După 10 ani nu am diagnostic - senzație de frig, mă dor toate, foarte istovita, simt cum mă sting
Am 63 de ani și de circa 10 ani merg am o boală la care nu am primit diagnostic. Sunt din Bacău și am fost la spitale și clinici din Bacău, Iași, București. Despre ce este vorba: a început cu transpirații abundente (mă schimbam și de 10 -12ori) și aveam o stare de frig chiar dacă afară erau 30 de grade, nu făceamfebră. Episoadele țineau și o lună, veneau și plecau când voiau. Am tot făcut fel de fel de analize mai mult pe endocrin dar nimic semnificativ. Acum 1an am făcut un CT abdominal și a ieșit că ar fi un adenom benign mic 16/14mm pe glanda suprarenala stângă, mi s-a spus că nu ar fi asta cauza. Însă din septembrie anul acesta situația a degenerat foarte rău și anume am slăbit în jur de 14 kg, nu mai scap de senzația de frig, mă dor toate, sunt foarte istovita, simt cum mă sting ușor. Sunt disperată dacă ați mai auzit, dacă știți ceva vă rog din tot sufletul să mă ajutati
1 comentarii
Mergeti la medic cat mai repede, nu va asteptati sa aiba idee ce aveti insa trebuie sa mai faci investigatii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpiratia excesiva
- 3Transpir excesiv!!
- 9transpiratii excesive nocturne
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 10Agorafobie - detalii :>
- 3hipersudoratie-transpiratie in exces de 2-3 ani
- 4Cum sa pierd mai putina apa?
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 1Transpir repede si mult
- 0dureri in gat si transpirat excesiv noaptea
- 0Transpiratie excesiva
- 8Transpiratie abundenta
- 1Posibil tbc ?
- 0Transpiratie excesiva
- 1Transpiratie excesiva in timpul somnului
- 0Transpirația copilului
- 3Transpiratii reci
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva senzatie de frig inexplicabila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: