Incercare de un an de a face copil
Buna ziua,
Nu stiu daca scriu la rubrica potrivita: incercam de mai bine de un an sa facem copil. Am dat vina pe stres, apoi pe ratarea perioadelor de fertilitate. Dar am procedat apoi ca la carte, respectiv am facut analizele de preconceptie, care au iesit in parametri, apoi am facut o ecografie in urma careia mi s-a specificat ca am ovare cu aspect micropolichistic, avand 16, respectiv 19 foliculi. Sa fie oare acesta motivul pentru care nu am ramas insarcinata?
Nu stiu daca scriu la rubrica potrivita: incercam de mai bine de un an sa facem copil. Am dat vina pe stres, apoi pe ratarea perioadelor de fertilitate. Dar am procedat apoi ca la carte, respectiv am facut analizele de preconceptie, care au iesit in parametri, apoi am facut o ecografie in urma careia mi s-a specificat ca am ovare cu aspect micropolichistic, avand 16, respectiv 19 foliculi. Sa fie oare acesta motivul pentru care nu am ramas insarcinata?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau un copil?
- 3Vreau bebelus!
- 14Ovare micropolichistice-urgent pentru domnul doctor
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 2mai vreau un bebe - favorizare conceptie
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 5vreau un bebe: ce analize trebuie sa facem si unde?
- 6nu raman insarcinata, incerc de u1 an si 2 luni
- 4vrem un copil
- 0ovare polichistice
- 4atat eu cat si sotul meu vrem un copil
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 10metroanexita vreau un bebe
- 3vreau sa raman insarcinata...!
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 3Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 2as dori un baietel!
- 0de ce nu raman insarcinata?
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: