si cu menstruatia).Succes!
0
15-10-2010, ora 17:51
marius187
Nu este medic/terapeut
marius187
Buna ziua! Am 22 de ani si de 4-5 luni ma confrunt cu niste simptome cam deranjante cum ar fi: am o stare de betie (stau cam mult la calculator) si ma furnica tot corpul mai ales pielea capului. acum 4 luni luam calciu+vitamina d3 si faceam abdomene seara. Intr-o dimineata m-am trezit cu simptomele de mai sus. Va rog dak ma puteti ajuta cu un sfat ceva! Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: