as dori un baietel!

buna seara! de 3 zile, fac teste de ovulatie, azi chiar am facut 2 si liniuta de test este tot mai pronuntata!Am inteles ca pot ramane inasrcinata imediat dupa ovulatie, asta ar insemna ca linuta de test ar trebui sa scada in intensitate!Pot spune ca azi am avut si secretia ca albusul!sa incercam in seara asta?maine dimineata?sau maine seara, daca nu e prea tarziu?
2 comentarii

Buna seara.
Daca si a doua liniuta este colorata, inseamna ca sunteti la ovulatie.
Contactul sexual este bine sa aiba loc inainte ca foliculul sa se sparga si sa aiba loc eliberarea ovocitului (adica ovulatia).
Ar fi foarte bine daca ati avea contact sexual in seara aceasta, apoi ulterior la 2 zile.
Succes!
Daca si a doua liniuta este colorata, inseamna ca sunteti la ovulatie.
Contactul sexual este bine sa aiba loc inainte ca foliculul sa se sparga si sa aiba loc eliberarea ovocitului (adica ovulatia).
Ar fi foarte bine daca ati avea contact sexual in seara aceasta, apoi ulterior la 2 zile.
Succes!

va multumesc mult pentru promtitudine, am uitat sa mentionez ca ne dorim un baietel, deoarece avem deja o fetita( dar daca ar fi tot fetita nu ne-ar deranja) dar pentru mine as dori sa stiu ca am incercat sa am si un baietel!si am auzit ca exact in ziua ovulatiei sau urmatoarea sunt posibilitati mai multe sa avem un baietel!am o poza cu testele dar nu stiu cum sa o atasez

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Preconceptia si analize medicale specifice
- 3vreau bebe
- 3vreau un bebe!
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 7de 5 ani incerc sa raman insarcinata...help
- 3Vreau sa ramin insarcinata
- 4vreau un bebe
- 0ovare polichistice
- 5nu pot ramane insarcinata, incercam de 2 ani..
- 4atat eu cat si sotul meu vrem un copil
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 7vreau un bebe
- 3dereglari hormonale, dar imi doresc un copil
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 1tratament pentru a ramane insarcinata
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 2vreau sa raman insarcinata
- 2Obligatoriu la dentist inainte de sarcina?
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: