rog un raspuns (somp si insarcinata?)

Buna ziua,
In urma cu 2 luni am ajuns la medic pt ca nu mi se mai oprea menstruatia in urma consultatiei am fost diagnoaticata cu sindromul ovarelor micro polichistice (avand mai mult de 12 foliculi pe ambele ovare ) mi-au fost recomandate microginon apoi diane 35( dupa ce am primit si rezultatele la testosteron si insunina ) insa prima pastila din blister am luat-o in a doua zi de mestruatie. inainte cu 3 zile de a termina blisterul si dupa termibarea lui am avut contaxt sexual neprotejat iar menstruatia desi in aceata seara ar fi a 4 zi de pauza nu a aparut...exiata posibilitatea de a fi ramas insarcinata ???
In urma cu 2 luni am ajuns la medic pt ca nu mi se mai oprea menstruatia in urma consultatiei am fost diagnoaticata cu sindromul ovarelor micro polichistice (avand mai mult de 12 foliculi pe ambele ovare ) mi-au fost recomandate microginon apoi diane 35( dupa ce am primit si rezultatele la testosteron si insunina ) insa prima pastila din blister am luat-o in a doua zi de mestruatie. inainte cu 3 zile de a termina blisterul si dupa termibarea lui am avut contaxt sexual neprotejat iar menstruatia desi in aceata seara ar fi a 4 zi de pauza nu a aparut...exiata posibilitatea de a fi ramas insarcinata ???
2 comentarii

Nu, menstruatia va veni..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4simptome ale sarcinii
- 3mi-a intaziat 5 zile...nu stiu ce sa fac :(
- 4Se cunoaste ceva daca esti gravida in 3-4 zile?
- 2Durata de aparitie a sarcinii?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 5nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!
- 3Sarcina?
- 4semne de sarcina?
- 5As vrea sa stiu... este insarcinata?
- 4este posibil sa fiu insarcinata in 19 saptamani fara simptome?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 4insarcinata si nu pot manca nimic:(...sfaturi de la mamici?
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 1Semne de sarcina
- 1Disparitia simptomelor sarcinii la 9 saptamani
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: