Sex anal neprotejat si sarcina
Buna ziua. Am si eu o problema urgentaaaaa. Sunt virgina si. am vrt sa fcem sex anal neprotejat eu si iubitul meu si am ajuns in momentul in care el si.a dat drumul dar nu in mine afara si mi.a atins doar putin fundul, insa imi e frica sa nu se fi scurs catre vagin sperma sa nu patesc altceva Doamne Fereste. Dupa m.am dus la baie si mam sters cu servetele umede antibacteriene iar cand am ajuns acasa 10 minute intervalul de timp m.am spalat bine cu apa si sapun. Exista vreo sansa sa raman gravida :|??? Va rog ajutati.ma
5 comentarii
dupa parerea mea este imposibil sa ramai gravida...fiti mai precauti.cat despre sexul anal nici nu mai vb...
Si ce pot sa fac nu sunt sigura dca a ajuns in vagin. Sperma.pot lua pastila de a 2-a zi ?
Ca sa ramai insarcinata trebuie sa existe un contact sexual.
Multimesc frumos sper sa nu fie nimic grav..
buna!am si eu o intrebare...care ma poate ajuta cu un raspuns..mi a venit ciclul pe 30 dec si pe 7 ian am facut sex neprotejat.nu am un ciclu regulat mereu.ultima oara mi-a venit mai devreme cu cateva zile..ciclul variaza intre 24 si 33 de zile.e posibil sa raman insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 3contact intravaginal !
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 3poate fi sarcina sau nu?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 5dimineata si seara imi forfote stomacul...
- 4semne de sarcina?
- 3sarcina sau premenopauza
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 3sarcina sau nu?
- 6Poate fi vorba de sarcina?
- 10risc de sarcina??
- 0Virgina insarcinata ?
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
- 0Sangerare de implantare ? Sanse de sarcina ?
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
- 0Există posibilitatea unei sarcini?
Mai multe informații despre: Sexul anal sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: