imi doresc un copil
am 32 de ani si imi doresc un copil dar am o intrebare: are vreo legatura PH grupei sanguine?eu am PH pozitiv iar sotul meu negativ, poate afecta sarcina sau pot avea alte probleme?nu am vazut pana acum discutii pe acest subiect si nu stiu daca este intradevar o problema reala.va multumesc mult !
4 comentarii
Ai vrut sa scrii probabil Rh ; daca copilul va fi Rh pozitiv, ca tine, nu vor fi probleme.Dupa prima sarcina vei face Ig antiD in maternitate si totul va fi in regula.
da am vrut sa scriu RH.dar eu tot nu am inteles.inca nu sunt insarcinata si vreau sa stiu daca pot avea probleme din cauza RH-ului diferit de al sotului.si daca copilul va avea RH-ul negativ?ce sanse sunt sa se intample asta?va rog sa-mi explicati cu mai multe amanunte.va multumesc mult!
absolut nu!Nu sant probleme de diferenta de rh, decat daca era invers:tu negativ, el pozitiv.Diferenta de rh nu influenteaza faptul ca nu ai ramas gravida.Mergi si fa niste investigatii mai amanuntite, specifice dupa ce te sfatuiesti cu ginecologul tau.
ar fi fost probleme dacă tu aveai Rh negativ şi soţul pozitiv, aşa nu există probleme. de obicei Rh ul se moşteneşte de la tată, deci da, copilul va avea Rh negativ, dar acest lucru nu este o problemă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau un copil?
- 8sarcina tubara stanga
- 2stresul si conceperea unui copil
- 3Vreau bebelus!
- 4Pregnyl-urgent.. vreau un copil
- 7de 5 ani incerc sa raman insarcinata...help
- 3Si eu vreau un copil
- 3Nu pot ramane insarcinata
- 2vreau un bebe
- 5Sfat pentru a ramane insarcinata
- 2210Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet