este posibil sa fiu insarcinata in 19 saptamani fara simptome?
Buna seara! Am si eu o intrebare..Pot fi insarcinata in 19 saptamani fara simptome? Eu am ciclu neregulat asa ca niciodata nu stiu cand sunt la ovulatie.ultimul meu contact sexual a fost pe 9 septembrie, iar la cateva zile mi-a venit ciclul menstrual...de atunci mi-a mai venit de cateva ori iar la o luna am fost la doctor pentru o ecografie transvaginala fiindca mai demult imi descoperise un mic chist si vroiam sa vad daca s-a retras, insa am omis sa intreb daca sunt insarcinata.oare vedea oricum?am tot facut teste de sarcina, ies negative, greturi nu am, sanii nu sunt modificati, insa ma tot uit pe forum-uri si vad fel si fel de cazuri cu cilclu peste sarcina cate 4-5 luni, sau femei care nu si-au dat seama de sarcina pana la 6 luni.de cateva zile nu stiu daca sunt eu paranoia dar mi se pare ca simt ca niste miscari in abdomen.ajutati-ma cu un sfat.multumesc
4 comentarii
mergi la un control ginecologic cel mai bine
dar de data asta specifica ca vrei sa afli acest lucru.multa sanatate
Buna,
Nu esti insarcinata, ai toate motivele sa crezi ca nu esti- menstruatia a venit la cateva zile de la contact ( deci nu erai in perioada fertila in momentul contatcului), testele iti ies negative, ai mai avut menstruatii de la contact in aceste luni, plus ca ai mai fost si pe la medic. Nu esti insarcinata, stai fara grja, insa dereglarea asta hormonala ce determina cicluri neregulate trebuie rezolvata asa ca mergi la medic.
Nu esti insarcinata, ai toate motivele sa crezi ca nu esti- menstruatia a venit la cateva zile de la contact ( deci nu erai in perioada fertila in momentul contatcului), testele iti ies negative, ai mai avut menstruatii de la contact in aceste luni, plus ca ai mai fost si pe la medic. Nu esti insarcinata, stai fara grja, insa dereglarea asta hormonala ce determina cicluri neregulate trebuie rezolvata asa ca mergi la medic.
va multumesc pentru sfaturi si pt incurajari...sa speram ca pana maine primesc si un rasp de la un domn/a doctor...ma gandeam sa merg sa fac analiza la sange..parerea mea este ca la 19 saptamani trebuia sa iau ceva kilograme in plus...in aceste luni chiar am slabit cam un kilogram.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce simptome ai cand esti gravida?:D
- 2off.ce ma fac:|
- 4sunt insarcinata?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 4Sarcina in timpul folosirii anticonceptionalelor
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 5Acestea sunt simptomele unei sarcini?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 5Simptome ciudate: ameteli, greata, dureri de cap, ovare si spate + menstruatie intarziata
- 5As vrea sa stiu... este insarcinata?
- 3Ce poate provoca greata regulata in fiecare dimineata? Inafara de sarcina?
- 4Simptome de sarcina? sunt insarcinata? Hellp
- 4Sunt insarcinata?
- 2Simptome de sarcina?
- 1Semne de sarcina
- 1Disparitia simptomelor sarcinii la 9 saptamani
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina sarcina saptamana 19
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: