rog un raspuns (somp si insarcinata?)
Buna ziua,
In urma cu 2 luni am ajuns la medic pt ca nu mi se mai oprea menstruatia in urma consultatiei am fost diagnoaticata cu sindromul ovarelor micro polichistice (avand mai mult de 12 foliculi pe ambele ovare ) mi-au fost recomandate microginon apoi diane 35( dupa ce am primit si rezultatele la testosteron si insunina ) insa prima pastila din blister am luat-o in a doua zi de mestruatie. inainte cu 3 zile de a termina blisterul si dupa termibarea lui am avut contaxt sexual neprotejat iar menstruatia desi in aceata seara ar fi a 4 zi de pauza nu a aparut...exiata posibilitatea de a fi ramas insarcinata ???
In urma cu 2 luni am ajuns la medic pt ca nu mi se mai oprea menstruatia in urma consultatiei am fost diagnoaticata cu sindromul ovarelor micro polichistice (avand mai mult de 12 foliculi pe ambele ovare ) mi-au fost recomandate microginon apoi diane 35( dupa ce am primit si rezultatele la testosteron si insunina ) insa prima pastila din blister am luat-o in a doua zi de mestruatie. inainte cu 3 zile de a termina blisterul si dupa termibarea lui am avut contaxt sexual neprotejat iar menstruatia desi in aceata seara ar fi a 4 zi de pauza nu a aparut...exiata posibilitatea de a fi ramas insarcinata ???
2 comentarii
Nu, menstruatia va veni..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oare sunt insarcinata?
- 2off.ce ma fac:|
- 2are simptome de sarcina?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3ce s-a intamplat?
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 3sunt insarcinata? help
- 3la cat timp dupa aparitia sarcinii apar si simptome?
- 0simptome de sarcina sau altceva?
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 5Simptome ciudate: ameteli, greata, dureri de cap, ovare si spate + menstruatie intarziata
- 3Sarcina?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 2Simptome de sarcina?
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: