pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
iau pilule yasmine de 6 luni dar am uitat 2 zile la rand sa le iau. eram in saptamana a 3 a de administrare.am luat a 3 a zi dimineata ambele pilule uitate dar cu o zi inainte avusesem contact sexual. pot fi insarcinata? trebuie sa mai iau pilula de a 2 a zi? dak da care? as prefera una pana in 50 ron...
3 comentarii
cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu un medic pt a te lamuri...sau poti intreba la farmacie de contraceptia de urgenta.
ms mult
o sa intreb dimineatza la farmacie
o sa intreb dimineatza la farmacie
Am si eu o problema, sotia a ramas insarcinata si intro zi a venit de la munca si a spus ca o doare burta, am plecat la maternitate si acolo mia sa spus ca are sarcina extrauterina si ca trebuie operata dupa care a internato, la trei zile ia facut analize si la ecograf a spus doctorul ca nu vede nimic dar restul analizelor au iesit ca este insarcinata.Am vb cu doctori si mia spus ca nu stie ce are, ba ca are sarcina extrauterina, ba ca are o anexita, nici in clipa de fata ca a trecut o saptamana nu stiu ce are.Iam cumparat 3 teste de sarcina toate au iesit pozitive inclusiv cele de la spital dar la ecograf spune ca nu ve de nimic. DATI-MI SI MIE O IDIE CE SA FAC CA NU MA-I STIU PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau pastila de a doua zi.. ce sa fac?
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 4am ramas insarcinata
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 7sunt insarcinata?
- 11virgina insarcinata?!
- 2posibila sarcina?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 1Posibila sarcina ?
- 0Anticonceptionale
- 1Sunt insarcinata?
- 0Ajutati-ma! pot rămâne gravidă?
- 1Există posibilitatea unei sarcini ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: