yasmin+nizoral
buna ziua,
va rog tare mult un raspuns, daca se poate la intrebarea mea
iau yasmin de 1 an jum, si am facut tratament luna aceasta cu nizoral+ovule betadine+crema nizoral
am inceput tratamentu in ziua a 14 de AC, adika sambata 17 octombrie
pe 17, 18, 19, 20, 21, 22 am luat cate 2 nizoral pe zi (trebuia sa iau si vineri si sambata adik 23 si 24, dar am plecat de acasa si le-am uitat) si am luat iarasi 2 pe 25 duminica
pe 22 am terminai folia de yasmin
pe 23 a fost prima zi de pauza
pe 24 la ora 21(duminica a doua zi de pauza) am avut contat sexual in pauza
pe 28(ai dimineata)am avut altul,
acum am citit pe net ka nizoralul este derivat al ketoconazolului si k ar inhida procesul AC,
in seara asta la ora 21 fac 72 de ore de la primul contact de duminica, ce sa fac sa iau postinor, exista posibilitatea de sarcina???
trebuia sa imi vina menstra in pausa de obicei ziua 4 sau 5, azi este a 5 zi si nu a venit, ma doare un ovar stangul, cred k este un ovar..pana acum ma dureau si sanii dar de duminica nu ma mai dor...
ce sa fac va rog ajutati-ma.
multumesc anticipat!
va rog tare mult un raspuns, daca se poate la intrebarea mea
iau yasmin de 1 an jum, si am facut tratament luna aceasta cu nizoral+ovule betadine+crema nizoral
am inceput tratamentu in ziua a 14 de AC, adika sambata 17 octombrie
pe 17, 18, 19, 20, 21, 22 am luat cate 2 nizoral pe zi (trebuia sa iau si vineri si sambata adik 23 si 24, dar am plecat de acasa si le-am uitat) si am luat iarasi 2 pe 25 duminica
pe 22 am terminai folia de yasmin
pe 23 a fost prima zi de pauza
pe 24 la ora 21(duminica a doua zi de pauza) am avut contat sexual in pauza
pe 28(ai dimineata)am avut altul,
acum am citit pe net ka nizoralul este derivat al ketoconazolului si k ar inhida procesul AC,
in seara asta la ora 21 fac 72 de ore de la primul contact de duminica, ce sa fac sa iau postinor, exista posibilitatea de sarcina???
trebuia sa imi vina menstra in pausa de obicei ziua 4 sau 5, azi este a 5 zi si nu a venit, ma doare un ovar stangul, cred k este un ovar..pana acum ma dureau si sanii dar de duminica nu ma mai dor...
ce sa fac va rog ajutati-ma.
multumesc anticipat!
6 comentarii
Exista un oarecare risc de sarcina, totusi este prea mic (in jur de 1 %) ca sa riscati luand Postinor.
Pe viitor, e bine sa spuneti medicului care e pe cale de a va scrie o reteta ca luati anticonceptionale.
Pe viitor, e bine sa spuneti medicului care e pe cale de a va scrie o reteta ca luati anticonceptionale.
multumesc pentru raspuns
ideea este k nu am fost la medik, a recidivat candida, si am luat ceea ce imi daduse anterior medikul, numai k atunci am luat ketoconazol, iar acum nu am gasit la farmacie si am luat nizoral, dar atunci stiu k doctorita mi-a zis sa evit contactele pe perioada tratamentului, datorita ovuletor, dar nu mi-a zis sa ma protejez suplimentar...
deci in concluzie ce ma sfatuiti sa fac sa iau sau nu postinor?
daca riscul de sarcina e de 1% de ce nu imi vine menstra, de la tratament?
daca nu iau postinor si totusi nu vine menstra sambata ar fi a 8 zi si ar trebui sa iau din nou o alta folie, ce fac incep folia fara sa imi fi venit acum?
ideea este k nu am fost la medik, a recidivat candida, si am luat ceea ce imi daduse anterior medikul, numai k atunci am luat ketoconazol, iar acum nu am gasit la farmacie si am luat nizoral, dar atunci stiu k doctorita mi-a zis sa evit contactele pe perioada tratamentului, datorita ovuletor, dar nu mi-a zis sa ma protejez suplimentar...
deci in concluzie ce ma sfatuiti sa fac sa iau sau nu postinor?
daca riscul de sarcina e de 1% de ce nu imi vine menstra, de la tratament?
daca nu iau postinor si totusi nu vine menstra sambata ar fi a 8 zi si ar trebui sa iau din nou o alta folie, ce fac incep folia fara sa imi fi venit acum?
dar nu imi mai raspunde nimeni.ce sa fac sa iau postinor sau nu???
nu lua postinor, nu are rost. pentru că ambele pastile de postinor trebuie luate în interval de 72 de ore. nu cred că aveţi cum să fiţi însărcinată, probabil trebuie să va vină ciclul
multumesc pentru raspunsuri, toata lumea cu, care am vb asa ma sfatuieste sa nu iau...dar am vrut si o parere de la o perfoana abilitata, care cunoaste...
dl Doctor daca riscul de sarcina este mik atunci Exista posibilitatea ca in pauza sa nu vina delok avand in vedere ca am facut tratament cu nizoral tablete 2 pe zi timp de 6 zile am luat (trebuia sa iau 10)+10 ovule betadine+crema nizoral...
nu am luat postinor si au trecut cele 72 de ore in care puteam sa iau sunt 84 de ore de la contact...si sunt in a6-a zi si nu mi-a venit.
nu am luat postinor si au trecut cele 72 de ore in care puteam sa iau sunt 84 de ore de la contact...si sunt in a6-a zi si nu mi-a venit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diane 35
- 41anticonceptionale
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 10anticonceptionalele laurina
- 13Intrebare pentru un medic ginecolog: pot sa iau harmonet?
- 9Intarzierea ciclului
- 2am tensiune oscilanta. ce anticoceptionale pot lua?
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 3anticonceptionale Dezorele sunt bune?
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
- 10oare sunt gravida
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 0Intarzierea menstruatiei
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: