sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?

am inteles ca sunt niste anticonceptionale care iti regleaza menstruatia k sa o ai la o data fixa... dar am uitat cum se numesc... microgenon... ceva de genu' asta era parca.. nu mai stiu exact minte. cine imi poate spune numele exact ??? va multumesc
2 comentarii

Microgynon. Un vechi anticonceptional, si printre cele mai de incredere, desi altele sunt mult mai promovate.
Proprietatea de a "regla menstruatia" o au toate anticonceptionalele, totusi trebuie observat ca:
-la inceputul tratamentului este posibil sa apara sangerari intermenstruale
-dupa mai multi ani de folosire, este posibil sa apara micsorarea menstruatiei sau chiar lipsa ei
-in cazul tratamentului cu anticonceptionale, nu mai vorbim de menstruatie propriu-zisa (fiziologica), ci de o sangerare care seamana cu menstruatia
Proprietatea de a "regla menstruatia" o au toate anticonceptionalele, totusi trebuie observat ca:
-la inceputul tratamentului este posibil sa apara sangerari intermenstruale
-dupa mai multi ani de folosire, este posibil sa apara micsorarea menstruatiei sau chiar lipsa ei
-in cazul tratamentului cu anticonceptionale, nu mai vorbim de menstruatie propriu-zisa (fiziologica), ci de o sangerare care seamana cu menstruatia

am uitat sa precizez ca acest anticonceptional despre care vorbeam se ia in prima zi cand incepe menstruatia... microgynon-ul e ? sau e altceva ??? va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 4in legatura cu anticonceptionalele...
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 7duphaston
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 8ce se intampla daca.?
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 3secretii abundente de la anticonceptionale
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 3yasime luate gresit pana in ciclu
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 17pilula contraceptiva
- 2anticonceptionale fara pauza!
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: