despre sarcina, ne dorim un copil
ce analize trebuie sa fac pt a putea stii daca pot sa raman insarcinata?sunt casatorita de 5 ani iar acum ne-am decis sa avem un copil.Incercam de 5 luni si inca nu s-a intamplat minunea.Va rog daca se poate sa-mi recomandati un medic Multumesc
7 comentarii
daca dupa 12 luni nu aveti rezultate, atunci trebuie sa va puneti problema unui consult. Ar fi bine sa precizezi din ce oras esti pentru o recomandare a unui medic. Succes si sa va auda barza! :))
5 luni nu cred ca sunt suficiente pentru a va ingrijora. Un cuplu este considerat infertil daca incearca sa aiba un copil timp de 2 ani de zile fara a reusi, nefolosind in acest timp metode contraceptive si avand, bineinteles, contact sexual. Infertilitatea este intotdeauna o problema de cuplu. Si oricat ar parea de ciudat, evaluarea se incepe corect intotdeauna cu analiza spermei partenerului. Daca aceasta este in parametri normali urmeaza o intreaga schema de investigatii a partenerei din cuplu, mult mai costisitoare si mai laborioasa decat aceasta simpla analiza de sperma. Succes!
va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns d-na doctor sunt din Timisoara si v-as ruga daca stiti un medi bun acolo sa-mi comunicati si mie.Cu multa stima
draga mea stai linistita ca o sa vina si barza dar atat timp cand iti doresti cu adevarat ai de astaptat este ceva psihic lasa sa vina totul de la sine si o sa vezi ca o sa ramai si insarcinata nu te alarma la fiecare ne vina randul dar cand vrea dumnezeu nu cand vrem noi baftaaaaaaaaaaa si spor la treaba;)
Eu ma chinui de 3 ani de zile sa raman insarcinata si.in sfarsit am ramas!!!! Fara a face nici un tratament. Eliminati stresul.
incerc de mai multa vreme sa raman insarcinata si nu reusesc, am facut analize si eu si prietenul meu si au iesit bune ma puteti ajuta sa imi spuneti ce analize inafara de cele la trome si spermograma mai pot fi facute ? sunt bin bucuresti
e posibil daca ai un chist pe ovarul stang sa iasa la un test de sarcina ca esti insacinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ne dorim un copil
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 3rujeola si pregatirea pentru o noua sarcina
- 2stresul si conceperea unui copil
- 6Sora mea nu poate sa faca bebe! Ajutati-ma!
- 2cum as putea ramane insarcinata
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 3daca am uterul retrovers pot asa am copiii?
- 6scleroza multpla si imi doresc un copil
- 2analize inainte de a ramane insarcinata
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 2210Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet
- 3vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic
- 5pot avea un copil si sau face stimulari hormonale?
- 0Incercare de un an de a face copil
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 2vreau un bebe
- 1verau să rămân însărcinată
- 1sterilet scos si nu reusesc sa raman insarcinata
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: