Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?

18-09-2012
gabytza94
Nu este medic/terapeut
gabytza94
Numele meu este Gaby am 18ani si va scriu deoarece am cateva nelamuriri.La varsta de 12ani am avut primul cm..de atunci este neregulat;am perioade cand dureaza 29, 30, 35 de zile sau nu imi vine deloc toata luna.In luna iulie mi-am inceput viata sexuala..la cateva zile mi-a venit cm abundent;in august speram ca imi vine la 30 de zile si mi-a intarziat..am ales sa fac un test de sarcina care a iesit negativ.La cateva zile mi-a aparut menstruatia (a35-a zi).Ne mai dorind sa ma risc am hotarat cu iubitul meu sa incetam activitatea sexuala..deoarece pleca oricum din tara.Acum suntem in septembrie si inca astept cm, dar nu da semne...sunt foarte ingrijorata si nu stiu ce sa fac.Ma gandesc numai la asta in fiecare zi.Sa-mi mai fac un test de sarcina?Mentionez ca am avut doar contacte protejate! De asemenea..de prin luna iunie iau tratament pt gastrita (ortanol, lazul, trimebutina,..mi le tot schimba)..si ca tot nu aveam probleme destule..acum cateva saptamani m-am pricopsit si cu o onicomicoza pt care iau tratament cu organtol (l-am inceput de luni 17sept).Va rog din suflet, ajutati-ma cu un sfat!
3 comentarii
0
19-09-2012, ora 11:44
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Mai întâi, ar fi bine să faceţi un test de sarcină. Pe urmă, o vizită la doctorul dv ar fi foarte indicată. El vă va spune dacă sunt necesare şi alte investigaţii, şi care anume.
0
19-09-2012, ora 19:06
gabytza94
Nu este medic/terapeut
gabytza94
Azi dimineata am facut un alt test de sarcina si a iesit negativ.Din cate observ sunt foarte balonata..posibil sa-mi vina menstruatia ?
0
19-09-2012, ora 21:18
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ca regulă generală, întârzieri de până la 10 zile sunt considerate a face parte din normalitate. Dacă vedeţi că trec două săptămâni şi sângele tot nu se arată, un consult este indicat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •