vreau un copil...ajutor!!!!

08-09-2015
Andreea Alexandra C
Nu este medic/terapeut
Andreea Alexandra C
Buna ziua! De cateva zile am o scurgere galbuie consistenta.Am fost diagnosticata anul trecut cu anexita, am urmat tratamentul si de mai bine de jum de an incerc sa raman insarcinata. De la anexita am scurgerea?? Am facut si Papanicolau si lama si au iesit analizele bune.De ce nu reusesc sa am un copil?! Am sanse sa raman insarcinata? Ce trebuie sa mai fac? Va rog, sfatuiti-ma!!! :((
7 comentarii
0
08-09-2015, ora 20:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil candida sau alta ciuperca. Secretia normala a femeii trebuie sa fie transparenta alba. Faceti test secretie, tratati-va si cereti tratament si pentru sot obligatoriu. Incercarile de a face un copil abia dupa ce ambii soti se insanatosesc.
0
08-09-2015, ora 21:01
Andreea Alexandra C
Nu este medic/terapeut
Andreea Alexandra C
Multumesc pt raspuns!Medicul mi a spus ca toata viata voi avea problema asta. Am facut 2 tratamente cu antibiotice in decursul a 4 luni. Am impresia ca nu se va ameliora, dar cel mai mult mi a frica de faptul ca nu voi avea copii. :(( Ne dorim foarte mult eu si sotul meu. :((
0
09-09-2015, ora 00:57
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ANDREEA copii nu vin cand vrem noi la comanda ca in filme este un ciclu foarte bine bine controlat de catre corpul femeii, dar trebuie ca si barbatul sa fie fertil si sa aibe spermatozoizi puternici uite cum merge treaba: dupa actul sexual spermatozoizii incep cursa de alergare in care multi sunt epizati, dupa care au de trecut alte obstacole puse in cale de corpul femeii prin care se elimina cei care nu sunt foarte sanatosi si puternici si cand mai raman cativa care sunt cei mai buni atunci daca corpul tau este pregatit pt el ii creeaza o zona de odihna pana se elibereaza ovulul care este fecundat de un singur spermatozoid dupa care ceilalti vor muri, tot acest ciclu dureaza aproximativ 5 zile.O mare problema este stresul femeii care poate afecta acest ciclu si deregleaza perioada fertila.
Cand te vei linisti si veti fi amandoi relaxati intr-o vacanta se poate intampla minunea.
0
09-09-2015, ora 16:04
Andreea Alexandra C
Nu este medic/terapeut
Andreea Alexandra C
Asa este. Copiii nu vin cand vrem noi, numai ca eu sunt un pic panicata din cauza problemei pe care o am. Totodata si medicul m-a avertizat ca risc sa nu mai fac copii. Stiu ca este o "limita" cum ca daca nu reuseti sa ramai insarcinata dupa un an de incercari, atunci ar trebui sa-ti pui semne de intrebare. Noi nu avem un an, dar ne apropiem de perioada asta si deja imi fac griji. Sunt convinsa ca si stresul contribuie la asta, dar e cam dificil sa te eliberezi de cotidian, asa ca tot ce ne ramane e sa avem credinta in bunul Dumnezeu ca va infaptui o minune in viata noastra. Multumesc mult pt raspuns! :)
0
09-09-2015, ora 19:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tratamentul pt candida nu e cu antibiotice. E cu ovule antimicotice.
0
09-09-2015, ora 19:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Infectiile repetate pot duce la infertilitate masculina si feminina. Tratati-va amandoi corect si apoi faceti un copil. Am o prietena care a ramas insarcinata dupa 10 ani desi doctorii ii spusesera ca e infertila.
0
09-09-2015, ora 20:04
Andreea Alexandra C
Nu este medic/terapeut
Andreea Alexandra C
Am inteles! Multumesc frumos doamnelor pt raspunsuri! Concluzia e ca temerea mea nu e fara rost! Trebuie sa o iau de la capat... Multa sanatate va doresc! :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •