Sunt insarcinata ?
Va rog frumos sa-mi răspundeţi sunt chiar foarte disperata, cum v -am spus si in întrebarea anterioară..n a avut loc un act sexual sunt încă virgina ci nici o ejaculare in interiorul vaginului ci pe stomac si pe chilot..adevarat ca penisul nu a atis vaginul in timpul ejaculării, va intreb asta pt ca am dureri pelviene si sunt umflata in partea de jos a burţi si la fel sunt si constipata, sper sa nu fie sarcina, va rog sa-mi răspundeţi va rog frumos, multumesc frumos.
3 comentarii
Eu iti spun ca nu ai cum sa fii insarcinata, linisteste-te :) Ca sa ramai insarcinata actul sexual trebuie sa aiba finalizare in vagin de unde sa "calatoreasca" sperma prin uter si catre trompele uterine unde doar POATE intalnesc un ovul daca esti in perioada fertila. Trebuie o cantitate de cativa mililitri pentru a ramane insarcinata, deci daca ai avut pe tine si te-ai spalat esti ok. Chiar si daca au ajuns cumva o picatura de sperma in zonele tale genitale spermatozoizii nu apuca sa ajunga la ovul, pentru ca mor saracii pe drum, nu sunt destui ca sa anuleze aciditatea din organele feminine. Daca decizi sa ai contacte sexual te rog foloseste protectie, ca sa nu mai treci prin emotii de genul acesta
Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*
(*modificat de admin)
-*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 2Sunt gravida?
- 14sunt dereglari sau sunt gravida?
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 8Sarcina?
- 3o posibila sarcina?:(( :-ss
- 8Daca sunt insarcinata
- 6Am ciclul neregulat.. sunt insarcinara?
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 2As putea fi insarcinata?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 2posibil sarcina?
- 1Spermă introdusă în vagin
- 1Pot fi insarcinata?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: