imi doresc un copil
am 32 de ani si imi doresc un copil dar am o intrebare: are vreo legatura PH grupei sanguine?eu am PH pozitiv iar sotul meu negativ, poate afecta sarcina sau pot avea alte probleme?nu am vazut pana acum discutii pe acest subiect si nu stiu daca este intradevar o problema reala.va multumesc mult !
4 comentarii
Ai vrut sa scrii probabil Rh ; daca copilul va fi Rh pozitiv, ca tine, nu vor fi probleme.Dupa prima sarcina vei face Ig antiD in maternitate si totul va fi in regula.
da am vrut sa scriu RH.dar eu tot nu am inteles.inca nu sunt insarcinata si vreau sa stiu daca pot avea probleme din cauza RH-ului diferit de al sotului.si daca copilul va avea RH-ul negativ?ce sanse sunt sa se intample asta?va rog sa-mi explicati cu mai multe amanunte.va multumesc mult!
absolut nu!Nu sant probleme de diferenta de rh, decat daca era invers:tu negativ, el pozitiv.Diferenta de rh nu influenteaza faptul ca nu ai ramas gravida.Mergi si fa niste investigatii mai amanuntite, specifice dupa ce te sfatuiesti cu ginecologul tau.
ar fi fost probleme dacă tu aveai Rh negativ şi soţul pozitiv, aşa nu există probleme. de obicei Rh ul se moşteneşte de la tată, deci da, copilul va avea Rh negativ, dar acest lucru nu este o problemă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 5Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?
- 6Sora mea nu poate sa faca bebe! Ajutati-ma!
- 4impotenta sau.
- 4vreau un bebe
- 2alaptez de 9 luni si vreau sa mai fac un copil
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 3vreau un copil
- 2imi doresc enorm un copil
- 2vreau un bebe
- 15vreau un bebe
- 5Sfat pentru a ramane insarcinata
- 1negii genitali si sarcina
- 0analize bolile copilariei inainte de sarcina
- 1vreau un copil
- 6diagnosticat in urma cu 8 ani de sifilis, acum ne dorim un copil
- 30mai vreau un bebe dar am o retinere...
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
- 1sterilet scos si nu reusesc sa raman insarcinata
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: