pilule ocazionale
va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare: f, 21 ani, as dori sa imi dati exemplu de pilule (daca exista) care se iau inaintea actului sexual si au efect imediat, si care nu trebuiesc luate in fiecare zi, la o anumita ora, avand in vedere ca actul sexual se intampla o data sau de doua ori la saptamana si nu putem folosi ca metoda de contraceptie prezervativul. Va multumesc
8 comentarii
Nu există (pe piaţa românească) astfel de pilule. Există însă ovule sau creme destinate acestui scop.
ati putea sa imi spuneti cum se numeste crema?? sau cum sa cer de la farmacie?...multumesc
Cea mai folsita crema spermicida este Nonoxynolul.
am luat anticonceptionale, dar acum fac pauza de o luna si as dori sa folosesc ovulele vaginale? sunt la fel de sigure ca si prezervativul sau anticonceptionalele, sau mai putin sigure?
pot sa aiba efecte secundare?
pot sa aiba efecte secundare?
si pentru crema aceasta...e nevoie de consult sau prescriptie medicala...sau pur si simplu te duci si ceri?...si cm care este pretul acesteia??
buna...am si eu o intrebare...prietena mea a luat piule ocazionale...si pe prospect scrie ca in perioada de 7 zile ce urmeaza nu trebuie sa'o vina menstrutia...si a venit in ziua 6..oare nu au avut efect pastilele ?..
pt m_Alex: ovulele vaginale (eficienta 85 % daca sunt corect folosite)nu sunt la fel de sigure ca prezervativul si anticonceptionalele (eficienta 98 %).
pt angelgirl: pt crema nu este nevoie de consult, nici de prescriptie medicala, deoarece efectele adverse sunt mai mici in comparatie cu anticonceptionalele orale.
pt djflooryn: Lipsesc date: cum se numesc pilulele respective ?
pt angelgirl: pt crema nu este nevoie de consult, nici de prescriptie medicala, deoarece efectele adverse sunt mai mici in comparatie cu anticonceptionalele orale.
pt djflooryn: Lipsesc date: cum se numesc pilulele respective ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 3nelamurire
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 3anticonceptionale yasmin URGENT
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 11Anticonceptionale DIANE 35
- 8Sfaturi privind alegerea anticonceptionalelor
- 2Am nevoie urgent de un raspuns in leg cu anticonceptionalele
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 5Criterii pentru anticonceptionale...
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: