rinichi ectopic - pot avea probleme la sarcina?
Am descoperit ca m-am nascut cu rinichiul stang cazut (in fosa iliaca ?). Mi s-a spus ca am nefroza gr.II.
Vreau sa raman insarcinata, dar mi s-a spus ca este riscant. Nu stiu ce sa fac, imi doresc neaparat un sfat. Cat de grava poate fi aceasta complicatie in tipul sarcinii? Poate imi puteti recomanda un dr. urolog f. bun si de asemenea un ginecolog.
Vreau sa raman insarcinata, dar mi s-a spus ca este riscant. Nu stiu ce sa fac, imi doresc neaparat un sfat. Cat de grava poate fi aceasta complicatie in tipul sarcinii? Poate imi puteti recomanda un dr. urolog f. bun si de asemenea un ginecolog.
7 comentarii
Va puteti face programare la Medical City la Prof. Iliescu Lucian la telefon 021.222.17.70
Toate cele bune.
Toate cele bune.
as vrea sa stiu daca ai fost la medic si ce ti/a spus, ca am aflat ca si eu ma aflu in aceeasi situatie. multumesc
Buna ! Vreau sa-ti spun ca mai am cateva zile si am sa nasc !!!! Nu am avut nicio problema.(nici macar infectie urinara -pt.ca asta era posibil sa se intample ).Daca pot sa te ajut cu ceva spune-mi. Am fost la dl. dr.Petrisor Geavlete. (Sanador ) si la dl.dr. Neamtu.O zi buna !
buna nicoleta,
inainte sa ramai insarcinata ai fost la urolog spune-ne ce recomandari ti-a dat.si eu vreau un bebe.insa am aceeasi problema.nastere usoara :)
inainte sa ramai insarcinata ai fost la urolog spune-ne ce recomandari ti-a dat.si eu vreau un bebe.insa am aceeasi problema.nastere usoara :)
Buna ! Cei doi doctori la care am fost si pe care i-am numit mai sus, dupa ce au vazut rezultatul tomografiei
au spus ca pot ramane insarcinata si ca pot duce o sarcina la bun sfarsit, fara probleme. Asa a si fost, iar pana acum, la aproape un an dupa nastere normala, nu am avut probleme cu rinichii.
Eu cred ca ar trebui sa fi optimista si sa mergi si la un urolog bun(!!!!).
Bafta multa si daca pot sa te mai ajut cu ceva nu ezita sa-mi scri.
au spus ca pot ramane insarcinata si ca pot duce o sarcina la bun sfarsit, fara probleme. Asa a si fost, iar pana acum, la aproape un an dupa nastere normala, nu am avut probleme cu rinichii.
Eu cred ca ar trebui sa fi optimista si sa mergi si la un urolog bun(!!!!).
Bafta multa si daca pot sa te mai ajut cu ceva nu ezita sa-mi scri.
Buna ziua. Imi putti spune va rog daca ati avut 1 rinchi ectopic sau ambii? Eu am ambii rinichi ectopici in pelvis. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 4Durere rinichi
- 3mai vreau un copil
- 3daca am uterul retrovers pot asa am copiii?
- 4formatiune tumorala mediorenala stanga cu caracteristici imagistice de malignitate
- 6Am uterul retrovers si imi doresc un copil
- 3Nisip la rinichi si consumul de ciocolata, produse proteice
- 1transplant de rinichii
- 22Ajutor: cancer renal metastaze la ficat
- 0Presiune zona rinichilor
- 6ficat marit, stomacel matit si rinichiul stang marit la copilas de un an si 10 luni
- 4as dori sa ramam insarcinata, dar am prolactina marita
- 8Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 3un rinichi nu mai functioneaza
- 4Problema mea cu rinichii dureaza de ani buni...
- 10Unde pot face analize la pietre de la rinichi?
- 3vreau un copil ajutor
- 2O piatra de 7mm la nivelul rinichiului
- 0Infectie la rinichi?
- 3Ecografie abdominala nodul si chist rinichi
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Rinichii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Glomerulonefrita
- Insuficienta renala acuta - IRA
- Insuficiența renală cronică - IRC
- Litiaza renala
- Nefropatia diabetica
- Infectia urinara la copii
- Proteinuria
- Anurie (lipsa urinarii)
- Pielonefrita acută
- Nefropatia lupică
- Miros anormal al urinei
- Mancarea fast food si disfunctiile renale - exista o legatura?
- Rinichii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: