imi doresc un copil

am 32 de ani si imi doresc un copil dar am o intrebare: are vreo legatura PH grupei sanguine?eu am PH pozitiv iar sotul meu negativ, poate afecta sarcina sau pot avea alte probleme?nu am vazut pana acum discutii pe acest subiect si nu stiu daca este intradevar o problema reala.va multumesc mult !
4 comentarii

Ai vrut sa scrii probabil Rh ; daca copilul va fi Rh pozitiv, ca tine, nu vor fi probleme.Dupa prima sarcina vei face Ig antiD in maternitate si totul va fi in regula.

da am vrut sa scriu RH.dar eu tot nu am inteles.inca nu sunt insarcinata si vreau sa stiu daca pot avea probleme din cauza RH-ului diferit de al sotului.si daca copilul va avea RH-ul negativ?ce sanse sunt sa se intample asta?va rog sa-mi explicati cu mai multe amanunte.va multumesc mult!

absolut nu!Nu sant probleme de diferenta de rh, decat daca era invers:tu negativ, el pozitiv.Diferenta de rh nu influenteaza faptul ca nu ai ramas gravida.Mergi si fa niste investigatii mai amanuntite, specifice dupa ce te sfatuiesti cu ginecologul tau.

ar fi fost probleme dacă tu aveai Rh negativ şi soţul pozitiv, aşa nu există probleme. de obicei Rh ul se moşteneşte de la tată, deci da, copilul va avea Rh negativ, dar acest lucru nu este o problemă.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ne dorim un copil
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 4eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 4Pregnyl-urgent.. vreau un copil
- 2cum as putea ramane insarcinata
- 3nu pot ramane insarcinata... nu pot sa merg la medic. as vrea niste sfaturi
- 3Si eu vreau un copil
- 4vreau un bebe
- 6vreau un bebe... nu am avut menstruatie 1 an si cateva luni
- 10Nu pot ramane insarcinata..
- 5Stil de viata si analize inainte de sarcina
- 14Imi doresc sa raman insarcinata si am nevoie de sfaturi!
- 3vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic
- 10vreau un copil!
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 4ajutati-ma cu un raspuns
- 0Incercare de un an de a face copil
- 6lipsa testiculelor
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: