anticonceptionale karissa si tratament pt helicobacter pyloris
![sunny](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Mi-a iesit la analize ca am helicobacter pyloris, o bacterie ce poate duce la ulcer...eu am luat anul trecut 3 luni karissa am facut pauza o luna si apoi le-am inceput din nou de 5 luni. tratamentul recomandat de medic pentru helicobacter pyloris este klacid, metronidazol si omeran cred ca asa scrie pe reteta. intrebarea mea este ce este de facut cu anticonceptionalele?au efecte puternice impreuna cu aceste medicamente? ma pot simti foarte rau? sa le mai iau? mai am 14 pe aceasta folie...apoi sa le intrerup? ce imi recomandati?multumesc
2 comentarii
![Jaquelinne](/arata_img.php?img=cont_24366.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna sunny
Sa stii ca helicobacter pylori netratat, nu duce doar la ulcer, ci si la cancer stomacal, dar bineinteles in timp, dupa vreo 20 de ani, daca nu tratezi!Ia anticonceptionalele in continuare pana se termina folia!Vezi ca ti-am raspuns si la subiectul deschis de mine!!
Numai bine
Sa stii ca helicobacter pylori netratat, nu duce doar la ulcer, ci si la cancer stomacal, dar bineinteles in timp, dupa vreo 20 de ani, daca nu tratezi!Ia anticonceptionalele in continuare pana se termina folia!Vezi ca ti-am raspuns si la subiectul deschis de mine!!
Numai bine
![deea_23](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua.sunt noua pe acest forum si as avea cateva intrebari.am 23 de ani si de curand mi-am inceput viata sexuala.snt cu prietenul meu de 1an jumate si am hotarat ca e mai sigur sa iau anticonceptionale sa nhu avem vreo surpriza.am fost la doctor si mi-a recomandat karisaa.le-am luat din a 3 zi de ciclu, in fiecare zi la ora fixa, dupa a 8-a pastila am avuth contact neprotejath cu prietenul meu(dar nhu sa terminat in mine).am inceput sa citesc pe net despre anticonceptinale si se vorbeste ca in prima luna nu esti suta la suta protejata.
e adevarat??????va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare, sunt ffff. ingrijorata.
va multumesc
e adevarat??????va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare, sunt ffff. ingrijorata.
va multumesc
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Anticonceptionalele si menstruatia
- 15karissa
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 7Vreau anticonceptionale care ingrasa
- 3azi incep sa iau Karissa.. am nevoie de cateva zile de protectie suplimentara?
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 4karissa si dereglarea menstruala
- 4Am vomitat Karissa!
- 4duphaston induce mentra sigur?
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 1menstruatie in administrare karissa rog raspuns domnule doctor.
- 0Karissa si acneea
- 2Helicobacter pylori
- 0Helicobacter
- 1Helicobacter pylori
- 3Helicobacter și reflux
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 2Bacteria helycobacter pylori
- 0Gastrită - mă doare stomacul mult și foarte tare nici nu pot merge pe picioare cateodata
Mai multe informații despre: Infectia digestiva cu Helicobacter pylori karissa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: