Transpiratie abundenta
Buna ziua!
Prietenul meu transpira enorm de mult, dar asta se intampla numai noaptea.Cand a inceput sa transpire, asta se intampla in luna ianuarie 2009, am fost cu el la doctor, a facut raze si analize la sange.Doctorul a spus ca au iesit foarte bine si ca nu isi da seama de la ce anume transpira.Si de atunci transpira in continuare.Nu il doare nimic, nu tuseste, mananca foarte bine, numai ca bea 4-5 cafele mici si fumeaza un pachet de tigari pe zi.Va rog sami dati un sfat ce ar trebui sa faca sa ii inceteze aceasta transpiratie.
Va multumesc!
Prietenul meu transpira enorm de mult, dar asta se intampla numai noaptea.Cand a inceput sa transpire, asta se intampla in luna ianuarie 2009, am fost cu el la doctor, a facut raze si analize la sange.Doctorul a spus ca au iesit foarte bine si ca nu isi da seama de la ce anume transpira.Si de atunci transpira in continuare.Nu il doare nimic, nu tuseste, mananca foarte bine, numai ca bea 4-5 cafele mici si fumeaza un pachet de tigari pe zi.Va rog sami dati un sfat ce ar trebui sa faca sa ii inceteze aceasta transpiratie.
Va multumesc!
10 comentarii
Pe prieten il poate ajuta homeopatia f. simplu si foarte repede, insa nu are voie sa mai bea cafea cateva saptamani daca face tratament homeopat. Sa consulte un medic homeopat.
Astfel de transpiratii sunt imposibil de vindecat si de depistat de alopatie si mergeti ca urmare de pomana la doctori si la analize.
Astfel de transpiratii sunt imposibil de vindecat si de depistat de alopatie si mergeti ca urmare de pomana la doctori si la analize.
In ce stadiu al somnului apar transpiratiile si unde sunt exact ?
Pai de cand adoarme incepe sa transpire.Transpira peste tot, din cap pana-n picioare.Deja nu mai doarme cu tricoul pe el pt ca in nici 30 de minute e ud leoarca.Dar dimineata cand se trezeste, perna, patura si cearceaful sunt ude.Sunt unele seri cand nu transpira asa rau, dar foarte rar.Pai are 1, 80 si cred ca vreo 70kg.Nu este gras, ca altfel numi mai puneam semne de intrebare:).
In ce oras locuiti si cati ani are ?
Exista 2 solutii:
1) consultati un medic homeopat (100-200 ron)
2) completati un formular de anamneza ca sa ii gasesc eu un remediu homeopat pe care il luati de la farmacie.
In ambele cazuri trebuie sa se lase de cafea. Asta ar fi bine cat mai repede, cafeaua este f. daunatoare.
Si sa reduca si din tigari urgent.
Formularul il gasiti aici:
home.arcor.de/scarface7/anamnesa.doc
Formularul mi-l trimiti prin mail. Imi dai adresa ta.
Exista 2 solutii:
1) consultati un medic homeopat (100-200 ron)
2) completati un formular de anamneza ca sa ii gasesc eu un remediu homeopat pe care il luati de la farmacie.
In ambele cazuri trebuie sa se lase de cafea. Asta ar fi bine cat mai repede, cafeaua este f. daunatoare.
Si sa reduca si din tigari urgent.
Formularul il gasiti aici:
home.arcor.de/scarface7/anamnesa.doc
Formularul mi-l trimiti prin mail. Imi dai adresa ta.
In Italia sunt farmacii homeopate...e bine !
M-am uitat pe acel formular, astept sa vina prietenul meu diseara si va vom trimite un mail.
Buna, si sotul meu are aceasi problema.. Transpira foarte tare, dar doar noapte cand doarme. Transpira tot corpul in exces si e mai rece ca mine. Ziua tranpira ca un om normal, dar noaptea transpira foarte mult. E ca si cum ar fii intr-o sauna doar ca, corpul lui nu e cald e rece. Intrebarea mea este de la ce transpira asa? Si de ce e rece si nu cald.. ? Daca ma puteti ajuta cu o parere sau un sfat e binevenit. Are 70 - 72 de kg si are 1.80. Daca ati gasit un remediu ceva as fii bucuroasa sa ma puteti ajuta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7transpiratie...
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 5Transpiratie la cap, fetita de 6 ani
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 11Probleme cu gatul, senzatii de sufocare
- 3dintr-o data ma ia tremuratul si o transpiratie abudenta
- 7Distonie neuro vegetativa
- 0transpiratie excesiva
- 1de ce transpira fetita mea
- 4hiperhidroza-axiala(transpiratie excesiva)
- 2Transpiraţie excesivă! HELP
- 5Transpiratie in somn
- 6Durerea de cap
- 1transpir foarte mult in zona axilelor in orice fel de conditii
- 1Respiratie greoaie, stari de oboseala, transpiratie
- 5Secretii si transpiratie urat mirositoare
- 6Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 1Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: