regulon contraceptiv
buna ziua, am o intrebare vizavi de contraceptivele Regulon, cit sunt de eficiente si bune.eu administrez Yasmin, la prescriptia medicului, dar as vrea sa trec la altceva si as dori sa stiu daca se poate fara prescriptia medicului de schimbat contraceptivele si daca merita sa schimb Yasminul cu Regulon?Yasmin iau de o luna(dupa o intrerupere de jumatate de an).Pt mine conteaza mult deoarece vreau sa fiu mamica pe viitor.astept raspuns.
merci mult
merci mult
10 comentarii
Si Regulon este la fel de bun, sunt din aceeasi categorie de contraceptive, il poti lua fara grija.Numai sa fii sigura ca-l gasesti cateva luni bune la farmacii, ca te poti aproviziona regulat cu el, si nu vei mai fi nevoita sa treci pe alt contraceptiv Dupa o pauza de 7 zile, din a 8-a zi incepi folie noua de Regulon.
buna ziua! folosesc pentru prima data contraceptive, medicul mia prescris regulon. este abia prima luna si am in continuu singerari intermenstruale. Am citit despre preparat si e scris ca poate avea loc o astfel de reactie a organismului. Intrebarea este- oare pe parcursul intregii administrari voi avea astfel de deranjuri, pentru ca in afara de asta mai am si greturi, vome, tensiune in sini. Nu pot duce o viata sexuala din cauza acestor eliminari, iar medicul nu-mi recomanda sa opresc administrarea.
buna ziua, as dori un sfat, ce contraceptive maresc sinii sau care stimuleaza mai bine zis cresterea lor, sora mea mai mica a folosit cu ceva timp in urma contraceptive din cauza unei boli si iau crescut sinii foarte mult, ar putea si la mine fi asa?ms anticipat
Buna seara!am si eu o intrebare.Ar putea regulon sa actioneze asupra tenului?De o saptamina folosesc regulon, dar de 3 zile fata mea arata ca a unei adolescente de 17 ani, nu am avut asa ceva...:(
buna ziua!am si eu o intrebare, folosesc contraceptivele Regulon, am baut 3 pastile si a 4 am uitat so beau, pot s continuu s le beau sau diacuma numai are rost?imi spuneti va rog.astept rsp urgent.
Buna cenusa93, poti sa continui, dar eficienta contraceptiva ar putea sa fie afectata, deci ai nevoie de o protectie suplimentara (prezervativ) in primele 7 zile.
Bună ziua, medicul mi-a prescris Regulon, am băut timp de
21 zile, am avut 7 zile pauză (în acest timp m-am protejat)
în care mi-a venit menstruatia,
Și în a 8a zi am uitat să iau pastila. Astăzi a 9a zi încep să le iau
Întrebarea mea: sunt protejată din această zi sau nu?
Ar trebui să folosească prezervativ? Afectează cumva
ca am uitat să iau pastila în ziua a 8a?
Vă mulțumesc pentru răspuns.
21 zile, am avut 7 zile pauză (în acest timp m-am protejat)
în care mi-a venit menstruatia,
Și în a 8a zi am uitat să iau pastila. Astăzi a 9a zi încep să le iau
Întrebarea mea: sunt protejată din această zi sau nu?
Ar trebui să folosească prezervativ? Afectează cumva
ca am uitat să iau pastila în ziua a 8a?
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Bună ziua! Uitarea unei pastile din contraceptivul oral poate influența eficacitatea metodei în prevenirea sarcinii, depinzând de momentul ciclului în care s-a întâmplat acest lucru și de numărul de pastile uitate.
Pentru majoritatea tipurilor de contraceptive orale combinate, cum este Regulon, uitarea unei singure pastile, mai ales în prima zi a unui nou ciclu, poate reduce eficacitatea contraceptivă. În general, se recomandă utilizarea unor metode contraceptive suplimentare, precum prezervativul, pentru cel puțin 7 zile după uitarea unei pastile. Aceasta este o măsură de precauție pentru a reduce riscul unei sarcini nedorite.
În cazul în care ați uitat să luați prima pastilă din ciclul nou și ați început pachetul cu o zi întârziere (în a 9-a zi după pauza de 7 zile), ar fi indicat să folosiți prezervative în următoarele 7 zile. Continuați să luați pastilele conform schemei obișnuite.
Uitarea unei pastile poate avea și un mic impact asupra ciclului menstrual, putând cauza sângerări neregulate sau spotting, dar acestea sunt de obicei temporare și nu afectează serios sănătatea.
Dacă uitați pastile frecvent, ar putea fi util să discutați cu medicul despre o metodă contraceptivă mai puțin dependentă de aderența zilnică, cum ar fi implantul contraceptiv, injecțiile sau dispozitivul intrauterin.
Pentru majoritatea tipurilor de contraceptive orale combinate, cum este Regulon, uitarea unei singure pastile, mai ales în prima zi a unui nou ciclu, poate reduce eficacitatea contraceptivă. În general, se recomandă utilizarea unor metode contraceptive suplimentare, precum prezervativul, pentru cel puțin 7 zile după uitarea unei pastile. Aceasta este o măsură de precauție pentru a reduce riscul unei sarcini nedorite.
În cazul în care ați uitat să luați prima pastilă din ciclul nou și ați început pachetul cu o zi întârziere (în a 9-a zi după pauza de 7 zile), ar fi indicat să folosiți prezervative în următoarele 7 zile. Continuați să luați pastilele conform schemei obișnuite.
Uitarea unei pastile poate avea și un mic impact asupra ciclului menstrual, putând cauza sângerări neregulate sau spotting, dar acestea sunt de obicei temporare și nu afectează serios sănătatea.
Dacă uitați pastile frecvent, ar putea fi util să discutați cu medicul despre o metodă contraceptivă mai puțin dependentă de aderența zilnică, cum ar fi implantul contraceptiv, injecțiile sau dispozitivul intrauterin.
Va multumesc pentru explicațiile date,
Mi-au fost de mare ajutor.
Mi-au fost de mare ajutor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot sa iau anticonceptionale?
- 3dupa cat timp?
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 5Pot sa iau acest antiocnceptional sau este strict pentru cei ce alapteaza?
- 3contraceptie desorelle
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 20Pilulele anticonceptionale provoaca avort timpuriu? Sunt nocive?
- 6Mercilon luat de doua ori intr-o seara
- 1Anticonceptionale luate invers
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 0Ce sa fac???
- 0anticonceptionale yasmine
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
- 0Schimb yasmin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: