Vreau un copil

02-08-2012
feliciaa79
Nu este medic/terapeut
feliciaa79
Buna ziua.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns/sfat..
Timp de o luna am facut sex neprotejat, pentru ca imi doresc un copil.Mi-am facut 2 teste si au iesit negative, si mi-a venit ciclu.Este vreo problema cu mine? ar trebui sa ma duc la ginecolog.. timp de 2 ani am luat anticonceptionale, dar nu continuu, cu intreruperi, s-ar putea sa am probleme din cauza asta ?
Si de cateva saptamani mananac mult, simt ca ma incalzesc dintr-o data, ma balonez.Se poate sa imi vina ciclu daca sunt insarcinata?
4 comentarii
0
02-08-2012, ora 11:34
parvuiordana
Nu este medic/terapeut
parvuiordana
ieal ar fi sa mergi la un ginecolog sa faci analizele recomandate
0
02-08-2012, ora 12:26
andrada_maier
Nu este medic/terapeut
andrada_maier
Draga Felicia, dupa o luna de zile de incercari, nu trebuie sa iti faci probleme ca ar fi ceva in neregula cu tine...Pentru ca desi pare simpla conceperea unui copil, de cele mai multe ori, bebele se lasa asteptat...:)Iti recomand un calculator al perioadei fertile( pe care il gasesti pe internet pe o gramada de site-uri), ca sa stii exact cand esti la ovulatie...Multa bafta!
0
02-08-2012, ora 12:44
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Buna Felicia! Nu vreau sa te dezamagesc, dar eu 7 ani am asteptat sa raman insarcinata...iar tu iti faci probleme ca ai incercat o luna? Eu cred ca toate se intampla la timpul lor. Eu am ramas insarcinata dupa ce am fost la bai saline, iar acum am 2 baietei, de 7 luni si de 2 ani. Precizez ca in cazul meu nu m-au ajutat medicamentele ca tratament. Iti doresc mult succes si sa ne dai degraba o veste buna! Multa sanatate!
0
03-08-2012, ora 14:58
feliciaa79
Nu este medic/terapeut
feliciaa79
Multumesc de sfaturi..Alina sa iti creasca mari si frumosi baieteii.Sper sa revin in curand cu o veste buna.Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •