imi doresc enorm un copil (cat mai repede)

14-08-2010
iuliannaa
Nu este medic/terapeut
iuliannaa
problema e ca el nu vrea inca sa avem un copil, vrea sa mai asteptam sa fim stabil pe plan financiar;suntem de 2ani casatoriti si vreau si eu un bebe.ce pot face sa raman insarcinata mai repede, sunt sigura ca ar accepta daca as ramane, parintii nostri sunt la fel de nerabdatori ca si mine. problema mare e ca se fereste si nu ejaculeaza inauntru.ce pot face? sunt disperata.daca imi introduc eu sperma inauntru...am sanse?
2 comentarii
0
14-08-2010, ora 19:59
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Parerea mea este sa astepti un pic, sa nu fortezi lucrurile, pt ca s-ar putea sa nu fie totul asa cum iti imaginezi.
Copilul ti-l va da Dumnezeu atunci cand considera ca e bine!
Faptul ca sotul tau nu ejaculeaza in vagin, nu te va scapa la infinit de o sarcina, pt ca in timpul actului sexual, penisul elimina un lichid, se numeste lichid seminal sau pre-ejaculator si contine spermatozoizi :).
Ai un pic de rabdare si lasa lucrurile sa mearga de la sine!
0
25-08-2010, ora 14:00
iuliannaa
Nu este medic/terapeut
iuliannaa
am reusit sa il conving sa facem si noi un copilas, de fapt nici nu a fost prea greu, el singur mi-a zis ca ar fi timpul, , , dar totusi trebuie sa mai astept inca 4luni pana la sfarsitul anului. m-a luat prin surprindere, inca nu imi vine sa cred... abia astept sa treaca timpul mai repede...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •