Sunt insarcinata ?
Va rog frumos sa-mi răspundeţi sunt chiar foarte disperata, cum v -am spus si in întrebarea anterioară..n a avut loc un act sexual sunt încă virgina ci nici o ejaculare in interiorul vaginului ci pe stomac si pe chilot..adevarat ca penisul nu a atis vaginul in timpul ejaculării, va intreb asta pt ca am dureri pelviene si sunt umflata in partea de jos a burţi si la fel sunt si constipata, sper sa nu fie sarcina, va rog sa-mi răspundeţi va rog frumos, multumesc frumos.
3 comentarii
Eu iti spun ca nu ai cum sa fii insarcinata, linisteste-te :) Ca sa ramai insarcinata actul sexual trebuie sa aiba finalizare in vagin de unde sa "calatoreasca" sperma prin uter si catre trompele uterine unde doar POATE intalnesc un ovul daca esti in perioada fertila. Trebuie o cantitate de cativa mililitri pentru a ramane insarcinata, deci daca ai avut pe tine si te-ai spalat esti ok. Chiar si daca au ajuns cumva o picatura de sperma in zonele tale genitale spermatozoizii nu apuca sa ajunga la ovul, pentru ca mor saracii pe drum, nu sunt destui ca sa anuleze aciditatea din organele feminine. Daca decizi sa ai contacte sexual te rog foloseste protectie, ca sa nu mai treci prin emotii de genul acesta
Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*
(*modificat de admin)
-*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 10se poate intampla ceva ?
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 7problema grava :( pot fi insarcinata?
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 6Am ciclul neregulat.. sunt insarcinara?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 1Sarcina?
- 3Posibil sarcina?
- 1Am ramas insarcinata daca?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: