vreau un copil...ajutor!!!!
Buna ziua! De cateva zile am o scurgere galbuie consistenta.Am fost diagnosticata anul trecut cu anexita, am urmat tratamentul si de mai bine de jum de an incerc sa raman insarcinata. De la anexita am scurgerea?? Am facut si Papanicolau si lama si au iesit analizele bune.De ce nu reusesc sa am un copil?! Am sanse sa raman insarcinata? Ce trebuie sa mai fac? Va rog, sfatuiti-ma!!! :((
7 comentarii
Posibil candida sau alta ciuperca. Secretia normala a femeii trebuie sa fie transparenta alba. Faceti test secretie, tratati-va si cereti tratament si pentru sot obligatoriu. Incercarile de a face un copil abia dupa ce ambii soti se insanatosesc.
Multumesc pt raspuns!Medicul mi a spus ca toata viata voi avea problema asta. Am facut 2 tratamente cu antibiotice in decursul a 4 luni. Am impresia ca nu se va ameliora, dar cel mai mult mi a frica de faptul ca nu voi avea copii. :(( Ne dorim foarte mult eu si sotul meu. :((
ANDREEA copii nu vin cand vrem noi la comanda ca in filme este un ciclu foarte bine bine controlat de catre corpul femeii, dar trebuie ca si barbatul sa fie fertil si sa aibe spermatozoizi puternici uite cum merge treaba: dupa actul sexual spermatozoizii incep cursa de alergare in care multi sunt epizati, dupa care au de trecut alte obstacole puse in cale de corpul femeii prin care se elimina cei care nu sunt foarte sanatosi si puternici si cand mai raman cativa care sunt cei mai buni atunci daca corpul tau este pregatit pt el ii creeaza o zona de odihna pana se elibereaza ovulul care este fecundat de un singur spermatozoid dupa care ceilalti vor muri, tot acest ciclu dureaza aproximativ 5 zile.O mare problema este stresul femeii care poate afecta acest ciclu si deregleaza perioada fertila.
Cand te vei linisti si veti fi amandoi relaxati intr-o vacanta se poate intampla minunea.
Cand te vei linisti si veti fi amandoi relaxati intr-o vacanta se poate intampla minunea.
Asa este. Copiii nu vin cand vrem noi, numai ca eu sunt un pic panicata din cauza problemei pe care o am. Totodata si medicul m-a avertizat ca risc sa nu mai fac copii. Stiu ca este o "limita" cum ca daca nu reuseti sa ramai insarcinata dupa un an de incercari, atunci ar trebui sa-ti pui semne de intrebare. Noi nu avem un an, dar ne apropiem de perioada asta si deja imi fac griji. Sunt convinsa ca si stresul contribuie la asta, dar e cam dificil sa te eliberezi de cotidian, asa ca tot ce ne ramane e sa avem credinta in bunul Dumnezeu ca va infaptui o minune in viata noastra. Multumesc mult pt raspuns! :)
Tratamentul pt candida nu e cu antibiotice. E cu ovule antimicotice.
Infectiile repetate pot duce la infertilitate masculina si feminina. Tratati-va amandoi corect si apoi faceti un copil. Am o prietena care a ramas insarcinata dupa 10 ani desi doctorii ii spusesera ca e infertila.
Am inteles! Multumesc frumos doamnelor pt raspunsuri! Concluzia e ca temerea mea nu e fara rost! Trebuie sa o iau de la capat... Multa sanatate va doresc! :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de aproximativ 5 luni am problema asta dar nu am ajuns la un ginecolog :(!
- 2ma tot intreb.ce este?
- 8Putem avea copii daca a fost diagnosticat cu oligozospermie?
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 4Pot sa raman Insarcinata
- 2cum as putea ramane insarcinata
- 34urina cu miros neplacut
- 4cand incepem actul sexual am niste eliminari transparente.. e normal?
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 2imi doresc enorm un copil
- 4atat eu cat si sotul meu vrem un copil
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 4Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare
- 4Vreau bebe
- 0Scurgeri vaginale - candida - Rog sfatul unui medic
- 9Sarcina sau alarma falsa iar.?
- 2Scurgeri vaginale urate
- 8Probleme cu somnul... mai exact dorm dar nu ma odihnesc
- 3sarcina si problemele ei
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Pregatirea pentru sarcina