dupa cat timp pot face copii-?

am fost insarcinata in 6 luni jumatate acum 2 saptamani din nefericire am pierdut copilul sufar foarte mult intrebarea mea este dupa cat timp pot avea copii?doctorul unde am fost mi-a sp ca dupa un an...nu se poate mai devreme poate dupa 6 luni/.imi doresc mult un copil si sufar mult.multumesc
3 comentarii

imi pare rau pt tine si bebelasul pe care il asteptai, eu am auzit ca cel mai bine e sa astepti macar un an de zile pt ca organismul si corpul tau sa isi revina, deoarece au avut loc multe schimbari.ai grija de tine si fii tare.pupici

va mltumesc mlt pt raspuns o sa iau in atentie sfatul dumneavoastra

Este o tragedie, personal pot sa iti spun ca am 37ani si pe 7mai2008, depasind termenul cu 10zile, bebelul mi-a murit intrauterin.Asa ca mi-am adunat toata puterea sa iti pot spune ca trebuie sa fii tare.Locuiesc in Suedia de multi ani si dupa cum vezi peste tot in lume se intimpla tragedii.Aici medicii m-au sfatuit ca abea dupa cca un an este de preferat sa ramin insarcinata.Desigur, corpul uman este asa diferit, foarte bine poate ca tu te-ai refacut.Daca tu te simti ok, nu exista reguli.Mai este si puterea divina care nu trebuie ignorata.Este bine sa incerci sa te refaci, odihneste-te, nu ridica, nu sta mult in picioare pentru ca uterul sa isi revina la forma normala.Eu am facut acte de vitejie si mi-am revenit greu.
Nu esti singura, sunt atitea femei care trec prin asta, nu te simti in nici un fel mai prejos decit cele care au dus o sarcina la bun sfirsit.Citeste site-ul Bianca Brad, il accesezi pe Google usor.Te va ajuta enorm.
Te imbratiseaza o mama de ingeras.
Nu esti singura, sunt atitea femei care trec prin asta, nu te simti in nici un fel mai prejos decit cele care au dus o sarcina la bun sfirsit.Citeste site-ul Bianca Brad, il accesezi pe Google usor.Te va ajuta enorm.
Te imbratiseaza o mama de ingeras.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau un copil?
- 4Ne dorim un copil
- 4Intrebare despre Elevit si sarcina
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 3vreau bebe
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 2herpesul genital si sarcina
- 3sterilitate secundara?
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 2Cum sa fac sa raman gravida?
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 8Mi-e teama ca nu pot avea copii :((
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 30mai vreau un bebe dar am o retinere...
- 2analize inainte de sarcina
- 3vreau un copil ajutor
- 8Vreau un bebe
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 2Vreau sa raman insarcinata !!!
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina sarcina pierduta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: