si eu vreau un copil
Buna Ziua
vreau si eu un copil. Am pierdut doua sarcini si acum mi-am facut niste analize. Am prolactina marita, se pare ca asta e problema din cauza careia nu am mai ramas insarcinata in ultimii doi ani. Acum am facut tratament cu dostinex, 1 pastila pe saptamana, si astept, oare se va intampla minunea?
vreau si eu un copil. Am pierdut doua sarcini si acum mi-am facut niste analize. Am prolactina marita, se pare ca asta e problema din cauza careia nu am mai ramas insarcinata in ultimii doi ani. Acum am facut tratament cu dostinex, 1 pastila pe saptamana, si astept, oare se va intampla minunea?
3 comentarii
Nu iti voi da un sfat medical, ci unul prietenes.Prietena mea se confrunta cu aceeasi problema, a nascut un copil insa.imediat hemoragie, pierdere cunostiinta, hemoglobina6!Acum e la spital.Nu forta destinul si in orice caz cezariana!
păi fă mai multe analize pentru a vedea dacă nu cumva ai ceva ce se numeşte microprolactinom... sau adenom hipofizar secretant de prolactină. de obicei se tratează foarte uşor cu bromocriptină, sau radioterapie sau chiar operaţie... dar vei putea avea copii sigur.
tocmai am terminat tratamentul cu dostinex si astept sa vad ce se intampla:sunt insarcinata sau o sa imi vina ciclul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ne dorim un copil
- 3rujeola si pregatirea pentru o noua sarcina
- 6Sora mea nu poate sa faca bebe! Ajutati-ma!
- 6vreau un bebe.
- 8Mi-e teama ca nu pot avea copii :((
- 3Vreau sa ramin insarcinata
- 4vreau un bebe
- 3vrem un bebe
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 15vreau un bebe
- 3vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic
- 1negii genitali si sarcina
- 0vreau un bebe
- 30mai vreau un bebe dar am o retinere...
- 2analize inainte de sarcina
- 1Vreau un bebe!
- 3nu raman insarcinata
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 1verau să rămân însărcinată
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: