am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
Buna!Eu cu sotul meu ne dorim un copil f mult, luna trecuta ciclul mi-a venit pe 28 iulie iar contactul sexual a fost pe 10, 11, 12 august.La 2 saptamani am inceput sa am unele simptome de sarcina mi-am facut un test dar a iesit negativ iar acum luna asta mi-a venit ciclul pe 23 august mi-a venit mai devreme decat de obicei si m-a tinut 2 zile jum.Este posibil de o sarcina?daca nu cand as putea sa raman insarcinata luna asta?
3 comentarii
Buna, in primul rand te-as intreba ce simptome de sarcina ai avut la 2 saptamani.In al doilea rand trebuie sa-ti calculezi perioada fertila a ta.Aceasta se calculeaza in felul urmator.Din prima zi de menstruatie calcuezi 14 zile.aceasta data este prima zi fertila din luna respectiva.deci daca ai avut menstra pe 28 iulie, prima zi fertila este 10 august.Aceasta perioada fertila dureaza aproximativ 7 zile(de la caz la caz).Dupa incheierea perioadei fertile sansele instalarii unei sarcini este relativ imposibila.Apropo de test, daca el a fost facut la 2 saptamani de la contactul sexual este sigur in proportie de 80%.
Daca menstra a venit pe 23 august perioada fertila este intre 7-14 septembrie.
Multa bafta si sa auzim numai de bine.
Daca menstra a venit pe 23 august perioada fertila este intre 7-14 septembrie.
Multa bafta si sa auzim numai de bine.
Salut!!!Am o intrebare, am avut relatii cu prietenul meu dintro joaca, a 2 zi am avut menstruatie a durat 4 zile trebuia sa inceapa pe 17.As putea sa ramin insarcinata???Test nu am facut, peste cit timp dupa relatii pot sa fak un test??? Va rog am nevoie de un raspuns...
Piuka nu inteleg: "a durat 4 zile trebuia sa inceapa pe 17", dar inafara de asta, daca dupa contact ai avut menstruatie normala nu esti insarcinata. testele de sarcina se pozitiveaza in 15-20 zile de la ovulatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Care e sansa sa ramai insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 3gravida?!
- 2pot fii insarcinata?
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 5Acestea sunt simptomele unei sarcini?
- 3sunt insarcinata ?
- 3buna ziua
- 3Exista riscul de a fi ramas insarcinata?
- 9sub semnul intrebarii!!
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 1insarcinata sau nu?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 2Pot ramane insarcinata?
- 0Escapelle- o lamurire?
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 4Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: