poate fi vorba de sarcina
am facut sex neprotejat cu prietenul meu pe pe 21 iulie.menstruatia trebuia sa imi vina pe 2 august si mi-a venit.acum...de cateva zile ma doare burta jos si ma simt balonata...credeti k as putea fi insarcinata?dupa menstruatie nu am mai facut deloc sex.multumesc
4 comentarii
In mod evident nu este vorba de o sarcina actuala. Doua posiblitati sunt primele care trebuie luate in considerare: un avort spontan sau o inflamatie pelvina. Daca simptomele persista si dupa oprirea snagerarii, o vizita la doctorul dv ar fi indicata.
Bună ziua. Am și eu o întrebare. Am 2 luni de când cu ajutorul pastilelor myosun și sunvert îmi vine la timp. În aceeași zi. Mi-a venit luna trecuta pe 28, dar în prima zi pe 28 Am avut un cerculețe sa zic asa mediu cu o culoare maronie, și lângă cerculeț Am avut o pata de culoare rosu închis. Și m-a ținut 3 zile. Astăzi pe 2 august am observat mucusul gelatinos. Ce ar putea însemna? Am o burta de parca ziceai ca îs insarcinata. Și ma doare spatele. Ar putea fi ciclu peste sarcina? Când as putea face teste de ovulație sau un test de sarcina? Sânii parca îmi dau senzația ca merg după ei în fata. :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt speriata.. sarcina?
- 3oare sunt insarcinata?
- 5sunt insarcinata?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 3insarcinata?
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 5sunt insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 3Greseala.. in loc de sex anal, sex normal
- 1Insarcinata sau nu?Vreau un raspuns.
- 1dezvirginarea si sarcina
- 5oare sunt gravida
- 1E posibil?
- 3Sunt insarcinata ?
- 1sarcina sau raceala?
- 1Ciclul menstrual
- 14Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: