anemie sau atac de panica

22-09-2014
raluk_dv
Nu este medic/terapeut
raluk_dv
Buna ziua am o mare problema.anul acesta am fost intr.o dimineata sa dau ex de sofer.inainte am mancat un covrig si am baut un capuccino.imediat m.a luat un val de caldura simteam ca imi fug picioarele si ameteAm.am reusit
2 comentarii
0
26-09-2014, ora 13:03
password
Nu este medic/terapeut
password
e ceva normal, se poate intampla oricui, poate a fost un atac de panica.
0
01-10-2014, ora 21:39
raluk_dv
Nu este medic/terapeut
raluk_dv
Nu am apucat sa scriu corect si tot.mi sa mai intamplat la market in autobuz si chiar in cafenele.de atunci evit toate astea.aseara am fost la un suc cu prietenii.nu am avut nimic la inceput dar mintea mea tot acolo era.imi era frica sa nu imi fie rau iar si nu au mai durat zece min si am simtit furnicaturi in picioare o slabiciune maxima senzatiw de voma si ma scapa caca si pisu.nu am spus nimanui pt ca mi.a fost rusine am iesit afara la aer si am inventat un.otiv ca sa plec acasa.apoi nu am mai avut nimic.ce sa fac deja nu mai pot nu pot sa tot evit sA merg lA cumparaturi sau cu autobuzul sau cine mai stie.nu vreau sa aud de psiholog..sfaturi va rog din suflet!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aplicația pentru smartphone care depistează neinvaziv anemia
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Analize pentru anemie
  • Când suspectezi că ai anemie? Cum se manifestă anemia?
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  • Riscul de anemie este mai crescut la persoanele vârstnice care folosesc aspirină
  • Abordări nutriționale în tratarea anemiei falciforme (anemia cu celule seceră, drepanocitoza sau siclemia)
  • Fierul intravenos preoperator, o măsură superioară transfuziilor de sânge pentru pacienții cu anemie (studiu)
  •