Nu pot ramane insarcinata..
Stimata doamna doctor vin cu o mare rugaminte a-mi interpreta aceste analize deoarece nu raman insarcinata.nu am luat niciodat anticonceptionale si tare ne dorim un bebe :
* uter in anteversofelxie contur uterin regulat
* endoderm : slab ecogen - faza secretorie precoce- grosime 8.8 mmlinie de vacuitate regulata
*col uterin -4 cm cu fin continut transonic
*ovarul drept : ma inteapa mereu la ciclu.3.54 2.05 2.39 vol ovarian 9.5 cm3 poz libera latero uterin contine formatiune transinca -=19.5 mm o formatiune modulara =1.25 cm si 6 foliculi cu o medie 1-5 mm - stroma redusa cantitativ grad I
*ovar stang = 3.73 2.05 2.39 vo ovar 9.5 cm3 poz lateral libera -uterin cu 10 foliculi cavitani - stroma ovariana grad I
altele : fara lichid in souglas, fara colectie solgingiene lichidiene
mi-am facut analizele de secretie +papanicolau - si sunt ok
ce imi recomandati pt a putea ramane insarcinata. ciclul variaza intre 28 zile si 32..
vamultumesc din suflet
* uter in anteversofelxie contur uterin regulat
* endoderm : slab ecogen - faza secretorie precoce- grosime 8.8 mmlinie de vacuitate regulata
*col uterin -4 cm cu fin continut transonic
*ovarul drept : ma inteapa mereu la ciclu.3.54 2.05 2.39 vol ovarian 9.5 cm3 poz libera latero uterin contine formatiune transinca -=19.5 mm o formatiune modulara =1.25 cm si 6 foliculi cu o medie 1-5 mm - stroma redusa cantitativ grad I
*ovar stang = 3.73 2.05 2.39 vo ovar 9.5 cm3 poz lateral libera -uterin cu 10 foliculi cavitani - stroma ovariana grad I
altele : fara lichid in souglas, fara colectie solgingiene lichidiene
mi-am facut analizele de secretie +papanicolau - si sunt ok
ce imi recomandati pt a putea ramane insarcinata. ciclul variaza intre 28 zile si 32..
vamultumesc din suflet
10 comentarii
daca si analizele lui sunt ok...si ati incercat mai mult de un an, , trebuie sa fie ceva psihologic,
incercati sa nu va mai ganditi la asta..si copilul va veni.
cunosc cazuri care au ramas dupa 2 ani, alt caz dupa 10 ani si medicii nu credeau ca poate, , , , ,
incercati sa nu va mai ganditi la asta..si copilul va veni.
cunosc cazuri care au ramas dupa 2 ani, alt caz dupa 10 ani si medicii nu credeau ca poate, , , , ,
buna. multumesc pt rapuns. analizele lui sunt bune - marog A facut numai de sange ... colesterolul cam mare dar in rest e ok... nu avem 1 an inca.sper sa fie bine si sa apara bb cat ma repede ca il astetam :)
Citisem in alte postari ale tale si celelalte analize.citomegalovirusul a iesit pozitiv ? Mai aveti rabdare, va apare si bebelusul...
spermograma, spermocultura...cred ca dna dr Balcan va poate spune exact ce analize trebuie facute
mult succes!
mult succes!
va multumesc
o sa caut acasa analizele si o sa scriu aici ce mi-a aparut acolo ! d-na doctor care m-a consultata le-a vazut si a zis ca sunt ok !
revin cu un mesaj
o sa caut acasa analizele si o sa scriu aici ce mi-a aparut acolo ! d-na doctor care m-a consultata le-a vazut si a zis ca sunt ok !
revin cu un mesaj
acestea sunt analizele care le-am facut si au iesit pe fisa ca nefiind bine.
VIRUS RUBEOLIC IGG = POZ C.O = 0.270 SI D.O = 0836
IRUS REBEOLIC IGM NEGATIV
CYTOMEGALOVIROS POZ C.O = 0.481 D.O = 2.465
VSH = 10
ALBUMINELE% = 53.7
SUMAR URINA
- PH 4.5
-LEUCOCITE 69.7
-ACID ASCORBIC TRACE
BACTERII 902.5
UROBILINOGEN - SMALL
T3 = 0.95
T4 = 6.7
TSH = 3.85
RESTUL DE ANALIZE SE INCADREAZA IN LIMITE
VIRUS RUBEOLIC IGG = POZ C.O = 0.270 SI D.O = 0836
IRUS REBEOLIC IGM NEGATIV
CYTOMEGALOVIROS POZ C.O = 0.481 D.O = 2.465
VSH = 10
ALBUMINELE% = 53.7
SUMAR URINA
- PH 4.5
-LEUCOCITE 69.7
-ACID ASCORBIC TRACE
BACTERII 902.5
UROBILINOGEN - SMALL
T3 = 0.95
T4 = 6.7
TSH = 3.85
RESTUL DE ANALIZE SE INCADREAZA IN LIMITE
am fost sambata si am facut niste teste pe care mi le-a recomandat medicul ginecoog pt chistul care ma supara in partea dreapta si mi-ai iesit asa: AFP=1.59 CA 125 = 18.80 SI CEA = 2.2. de asemenea m-am uitat in analize si la citomegaloviros-ul (IGM) NEGATIV.
Am vazut ca m-ati intrebat daca mi-a iesit pozitiv !
multumesc, mihaela
Am vazut ca m-ati intrebat daca mi-a iesit pozitiv !
multumesc, mihaela
Mai aveti rabdare, nu va protejati in nici un fel si in mod sigur va fi bine.eu cunosc cupluri normale, fara nici o problema de sanatate care dupa doi ani de viata sexuala au avut parte de primul copil.Daca voi sunteti cei din poza, pareti un cuplu tanar, deci nu va grabiti.Fereste-te de frig, umezeala si raceala, ai grija de tine si sa ne scrii daca vei avea vesti bune...
Sarumana pt raspuns Da noi suntem cei din poza am avut nunta acum in septembrie :). Speram ca primiul bebe sa vina mai repede sa nu asteptam asa mult ca mai dorim inca unu :) avem 29 ani inca neimpliniti :)
Buna ziua ! dupa 3 luni am facut test si a iesit pozitiv :) - ultimul ciclu pe 27dec - testul l-am facut pe 23.01 si s-a vazut asa o liniuta subtire...ieri pe 30 am mai facut un test si a iesit mai clar! tot ieri am fost la control gineco si la consultul transvaginal nu s-a vazut nimic in uter... se poate sa fie prea devreme?? d-ra mi-a spus ca uterul este marit pastos... si se poate sa fie si extra dc nu se vede nimic, , , am facut beta hcg azi dim la rec dansei si trebuie sa repet si miercuri ! ce parere aveti ?? multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu folosesc metode anticonceptionale. as vrea sa stiu de ce nu pot ramane insarcinata.
- 7se poate trata azoospermia? ce sanse avem sa facem un copil?
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 5Hodgkin - vreau copil! se poate?
- 3vreau un bebe!
- 2stresul si conceperea unui copil
- 4eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani
- 1vreau sa raman insarcinata
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 3mai vreau un copil
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 4anexita.. dar vreau un bebe
- 3Nu pot ramane insarcinata
- 6vreau un bebe... nu am avut menstruatie 1 an si cateva luni
- 3analize inainte de sarcina
- 5vreau un bebe, in prezent iau tratament pt atacul de panica
- 14Imi doresc sa raman insarcinata si am nevoie de sfaturi!
- 8Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 1vreau un copil
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: