Dereglare hormonala sau posibila sarcina

25-03-2013
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
Se poate sa fii ramas insarcinata daca am facut heavy petting cu prietenul meu? el s-a masturbat si mi-a introdus in vagin un deget de la mana cu care s-a mast., cu posibilitatea de a avea sperma sau lichid pe degete? Nu a existat vreun contact sexual.

S-a intamplat pe 7 martie, iar a 2a zi, m-am simtit foarte rau, nu prea am avut pofta de mancare si o senzatie de greata. Tot de a 2a zi (de pe 8) pana pe 21 cand mi-a venit menstruatia, m-au durut sanii foarte tare (poate si din cauza masajului), mi s-au marit destul de mult si menstruatia m-a tinut pana azi, doar ca a 2a zi de menstr. a fost mai abundenta/normala, a 3a zi (sambata) putin, ca in ultimele zile, duminica foarte putin, iar azi aproape deloc, avand in vedere ca in mod normal ma tine 4-6 zile. Sanii nu ma mai dor atat de tare. Ar trebui sa imi fac griji? Inainte sa-mi vina cu o saptamana, am racit jos.

Mentionez ca am fost si putin stresata din cauza unor probleme, printre care si 2 extractii dentare, dar si din cauza asta.

Mi s-ar parea aiurea sa se instaleze o sarcina in astfel de conditii. Daca mi-a venit pe 20 febr, mi s-a terminat pe 25-26, inseamna ca pe 7 martie eram in perioada fertila? Cum e cu aceasta perioada?

Imi fac griji pentru ca imi cunosc corpul si nu mi s-a mai intamplat asa.
1 comentarii
0
25-03-2013, ora 19:49
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.Poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual.
2.Simptomele sarcinii nu apar la o zi- doua dupa "distractie"
3.Menstruatia ti-a venit.
Concluzia: nu esti insarcinata!
Perioada fertila se poate calcula foarte usor, dand un search pe google si introducand data ultimei menstruatii pe site-ul respectiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modificări la nivelul sistemului reproducător la sugarii hrăniți cu formule pe bază de soia
  • Semne de dezechilibru hormonal
  • Ce este o dereglare hormonală?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •