sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
buna ziua, ma numesc Ramona, am 34 de ani si in 2010 am facut chimio, autotransplant de celule stem si in 2011 radioterapie pt Limfom Hodgkin. Imi doresc cu disperare un copil si nu stiu de unde sa incep, daca au mai fost persoane care s-au confruntat cu aceasta problema si daca se poate rezolva in vreun fel.nici inainte de tratament nu am ramas niciodata insarcinata, am facut unele analize si dr. a zis ca e lipsa de ovulatie.am facut cateva luni de tratament si apoi m-am inbolnavit si m-am oprit.va rog din suflet sa-mi zica cineva sincer daca mai pot spera la o minune...multumesc
2 comentarii
Buna ziua! Consulta si un medic homeopat, ideal ar fi sa mergi la un medic ginecolog cu competenta in homeopatie. Numai bine
Buna ziua.
Pentru a vedea cum a fost afectata rezerva ovariana in urma tratamentului urmat, ati putea face cateva investigatii: FSH, LH, estradiol in primele 3 zile ale ciclului menstrual si hormonul antimullerian (AMH). Dupa ce aveti aceste rezultate, puteti stii mai multe despre cat de mult v-a afectat tratamentul.
Pentru a vedea cum a fost afectata rezerva ovariana in urma tratamentului urmat, ati putea face cateva investigatii: FSH, LH, estradiol in primele 3 zile ale ciclului menstrual si hormonul antimullerian (AMH). Dupa ce aveti aceste rezultate, puteti stii mai multe despre cat de mult v-a afectat tratamentul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa fiu gravida?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 3pot ramane insarcinata?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 7insarcinata sau nu?
- 3Sarcina?
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 6Este posibil sa fiu gravida ?
- 3Sarcina?
- 9Posibilă sarcină ?
- 0Sunt însărcinată?
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Mai multe informații despre: Chimioterapia sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: