ce ela fel de bun ca pastilele marvelon?

12-01-2011
Andreea Oana
Nu este medic/terapeut
Andreea Oana
Buna ziua! I-au marvelon 21 de aproape 2 ani cu o pauza de 4 luni.am citit pe forum k nu mai exista marvelon...am cautat in farmacii mi s-a spus k nu se mai gasesc...ce ar trebui sa iau de acum? ce anticonceptionale sunt la fel de bune sau mai bune decat marvelon 21? ar trebui sa merg la medicul meu ginecolog si sa vorbesc cu ea despre asta?
3 comentarii
0
14-01-2011, ora 18:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Aceeasi compozitie o are Desorelle.dar poti lua contraceptive cu concentratii hormonale mai mici, la fel de eficiente. cum ar fi Mercilon, Logest sau Karissa.
0
02-09-2011, ora 11:31
m4ry4
Nu este medic/terapeut
m4ry4
buna ziua ! am si eu o probema poate ma puteti ajuta.eu iau ac trifazice tri-regol mai exact, dar acum nu il gasesc in farmacii lipseste cu desavarsire. stiu ca inainte de al schimba trebuie sa merg la control ginecologic dar pana ajung la medic ce alt ac pot lua? la farmacie mi-a zis desorelle e bun? si cum sa iau din ce zi sa imcep? va multumesc!
0
08-07-2013, ora 21:44
beatriceflavia
Nu este medic/terapeut
beatriceflavia
buna seara.am si eu o mica problema.sunt purtatoare diu, am fost la control de curand si mi s-a spus ca am ovare polichistice, pentru care mi a dat reteta anticonceptionale logest si ovule.problema este ca din data de 8mai am intarcat fetita si de atunci menstruatia imi vine vreo 2=3 zile maro apoi, menstruatie normala.acum trebuia sa imi vina aproape de 4iulie, dar avand din nou aceeasi culoare maro am luat prima pastila logest, iar acum sunt la a5a pastila.problema este ca am tot asa scurgere maro 3=4picaturi dimineata, cand merg la toaleta si ziua asa din cand in cand.nu stiu ce sa fac daca sa renunt la ele, eu le iau ca tratament.mentionez ca iau tratament oxacilina pt otita, ketonal, ketorol, mydocalm.ce sa fac sa le opresc sa imi vina menstruatia si apoi sa incep alta folie?precizez ca nu am dureri sau alte probleme, va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •