Sunt insarcinata ?

Va rog frumos sa-mi răspundeţi sunt chiar foarte disperata, cum v -am spus si in întrebarea anterioară..n a avut loc un act sexual sunt încă virgina ci nici o ejaculare in interiorul vaginului ci pe stomac si pe chilot..adevarat ca penisul nu a atis vaginul in timpul ejaculării, va intreb asta pt ca am dureri pelviene si sunt umflata in partea de jos a burţi si la fel sunt si constipata, sper sa nu fie sarcina, va rog sa-mi răspundeţi va rog frumos, multumesc frumos.
3 comentarii

Eu iti spun ca nu ai cum sa fii insarcinata, linisteste-te :) Ca sa ramai insarcinata actul sexual trebuie sa aiba finalizare in vagin de unde sa "calatoreasca" sperma prin uter si catre trompele uterine unde doar POATE intalnesc un ovul daca esti in perioada fertila. Trebuie o cantitate de cativa mililitri pentru a ramane insarcinata, deci daca ai avut pe tine si te-ai spalat esti ok. Chiar si daca au ajuns cumva o picatura de sperma in zonele tale genitale spermatozoizii nu apuca sa ajunga la ovul, pentru ca mor saracii pe drum, nu sunt destui ca sa anuleze aciditatea din organele feminine. Daca decizi sa ai contacte sexual te rog foloseste protectie, ca sa nu mai treci prin emotii de genul acesta

Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*
(*modificat de admin)
-*
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1exista posibilitatea sa ramana insarcinata?
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 2Poate fi vorba de sarcina?
- 5Este posibila o sarcina?!
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 8ajutorrrr! Sunt insarcinata?
- 3speriat de moarte.. a ramas insarcinata?
- 6poate fi vorba de sarcina?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 5Risc de sarcina?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 0pot sa fiu gravida?
- 0Pot ramane insarcinata la sfarsitul menstruatiei?
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 1Sunt gravida?
- 1Exista sansa ?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 1Semne de sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: