Vreau un copil

Buna ziua.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns/sfat..
Timp de o luna am facut sex neprotejat, pentru ca imi doresc un copil.Mi-am facut 2 teste si au iesit negative, si mi-a venit ciclu.Este vreo problema cu mine? ar trebui sa ma duc la ginecolog.. timp de 2 ani am luat anticonceptionale, dar nu continuu, cu intreruperi, s-ar putea sa am probleme din cauza asta ?
Si de cateva saptamani mananac mult, simt ca ma incalzesc dintr-o data, ma balonez.Se poate sa imi vina ciclu daca sunt insarcinata?
Timp de o luna am facut sex neprotejat, pentru ca imi doresc un copil.Mi-am facut 2 teste si au iesit negative, si mi-a venit ciclu.Este vreo problema cu mine? ar trebui sa ma duc la ginecolog.. timp de 2 ani am luat anticonceptionale, dar nu continuu, cu intreruperi, s-ar putea sa am probleme din cauza asta ?
Si de cateva saptamani mananac mult, simt ca ma incalzesc dintr-o data, ma balonez.Se poate sa imi vina ciclu daca sunt insarcinata?
4 comentarii

ieal ar fi sa mergi la un ginecolog sa faci analizele recomandate

Draga Felicia, dupa o luna de zile de incercari, nu trebuie sa iti faci probleme ca ar fi ceva in neregula cu tine...Pentru ca desi pare simpla conceperea unui copil, de cele mai multe ori, bebele se lasa asteptat...:)Iti recomand un calculator al perioadei fertile( pe care il gasesti pe internet pe o gramada de site-uri), ca sa stii exact cand esti la ovulatie...Multa bafta!

Buna Felicia! Nu vreau sa te dezamagesc, dar eu 7 ani am asteptat sa raman insarcinata...iar tu iti faci probleme ca ai incercat o luna? Eu cred ca toate se intampla la timpul lor. Eu am ramas insarcinata dupa ce am fost la bai saline, iar acum am 2 baietei, de 7 luni si de 2 ani. Precizez ca in cazul meu nu m-au ajutat medicamentele ca tratament. Iti doresc mult succes si sa ne dai degraba o veste buna! Multa sanatate!

Multumesc de sfaturi..Alina sa iti creasca mari si frumosi baieteii.Sper sa revin in curand cu o veste buna.Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce sa facem pentru a avea un copil?
- 7despre sarcina, ne dorim un copil
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 2stresul si conceperea unui copil
- 4eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani
- 4si eu vreau un bebe:)
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 7de 5 ani incerc sa raman insarcinata...help
- 3daca am uterul retrovers pot asa am copiii?
- 2alaptez de 9 luni si vreau sa mai fac un copil
- 6Am uterul retrovers si imi doresc un copil
- 9vreau sa fiu mamica
- 2imi doresc enorm un copil
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 15vreau un bebe
- 9pot ramane insarcinata?
- 3vreau un copil ajutor
- 3Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 1pot face copii
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: