Secretie penis
In ultimele 5-6 zile am observat o secretie alb-galbuie din penis, in cantitati mici, pe tot parcursul zilei. Secretia nu este mirositoare si este insotita de o senzatie de mancarime de-alungul penisului. Nu exista dureri la urinare. Sa suspectez gonoree? Dati-mi va rog un sfat. Multumesc.
2 comentarii
Da, suspectaţi gonoree. Nici alte afecţiuni nu sunt excluse, mai ales infecţia cu Chlamydia.
buna ziua. am si eu o problema asemenatoare cu a altor membrii si anume: de doua zile am o secretie incolora tulbure. de azi parca ma si mananca putin in jurul capului, dar foarte putin. prietena mea a avut o raceala saptamana trecuta, iar de lunea trecuta(12.04) a inceput sa aiba dureri in gat. de vineri, eu fiind plecat pana atunci, am inceput si eu sa am dureri in gat. contactul s-a desfasurat si oral. ei aproape i-a trecut, iar de azi si pe mine m-a cam lasat durerea. va spun detaliul acesta deoarece am observat ca durerea in gat poate fi o simptoma a gonoreei asociata si cu scuregerea. ea are deasemenea o scuregere de vreo doia ani, de la fostul partener pe care a in cercat sa o trateze de cateva ori fara succes, in urma unor consulturi la cabinete specializate. ce ar putea fi? ce ma sfatuiti? in sibiu aveti vreo recomandare pentru un medic specializat? va mutumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scurgeri albicioase, usturime si iritatii.. penis
- 4Am 15 ani dar am o mare problema
- 3scurgeri incolore din penis
- 4in timpul excitarii imi curge un lichid transparent
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 0scurgere incolorora penis
- 3infectie a penisului
- 2Scurgeri de sange din penis
- 11scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
- 6penis umezit
- 1Salut am si eu o problema
- 1Afectiuni ale aparatului genital masculin
- 0scurgere lichid incolor din penis
- 0Secretie penis
- 0Este posibil BTS ?
- 6Secretie uretrala
- 2Sperma Scurgeri
- 0Simptome infecție urinară
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
- 3Umezeala penis
Mai multe informații despre: scurgere din penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: