daca am uterul retrovers pot asa am copiii?
in urma cu 3 luni am fost la un control ginecologic si mi sa spus ca am uter retrovers, dar nu stiu daca asa m-am nascut cu aceasta <problema>.imi doresc sa raman insarcinata dar se pare ca treb sa mai ast ca de 4 luni nu ma ramas, as vrea sa stiu mai multe pareri.
3 comentarii
Singura legatura dintre uterul retrovers si sarcina este faptul ca in timpul sarcinii, catre sfarsitul lunii a 3-a si inceputul lunii a 4-a, este posibil sa apara neplacere abdominala: atunci uterul trece din bazin in abdomen si, daca e retrovers, basculeaza, fapt care poate fi perceput ca disconfort.
Ca regula generala, sarcina nu apare la comanda. Deci, trebuie sa aveti un pic de rabdare. Abia daca nu apare o sarcina dupa un an de tentative, e cazul sa va puneti problema ca ar putea fi ceva in neregula.
Ca regula generala, sarcina nu apare la comanda. Deci, trebuie sa aveti un pic de rabdare. Abia daca nu apare o sarcina dupa un an de tentative, e cazul sa va puneti problema ca ar putea fi ceva in neregula.
coryemy si eu am uter retrovers!Este adevarat ca poti sa ramai insarcinata ceva mai greu, dar cu putintica rabdare vei reusi!De preferat ar fi sa nu mergi imediat la baie dupa contactul sexual!Si da, asa te-ai nascut, cu uter retrovers!
Numai bine
Numai bine
Buna!Si eu am uter usor retrovers(asa mi s-a spus)si de aproape 5 luni tot incercam sa facem un bebe si nimic.As vrea sa stiu si eu mici trucuri (daca ar fi)care sa ma ajute sa raman mai usor dar cum nu stiu nu-mi ramane dacat sa astept.Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 3Uter retrovers.. ce inseamna?
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 3vreau un bebe!
- 2Cum sa fac sa raman gravida?
- 7rinichi ectopic - pot avea probleme la sarcina?
- 4Pregnyl-urgent.. vreau un copil
- 4impotenta sau.
- 9vreau sa fiu mamica
- 3vreau un copil
- 2analize inainte de a ramane insarcinata
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 4cum sa fac sa raman insarcinata mai repede...
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 10imi doresc mult un copil
- 3vreau sa raman insarcinata...!
- 4ajutati-ma cu un raspuns
- 6lipsa testiculelor
Mai multe informații despre: Uterul retrovers Pregatirea pentru sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: