Viroza cu hiperhidroza persistenta
Buna ziua,
In urma unei viroza minora am rămas cu o transpirație excesivă care apare după un minim efort (de ex mers alert timp de 10 minute). oboseala sau dificultate in respirator nu apar.
Simptome : debut cu tuse productiva, strănut, stare de moleșeală si nas înfundat.
Tratament:
24.07 - 26.07 -> nurofen răceala si gripa 3/zi, sirop plantusin
26.07 - 28.07 -> nurofen 3 pastile pe zi + Parasinus 3/zi + plantusinus + spray nazal Duo nazal
29.07 - prezent -> in urma vizitei la medic : Parasinus + sinupret 3/zi + vibrocil actilong spray nazal -> la Parasinus am renunțat in 30.07.
De doua zile am dureri inconsistente de stomac in partea superioară a abdomenului ( fără alte manifestări de greață sau lipsa poftei de mâncare) si hiperhidroza după minim efort. Este oare posibil ca aceasta sa fie o reacție adversa la medicamente sau este necesară vizita la un pneumolog? Nu sunt transpirații nocturne si nici nu am dureri in spate sau in capul pieptului atunci cand tușesc.
Va mulțumesc frumos!
In urma unei viroza minora am rămas cu o transpirație excesivă care apare după un minim efort (de ex mers alert timp de 10 minute). oboseala sau dificultate in respirator nu apar.
Simptome : debut cu tuse productiva, strănut, stare de moleșeală si nas înfundat.
Tratament:
24.07 - 26.07 -> nurofen răceala si gripa 3/zi, sirop plantusin
26.07 - 28.07 -> nurofen 3 pastile pe zi + Parasinus 3/zi + plantusinus + spray nazal Duo nazal
29.07 - prezent -> in urma vizitei la medic : Parasinus + sinupret 3/zi + vibrocil actilong spray nazal -> la Parasinus am renunțat in 30.07.
De doua zile am dureri inconsistente de stomac in partea superioară a abdomenului ( fără alte manifestări de greață sau lipsa poftei de mâncare) si hiperhidroza după minim efort. Este oare posibil ca aceasta sa fie o reacție adversa la medicamente sau este necesară vizita la un pneumolog? Nu sunt transpirații nocturne si nici nu am dureri in spate sau in capul pieptului atunci cand tușesc.
Va mulțumesc frumos!
1 comentarii
obligatoriu consult la pneumo ftizio
este posibli sa fie o pneumonie...
este posibli sa fie o pneumonie...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Transpiratie excesiva
- 5hiperhidroza - transpiratia excesiva
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 4Cum sa pierd mai putina apa?
- 0transpiratie abundenta la copil de 7 ani
- 4hiperhidroza-axiala(transpiratie excesiva)
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 0Transpiratie excesiva
- 0Este Hiperhidroza sau altceva?
- 0Transpiratie excesiva
- 4Transpiratie excesiva
- 3Transpiraţie excesivă
- 3Transpiratie excesiva, mai ales noaptea!
- 19Hiperhidroza dupa operatie de prostata si tratamente infectie urinara
- 8Transpir tare mult
- 1Transpiratie excesiva in zona capului
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
- 2Toxine?
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Hiperhidroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: