După 10 ani nu am diagnostic - senzație de frig, mă dor toate, foarte istovita, simt cum mă sting

Am 63 de ani și de circa 10 ani merg am o boală la care nu am primit diagnostic. Sunt din Bacău și am fost la spitale și clinici din Bacău, Iași, București. Despre ce este vorba: a început cu transpirații abundente (mă schimbam și de 10 -12ori) și aveam o stare de frig chiar dacă afară erau 30 de grade, nu făceamfebră. Episoadele țineau și o lună, veneau și plecau când voiau. Am tot făcut fel de fel de analize mai mult pe endocrin dar nimic semnificativ. Acum 1an am făcut un CT abdominal și a ieșit că ar fi un adenom benign mic 16/14mm pe glanda suprarenala stângă, mi s-a spus că nu ar fi asta cauza. Însă din septembrie anul acesta situația a degenerat foarte rău și anume am slăbit în jur de 14 kg, nu mai scap de senzația de frig, mă dor toate, sunt foarte istovita, simt cum mă sting ușor. Sunt disperată dacă ați mai auzit, dacă știți ceva vă rog din tot sufletul să mă ajutati
1 comentarii

Mergeti la medic cat mai repede, nu va asteptati sa aiba idee ce aveti insa trebuie sa mai faci investigatii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpitatie excesiva
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 3Transpir excesiv!!
- 20Talpa piciorului
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 15Transpiratii abundente
- 16Probleme ORL
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 0Transpiratie excesiva
- 0Transpiratie dupa raceala
- 0Transpirație excesiva in zona intima
- 2Stare generală proastă
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
- 0Transpirație abundentă
- 1Transpiratie excesiva in timpul somnului
- 1Transpiratie excesiva in zona capului
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva senzatie de frig inexplicabila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: