Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
Buna ziua. Pe data de 1 sept. ar fi trebuit sa am menstruatie, insa nici pana astazi, 7 sept. nu a venit.
Precizez ca eu si sotul meu nu ne-am protejat, deoarece ne-am hoatarat sa avem un bebe. Nu am luat niciodata anticonceptionale, iar in ultimele luni nu am folosit antibiotic si nici nu am fost racita. Am facut doua teste de sarcina(unul chiar in aceasta dimineata) si au iesit negative. Nu stiu ce sa cred, deoarece am inteles ca daca as fi fost insarcinata, clar ar fi aparut pe test. Am sanii destul de sensibili la atingere si putin mariti. Cum sa procedez pentru a afla, mai fac un test sau merg direct la medic? Pana acum nu s-a intamplat sa imi mai intarzie.
Multumesc frumos !
Sper sa vina si bebele cat mai curand
Precizez ca eu si sotul meu nu ne-am protejat, deoarece ne-am hoatarat sa avem un bebe. Nu am luat niciodata anticonceptionale, iar in ultimele luni nu am folosit antibiotic si nici nu am fost racita. Am facut doua teste de sarcina(unul chiar in aceasta dimineata) si au iesit negative. Nu stiu ce sa cred, deoarece am inteles ca daca as fi fost insarcinata, clar ar fi aparut pe test. Am sanii destul de sensibili la atingere si putin mariti. Cum sa procedez pentru a afla, mai fac un test sau merg direct la medic? Pana acum nu s-a intamplat sa imi mai intarzie.
Multumesc frumos !
Sper sa vina si bebele cat mai curand
6 comentarii
Depinde si de momentul in care faci testul de sarcina din urina. Unele teste daca ai urina diluata (adica ai baut multe lichide inainte) pot sa fie fals negative. Incearca sa mai faci un test peste vreo 2 zile din urina de dimineata. Daca in mod normal ciclurile sunt regulate si menstra nu intarzie este posibil sa fii insarcinata. Dupa datele mentionate de tine acum ar fi sfarsitul saptamanii a3-a cand incepe sa se pozitiveze testul.
Multumesc frumos,
Intr-adevar consum foarte multe lichide, in jur de trei litri de apa pe zi. Testul l-am facut din prima urina, insa o sa mai astept cateva zile si il repet. Sper sa fie pozitiv!
O zi cat mai usoara!
Intr-adevar consum foarte multe lichide, in jur de trei litri de apa pe zi. Testul l-am facut din prima urina, insa o sa mai astept cateva zile si il repet. Sper sa fie pozitiv!
O zi cat mai usoara!
am si eu o intarziere..cam lunga.ultima menstra a fost in 23 iulie...de atunci deloc.am facut trei teste si au fost negative..ultimul test am facut saptamana trecuta. de obicei imi vine cam la 23-24 zile..regulat. Nu stiu ce sa fac..sunt cam speriata sa nu am cumva simptome de menopauza..am 34 de ani..si un copilas de 4 ani...
daca puteti, , va rog...lamuriti-ma cum e posibil...??
Multumesc!
daca puteti, , va rog...lamuriti-ma cum e posibil...??
Multumesc!
buna.am si eu o intrebare...aqm o luna si 3 saptamani am avut contact sexual neprotejat(era chiar prima zi dupa menstruatie), apoi am plecat in alta tara.nu a ejaculat in mine, dar menstruatia nu mi-a venit nici aqm, tin sa precizez k am menstruatie neregulata.aceasta intarziere poate fi din cauza schimbarii climei?alte simptome nu am sa ma duca cu gandul la o posibila sarcina.va rog spune-ti-mi parerea voastra. va multumesc
@darius-ion: Tinand cont ca nu am mai multe detalii despre dvs nu am motive sa cred ca la 34 de ani sa apara menopauza. Incercati sa repetati testul de sarcina din urina de dimineata, iar daca testul este din nou negativ ar trebui sa consultati un medic.
@tinna21: Parerea mea este ca orice contact sexual neprotejat, in contextul intarzierii menstrei poate fi interpretat ca o eventuala sarcina. Menstruatia neregulata poate fi un punct in plus pentru aceasta suspiciune. Cel mai sigur ar fi sa efectuati un test de sarcina.
Este normal ca o femeie sa "sara" peste o menstruatie in mod ocazional asa cum este normal ca o femeie sa aiba ocazional un ciclu menstrual anovulatoriu (exista menstruatie dar aceasta nu a fost precedata de ovulatie). Aceasta situatie poate fi determinata de stress deosebit, calatorie, boala, o schimbare minora sau majora in viata sau chiar de diferente bruste de clima.
@tinna21: Parerea mea este ca orice contact sexual neprotejat, in contextul intarzierii menstrei poate fi interpretat ca o eventuala sarcina. Menstruatia neregulata poate fi un punct in plus pentru aceasta suspiciune. Cel mai sigur ar fi sa efectuati un test de sarcina.
Este normal ca o femeie sa "sara" peste o menstruatie in mod ocazional asa cum este normal ca o femeie sa aiba ocazional un ciclu menstrual anovulatoriu (exista menstruatie dar aceasta nu a fost precedata de ovulatie). Aceasta situatie poate fi determinata de stress deosebit, calatorie, boala, o schimbare minora sau majora in viata sau chiar de diferente bruste de clima.
multumesc pt raspuns! o zi usoara sa aveti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 2imi intarzie menstruatia daca nu sunt insarcinata?
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 4lichidul preejaculator
- 3sunt insarcinata ?
- 1insarcinata fara penetrare?
- 4Imi intarzie menstruatia...am nevoie de raspuns!
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 0Exista sanse de sarcina ?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 4Risc de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: