dupa cat timp pot face copii-?
am fost insarcinata in 6 luni jumatate acum 2 saptamani din nefericire am pierdut copilul sufar foarte mult intrebarea mea este dupa cat timp pot avea copii?doctorul unde am fost mi-a sp ca dupa un an...nu se poate mai devreme poate dupa 6 luni/.imi doresc mult un copil si sufar mult.multumesc
3 comentarii
imi pare rau pt tine si bebelasul pe care il asteptai, eu am auzit ca cel mai bine e sa astepti macar un an de zile pt ca organismul si corpul tau sa isi revina, deoarece au avut loc multe schimbari.ai grija de tine si fii tare.pupici
va mltumesc mlt pt raspuns o sa iau in atentie sfatul dumneavoastra
Este o tragedie, personal pot sa iti spun ca am 37ani si pe 7mai2008, depasind termenul cu 10zile, bebelul mi-a murit intrauterin.Asa ca mi-am adunat toata puterea sa iti pot spune ca trebuie sa fii tare.Locuiesc in Suedia de multi ani si dupa cum vezi peste tot in lume se intimpla tragedii.Aici medicii m-au sfatuit ca abea dupa cca un an este de preferat sa ramin insarcinata.Desigur, corpul uman este asa diferit, foarte bine poate ca tu te-ai refacut.Daca tu te simti ok, nu exista reguli.Mai este si puterea divina care nu trebuie ignorata.Este bine sa incerci sa te refaci, odihneste-te, nu ridica, nu sta mult in picioare pentru ca uterul sa isi revina la forma normala.Eu am facut acte de vitejie si mi-am revenit greu.
Nu esti singura, sunt atitea femei care trec prin asta, nu te simti in nici un fel mai prejos decit cele care au dus o sarcina la bun sfirsit.Citeste site-ul Bianca Brad, il accesezi pe Google usor.Te va ajuta enorm.
Te imbratiseaza o mama de ingeras.
Nu esti singura, sunt atitea femei care trec prin asta, nu te simti in nici un fel mai prejos decit cele care au dus o sarcina la bun sfirsit.Citeste site-ul Bianca Brad, il accesezi pe Google usor.Te va ajuta enorm.
Te imbratiseaza o mama de ingeras.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratament inaintea sarcinii
- 4eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani
- 5vreau un bebe: ce analize trebuie sa facem si unde?
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 3Vreau sa ramin insarcinata
- 3Vreau un al doilea copil!
- 6Am uterul retrovers si imi doresc un copil
- 4de ce nu ramin insarcinata
- 3analize inainte de sarcina
- 017 cetosteroizi urinari
- 3Sarcina pierduta...
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 3dereglari hormonale, dar imi doresc un copil
- 5Sfat pentru a ramane insarcinata
- 3Sarcina pierduta